Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Grote Manieren om Einde van een PowerPoint
Het samenstellen van een PowerPoint-presentatie lijkt zo eenvoudig als het klikken in een tekstvak te typen en op de knop ' Nieuwe dia ' om door te gaan naar de volgende dia . Nadat alle tekst is in , worden de beelden geregeld en feiten worden gecontroleerd , is het tijd om op te slaan en te verzenden of te presenteren die diashow . De tijd nemen om een goed einde van de presentatie te waarborgen kan het verschil in publiek -leden betekenen ' reacties en nalaten van een erfenis in diashow kijkers ' geesten . Vraag Collection

De opsteller van de PowerPoint-presentatie kan dagen , weken of langer met de leerstof hebben doorgebracht , maar voor de meeste publiek , zal de diashow compleet nieuwe informatie zijn. Einde van een PowerPoint met een vraag glijbaan , zoals " Vragen? " of " Kan ik nu uitleggen iets? " en geeft kijkers de kans om te spreken . De presentator is altijd in staat om in de presentatie achteruit klik om naar de dia in kwestie , en de vraag periode geeft presentatoren de mogelijkheid om de effecten op het publiek te peilen .
Just the Facts

Na vele dia's met alleen maar feiten , cijfers en gegevens , het voltooien van een presentatie met een visuele voorstelling van de informatie kan worden net wat het publiek nodig hebt om weg te komen met een goed begrip . Overwegen gebruik te maken van PowerPoint in - programma grafiek maker of importeren van een spreadsheet of grafiek van Microsoft Excel om illustraties , zoals taart-en staafdiagrammen creëren . Als het vieren van een financiële mijlpaal , breken de cijfers uit de tekst naar een visueel kan helpen bij het ​​publiek " krijgt het beeld. "
Quick Quiz

Hoewel verende een quiz over studenten kunnen iets te vrezen zijn , het beëindigen van een PowerPoint met een quiz kan een leuke manier om interactief te komen met een publiek. Meest geschikt voor PowerPoint-presentaties bekeken een- op-een , zoals gedownload van het internet , in plaats van een grote , live publiek , het maken van een quiz in PowerPoint is net zo eenvoudig als het typen van een paar vragen op een dia . Gebruik een quiz formaat te bekijken wat net werd gepresenteerd en zie hoeveel kijkers geleerd . Hoewel PowerPoint slides zal niet de interactie van gebruikers de mogelijkheid om knoppen of het type antwoorden klikt , kunnen ze beneden een antwoord te schrijven of te raden in hun geest, dan blader je naar de volgende dia te zien of ze correct zijn.

After Effects

PowerPoint-presentaties
worden geassembleerd voor een aantal redenen , maar voor degenen ontworpen om kijkers een gedetailleerd overzicht van een actie te geven in het verleden of de gevolgen van hun werk , het sluiten met een picturale view kan de punt naar huis te rijden . Te eindigen een PowerPoint met zwier , plaatst u een foto via "Insert" menu van het programma . Gebruik een groepsfoto van alle medewerkers die hebben bijgedragen aan het project , een beeld van verzameld en gestapeld van de kijkers of de hulpverlening van een ramp weer na de beschrijving van het in de rest van de PowerPoint-presentatie bijdragen . Door eindigend met een foto , PowerPoint 's beelden worden meer dan duizend woorden - . Of dia

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe je Powerpoint Run in een c…
·Hoe te MathType in PowerPoint 
·Hoe maak je een PowerPoint mak…
·Hoe maak je een PowerPoint ops…
·Hoe je kinderen hoe te gebruik…
·Hoe PowerPoint Opslaan om gebr…
·Hoe te Organisatorische Grafie…
·Hoe kan ik Scramble Powerpoint…
·Hoe verander je de View bij he…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een dvd branden met DVD Direc…
·Hoe te Bijschrift sluiten in iMovie 
·Hoe maak je een banner maken met Pages i…
·Hoe zet ik mijn Slysoft License Van 1 PC…
·Doet VLC Play MOV -bestanden? 
·Tutorial voor Microsoft Office Power Poi…
·Is Premiere Pro 2.0 Compatibel met AVCHD…
·Hoe Access naar SQL Server Express conve…
·Welke gegevens moeten worden opgenomen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com