Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Remote Desktop Management >> Content
Hoe te DynDNS gebruiken voor een Remote Desktop
Microsoft Windows heeft een functie genaamd Remote Desktop waarmee u verbinding wilt maken en een PC op afstand regelen via het internet . Om Remote Desktop te gebruiken , moet u de externe pc 's Internet -protocol of IP , adres , die af en toe kan veranderen kennen . Voor toegang tot de externe computer , zelfs na haar internetadres verandert , kunt u DynDNS -functie Dynamic Network Service 's gebruiken om een ​​hostnaam toewijzen aan de computer en gebruik een hulpprogramma op de externe computer die updates DynDNS.com met zijn huidige IP-adres regelmatig . Instructies
Maak een DynDNS.com account en domeinnaam

Access 1 en aanmelden bij de externe computer met behulp van Remote Desktop . Opent u een browser en ga naar de DynDNS.com website . In de " Free Domain Name " box op de homepage , voer een naam in die u wilt gebruiken voor toegang tot de externe computer en selecteer een extensie uit de lijst met opties verstrekt . Typ bijvoorbeeld " myremotecomputer " en selecteer " dyndns.tv . " Klik op " In winkelwagen ". Kopen van 2

Maak een account aan DynDNS.com door het invullen van de gebruikersnaam , wachtwoord , e-mail en beeld velden veiligheid , het selecteren van de gewenste abonnementen , beoordelen en accepteren van de Acceptable Use Policy en het Privacybeleid , en klikken op "Maak account ".
3

Toegang tot uw e-mail en klik op de link in het e-mailbericht van DynDNS.com om uw account te verifiëren . Klik op " Activeer uw gratis DynDNS Hostname " op het scherm zijn van activatie bevestiging .
4

Klik op " Ga verder met afrekenen " om de hostnaam toe te voegen aan uw account , en klik op " Activeer service " op de " Free Services checkout " scherm .
Downloaden en installeren Updater Software
5

Klik op " Support " in het hoofdmenu van de DynDNS website , en selecteer " Klanten update. " Klik op de " Download Now " knop , kies een plaats op de vaste schijf om het bestand op te slaan en klik op 'Opslaan'.

Klik 6 "Run " wanneer het downloaden is voltooid . Klik op " Next " op het scherm te openen , lees de licentie-informatie en klik op " I Agree ".
7

Selecteer de componenten te installeren en klik op ' Next ', al dan niet aan de DynDNS gebruiken . com Internet Guide op de computer ( optioneel ) en klik op 'Volgende'.
8

Selecteer een doelmap , en klik op ' Install '. Klik op " Finish " wanneer de installatie is voltooid om installatieprogramma van het hulpprogramma uit te voeren.
9

Vul uw DynDNS.com gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en klik op ' Ok '.

Plaats 10 een vinkje in het vakje naast de hostnaam die u hebt gemaakt , en klik op 'Toepassen'. Controleer of de status- weergave in de linkerbenedenhoek van het scherm verandert naar " Good . " Klik op " OK " om verder te gaan .
11

Verlaat het hulpprogramma Extern bureaublad . Lanceren Remote Desktop opnieuw en typ de DynDNS hostname u hebt gemaakt in de " Computer : " . Prompt om succesvol DynDNS gebruiken met Extern bureaublad

Previous: Next:
  Remote Desktop Management
·Hoe kan ik een Remote Desktop …
·Hoe de Remote Desktop service …
·Hoe je Remote Desktop Access a…
·Hoe kan ik een Remote Desktop …
·Hoe Extern bureaublad -verbind…
·Hoe je Remote Desktop Toegang …
·Hoe naar Control - Alt - Delet…
·Hoe je Remote Desktop Access B…
·Hoe verander ik de Remote Desk…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een cv-formaat bij het verze…
·Hoe om te achterhalen wat er op SopCast 
·MRP-systeem Principes 
·Hoe maak je een Magic Glowing Doek Met P…
·Hoe kan ik Remote Desktop inschakelen ? 
·Hoe kan ik Blu - Ray DVD's afspelen in V…
·Hoe te TrueType lettertype installeren 
·Grote Manieren om Einde van een PowerPoi…
·Hoe je CD's branden met Creative Media S…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com