Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe te Notes Toon Terwijl Presenteren
Hoewel er verschillende toepassingen voor het maken en weergeven van diavoorstellingen voor presentaties of workshops , de meest voorkomende zijn waarschijnlijk van Microsoft PowerPoint en Apple's Keynote . Beide toepassingen kunt u notities aan uw presentatie die alleen gezien kan worden door het toevoegen - ze zijn niet geprojecteerd met de glijbanen . Als je eenmaal hebt geleerd hoe u uw presentatie notities weer , het beoefenen van uw routine voor het instellen van uw computer en de projector zal helpen om dingen soepel lopen op uw grote dag . Wat je nodig hebt
Projector
Toon Meer Aanwijzingen
PowerPoint
1

Start uw computer en de PowerPoint- applicatie te openen . Klik op het tabblad " File " aan de bovenkant van het PowerPoint-venster en selecteer ' Open '. Selecteer de presentatie diavoorstelling die u hebt voorbereid . Sluit uw computer aan de afzonderlijke monitor of projector die je gaat gebruiken tijdens uw presentatie . Kopen van 2

Klik op het tabblad ' Diavoorstelling ' in de PowerPoint- lint , en selecteer " Gebruik Presenter View" in de Monitors groep . Wacht tot de " Display Settings " dialoogvenster verschijnt , klikt u op het tabblad " monitoren " en kies het pictogram van monitor die u wilt gebruiken tijdens je presentatie aan uw luidspreker notities te bekijken . Schakel het selectievakje met het opschrift " Dit is mijn hoofdmonitor . "
3

Klik op het pictogram van monitor voor de secundaire monitor , die zal worden bekeken door het publiek . Schakel het selectievakje dat zegt " Windows-bureaublad uitbreiden naar deze monitor " en klik op de knop "OK" in het dialoogvenster .

View 4 de verschillende monitoren om ervoor te zorgen dat de presentatie notities zijn zichtbaar op je scherm , maar niet op het geprojecteerde scherm of monitor die uw publiek zal zien . Kijk in het tabblad "Slide Show " van het lint , in de groep monitoren , het pictogram van monitor die uw publiek de weergave van de presentatie vertegenwoordigt moet worden weergegeven in de " Show On " lijst
Keynote < br . >

Zet 5 op uw Mac-computer en open de Keynote-presentatie software . Bevestig uw computer op een aparte monitor of projector .
6

Open het menu " View " en klik op " Toon aantekeningen presentator , " dat zal u toelaten om notities aan een dia toe te voegen .
< Br > 7

Klik op het menu ' Keynote ' en selecteer 'Voorkeuren'. Klik op ' Beeldscherm presentator . " Wacht tot de selectie vak te openen , en klik op ' Gebruik ander beeldscherm aan presentator informatie te bekijken. " Kies de items uit de selectie vakje voor de presentator scherm , welke noten kan bevatten , een klok , timer of de volgende en vorige dia . Laat de computer tijd voor de object -building proces, dat een paar seconden kan duren . Je zult weten wanneer de computer wordt gedaan bouwen van uw presentatorweergave wanneer de menubalk verandert van rood naar groen en de "Ready to indicator Advance " selectievakje is niet langer gemarkeerd .
8

Orden de items op de presentator scherm door te klikken op " Bewerk lay-out presentator . "

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe je je eigen Oefening Kalen…
·Hoe maak je een Power Point pr…
·Hoe je PPT -bestanden bekijken…
·Hoe maak je een Picture Slides…
·Hoe maak je een sjabloon in Op…
·Hoe maak ik goed Flowcharts ? 
·Hoe maak je een sjabloon maken…
·Hoe te converteren Elke PPT na…
·Hoe afdrukken van een PPT Met …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe MP3 & WAV branden op een cd 
·Internet Speed ​​Up Gereedschap 
·Hoe maak je van een sleutelhanger maken …
·Wat te doen als iTunes niet zal download…
·Toepassing van Computers in Publishing 
·Hoe te Nagios installeren 
·Kenmerken van Tally boekhoudsoftware 
·Hoe maak je Color Links Verandering in D…
·Hoe je formaat van een afbeelding in Pho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com