Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Voordelen van PowerPoint 2010
PowerPoint 2010 heeft een aantal belangrijke verbeteringen die u in staat om informatie in verschillende formaten te delen , samen te werken met anderen en gebruik maken van meer functies aan presentaties professioneler en spannend te maken . Editing tools zijn ook verbeterd u meer controle over functies en menu- configuratie dan in de versie van 2007 te geven . Co- Authoring

PowerPoint
kunnen meerdere gebruikers toegang tot een gedeeld presentatie -bestand op hetzelfde moment . Als een andere gebruiker de presentatie opent , verschijnt er een melding in de statusbalk aan de onderkant van de PowerPoint , samen met het totale aantal co - auteurs momenteel bezig met de presentatie . Als een andere gebruiker wijzigingen heeft opgeslagen PowerPoint waarschuwt andere gebruikers en vraagt ​​of ze willen wijzigingen bekijken voordat je ze uploadt . Eerdere versies stond slechts een gebruiker een document te bewerken in een tijd zelfs als hij werkte aan afzonderlijke dia's .
Animatie en Transition

De diawissel functie heeft meer toegevoegde opties, zoals draaikolk , flip , galerie , doos en rimpel . Meer opties voor effecten en geluid opties werden toegevoegd , zodat overgangen minder grenzen aan richting , in /out , verticaal /horizontaal en vormen die je meer controle over hoe glijdt overgang naar de volgende pagina en de lengte van de tijd te geven die nodig is om de overgang . Microsoft voegde ook een knop op het menu " Animation " genaamd " Animation Pane " , waarmee u de animatie -venster , waarin alle objecten animaties staan ​​op de dia aan en uit te schakelen .
Audio en video

Inbedding audiobestanden en video's in een PowerPoint is makkelijker en schoner . Nieuwe tabbladen genaamd " Audio Tools " en " Video Tools ' verschijnt als u hebt geklikt op een audio-of video-object . PowerPoint 2010 niet langer gebruik maakt van externe actoren om het afspelen videobestanden , zodat een presentatie zal minder afhankelijk zijn van wat andere gebruiker heeft op haar computer . Audiobestanden niet langer lengte limieten . Onder het menu " Bestand /Info " is er een optie genaamd " Comprimeren Media " die een betere baan van het opnemen van audio-en video -bestanden in een presentatie is dan de versie van 2007 deed zonder deze functie doet .
Output Options

U kunt nu besparen presentaties in een video- formaat dat kan worden afgespeeld op sites als YouTube . Met geluid en video-objecten daadwerkelijk ingebed in de PowerPoint in plaats van om de PowerPoint te begeleiden als afzonderlijke bestanden , kunt u een enkele video- bestand dat kan worden afgespeeld op een standaard mediaspeler te creëren . PowerPoint en alle Office 2010- gereedschappen , hebben nu hun eigen " opslaan als PDF" bestand functie , dus geen aparte software nodig is . | Video -opname

Onder het " Slide Show " menu is er een nieuwe functie genaamd Diavoorstelling opnemen . Hiermee kunt u opnemen alles wat je doet te starten en deze afspelen . Er is ook een Record Audio functie waarmee u uw stem opnemen praten over de presentatie . Eerdere versies vereist is om animatie-instellingen individueel te plaatsen op objecten en op dia's . U kunt nu gaan instellingen om dia's of trigger animaties wijzigen "op klikken , " en dan repeteren uw presentatie en klik wanneer je voelt dat de tijd rijp is . Dit betekent minder iteraties van de veranderende tijden en afspelen om het goed te krijgen .
Aanpasbare

De lintmenu functie geïntroduceerd in PowerPoint 2007 is nog steeds rond , maar u kunt nu aanpassen de menu's om hulpmiddelen die u het vaakst gebruikt te tonen en te verbergen die je niet nodig hebt . Plaats de muis op het lint menu aan de bovenkant van de pagina , klik met de rechtermuisknop en klik op " Lint aanpassen . " Er verschijnt een venster waarin u commando's te verplaatsen in en uit de verschillende tabbladen die verschijnen aan de bovenkant van de PowerPoint- tool.

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe je Spelling controleren in…
·Hoe kan ik FLV converteren voo…
·Hoe om Spaans te Fonts in Powe…
·Hoe maak je een PowerPoint Onl…
·Hoe maak Moving Powerpoint Ach…
·Hoe u Microsoft Office Powerpo…
·Hoe te Exponenten Typ in Power…
·Hoe kan ik een dia uit een Pow…
·Hulp Het maken van een PowerPo…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe te Symbolen Verwijder Van Word-docum…
·Hoe te Dock positie op een Mac wijzigen 
·Hoe PDF Hyperlinks maken 
·Hoe maak je een muziek-cd te branden van…
·Hoe PDF Sheets Scheid 
·Hoe maak je een PowerPoint -formaat wijz…
·Hoe je Master Pages Verwijder uit Powerp…
·Hoe te verbergen /zichtbaar maken in Exc…
·Hoe maak je een GBI bestand converteren …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com