Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Internet Speed ​​Up Gereedschap
Een trage internetverbinding is te wijten aan een aantal redenen , waaronder het gebruik van een Internet Service Provider ( ISP ) die snelle toegang niet biedt , met behulp van een oudere of problematisch modem of met behulp van een internetverbinding die wordt gedeeld over meerdere computers . Er zijn een aantal Internet- speed up tools beschikbaar zijn voor uw computer die niet alleen laat je navigeren websites sneller , maar hulp bij het ​​downloaden van bestanden tijden . Robuuste Gratis Internet Speed ​​Booster

Een Internet speed - up tool voor Windows XP en oudere Windows -systemen , Robuust Gratis Internet Speed ​​Booster verhoogt niet alleen uw internet snelheid, maar optimaliseert de verbinding en uw Windows-register . Het optimalisatie proces helpt bij het overbodige bestanden , zoals tijdelijke internetbestanden en knelpunten die uw systeem vertragen verwijderen . Robuuste Gratis Internet Speed ​​Booster is compatibel met dial - up , kabel , Digital Subscriber Line ( DSL ) , ISDN , T1 en andere verbindingen en types modem . Het programma werkt ook met alle browsers en is beschikbaar om te downloaden door te klikken op de " Robuuste Gratis Internet Booster Speed" link in de rubriek Resources .
Download Accelerator Plus 2.1.0 voor Mac
< br >

een shareware Internet hulpmiddel , Download Accelerator Plus 2.1.0 voor Mac versnelt het downloaden van bestanden op uw Mac-systeem met behulp van een inbel-of breedbandverbinding . Het programma is compatibel met Safari , Netscape /Mozilla , Internet Explorer en Opera ; omvat een auto hang - up na het downloaden functie voor gebruik met dial - up verbindingen , en heeft de mogelijkheid om proxy-instellingen en bestanden downloaden scheduling ingesteld . Om te downloaden , klik op de " Download Accelerator Plus 2.1.0 voor Mac " link in de rubriek Resources .
SpeedWizard

SpeedWizard
is een internet snelheid up tool voor alle Windows -systemen , inclusief Windows 7 en Vista . Het programma werkt met alle internetverbindingen ; beweert dat het uw Internet snelheid te verhogen met 200 procent, en bevat instellingen voor het afstellen van uw verbinding met nog hogere snelheden . De applicatie is shareware en te downloaden door te klikken op de link " SpeedWizard " in het gedeelte Bronnen .
Modem Booster 7

Een shareware Internet speed - up tool voor alle Windows -systemen , Modem Booster 7 bevat een gebruiksvriendelijke interface , werkt met alle internetverbindingen en bevat de mogelijkheid om de instellingen van uw computer aanpassen voor een snellere upload en download snelheden . Het programma omvat ook een component voor het opscheppen van de internet snelheid van een dial - up modem --- ideaal als u een oudere computer met een dial - up internetverbinding . Om te downloaden , klik op de " Modem Booster 7 "-link in de sectie Resources .
Throttled Pro 1.5.1 voor Mac

Throttled Pro 1.5.1 voor Mac is een shareware programma dat versnelt uw internetverbinding als download snelheden . Het programma is ideaal voor Macs met een dial - up verbinding , maar werkt met alle soorten internetverbindingen . Gesmoorde Pro 1.5.1 voor Mac optimaliseert online gaming spelen en kunt u de bandbreedte van uw internetverbinding vuurpijl om zijn snelheid te houden van te vertragen . Om te downloaden , klik op de " Throttled Pro 1.5.1 voor Mac " link in de rubriek Resources .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een Ubuntu PXE Ser…
·SDI Bestandstypen 
·Hoe het opzetten van e-mail ge…
·Hoe te Audio Kompas Configure 
·Alternatief voor WinZip 
·Problemen met de Dell- zijbalk…
·Problemen uitpakken RAR bestan…
·Hoe de temperatuur van een Eee…
·Hoe maak je een Volume Control…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Mail Merge gege…
Hoe te Typing Speed ​​Bereken 
Hoe Set Up Word -formaat voor een boek p…
Tabel instellen Standards & Procedures 
Hoe het opzetten van een juridisch Docum…
Help : Word-document wordt niet opgeslag…
Hoe het opzetten van Word 2007 om verkee…
Hoe het opzetten van een document dat mo…
Hoe stel ik een Word- document voor File…
  Software Articles
·Hoe een Patch Solliciteer voor Need for …
·Hoe Clean Up Virussen op uw computer gra…
·Hoe de grondbeginselen van Microsoft Exc…
·Hoe te gebruiken Excel's Ceiling Functie…
·How to Get Opties in FileZilla 
·Hoe te Columns uit twee tabellen samenvo…
·De doelstellingen van een geïntegreerd …
·Hoe maak je een PowerPoint gebruik maken…
·Hoe rmvb omzetten naar AVI in Ubuntu 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com