Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Remote Desktop Access via het internet
Remote desktop toegang via het internet is een proces waarbij de ene computer kan verbinden met een tweede computer en toegang tot bestanden en informatie over de tweede machine . Met uitzondering van enkele administratieve functies , remote desktop -connectiviteit biedt de mogelijkheid om het bureaublad van de tweede computer bekijken, net als de gebruiker op de eerste computer zit aan de voorkant ervan . Hoe Remote Desktop-verbinding werken

Een " remote desktop verbinding " is een verbinding van de ene naar de andere computer over het internet . Om een remote desktop verbinding te stellen, moet de computer om toegang te runnen van een remote desktop client -programma . De computer wordt benaderd moeten ook het uitvoeren van de bijbehorende remote desktop server applicatie . Bovendien moet de verzoekende computer een geldig gebruikersaccount op zowel de externe computer ( bijvoorbeeld : een Windows login ) . En binnen de remote desktop programma
Remote Desktop-verbinding Programs

Remote Desktop Connection , of RDC , is Microsoft's applicatie om op afstand verbinding via via het internet . RDC wordt geleverd met Windows 7 . Echter , voor eerdere versies van Windows , de aanvraag moet worden gedownload en geïnstalleerd . Andere programma's zijn ook beschikbaar , wat voor een vergoeding en een aantal gratis . De populaire remote connectivity software , Virtual Network Connection door Real ( RealVNC ) , is beschikbaar in een gratis versie .
Hoe u een Remote Desktop-verbinding Application

Download en installeer de remote connectivity -programma , indien nodig. Installeer de client-versie van de toepassing (bijvoorbeeld met RealVNC ) op de computer die toegang vanaf andere computers zal vragen . Installeer de server versie op de tweede computer , degene die zal ' hosten ' van de verbinding . Maak een wachtwoord op de server -versie , zodat een login nodig is om toegang te krijgen tot de machine met behulp van de software . Noteer het IP- adres van de tweede computer . Dit zal de route waarop de client-computer vindt de gastheer zijn. Vanaf de client-computer , voert u het IP -adres of de volledig gekwalificeerde domeinnaam van de host- computer . Bieden inloggegevens , wanneer daarom wordt gevraagd . Eenmaal ingelogd , zal bureaublad van de host- computer worden weergegeven in een venster op de monitor van de clientcomputer .
Remote Desktop-verbinding en beveiliging

Zorg ervoor dat u altijd de toepassing van sterke wachtwoorden bij met behulp van remote connectivity . Weet de inloggegevens niet delen met iemand anders dan de persoon die ze zullen nodig hebben . Makkelijk te raden of voor de hand liggende wachtwoorden kunnen worden benut om volledige toegang tot de host- computer te krijgen . Wanneer een verbinding met het internet wordt gemaakt , moet de veiligheid een zorg zijn .

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·Hoe Set & toestaan ​​Extern bu…
·Hoe maak je een Open Source Ex…
·Hoe Extern bureaublad delen in…
·Hoe te Kaartlezers & een Remot…
·Hoe maak je een lokale printer…
·Hoe stel ik Windows Remote Des…
·Hoe de Remote Port Desktop Wij…
·Hoe je Multiple Remote Desktop…
·Hoe maak je een Verbinding met…
  Related Articles
Hoe de Prullenbak terugzetten naar de Vi…
Hoe toegang Resume Wizard op Windows Vis…
Hoe krijg je toegang tot de Mini Toolbar…
Hoe Word sjablonen in Office XP Toegang 
Hoe te Access toe aan de 2007 Office Sui…
Hoe Access Velden samenvoegen met Word-d…
Hoe aan de werkbalk Snelle toegang in Wo…
Hoe maak je een snelkoppeling op envelop…
Hoe vul ik een Word- tabel met Access ge…
  Software Articles
·Hoe te Gesprekken verwijderen uit de lij…
·Een back-up Met behulp van SanDisk 
·Hoe kan ik een Word-document afdrukken O…
·Hoe kan ik een database met behulp van O…
·Systeemvereisten voor Avid Xpress Pro 5.…
·Hoe te Leestekens gebruiken in een zoeke…
·CMDB Certificering 
·Geluid en Video Special Effects 
·Hoe maak je een Bestand compressie Progr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com