Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Verschillende weergaven van Microsoft PowerPoint
Bij het opstellen van een PowerPoint-presentatie , heb je verschillende opties die u zal toestaan ​​om te creëren en leveren uw diavoorstelling eenvoudig en effectief . Microsoft heeft verschillende weergave -opties die u kunt gebruiken om uw presentatie , inclusief standpunten met thumbnails en notities te bereiden . PowerPoint biedt ook verschillende presentatie opties waarmee diavoorstellingen worden weergegeven in de meest geschikte manier voor elk soort publiek . Normale

" Normaal" view
is de standaard lay-out voor het bewerken modus PowerPoint 's . Het bestaat uit drie panelen , waarvan omvatten twee tabs . Het tabblad " Overzicht" , waar u kunt maken en organiseren van een eenvoudige schets van uw presentatie , en de tab " Slides " , welke dia's van uw presentatie is weergegeven als miniaturen , zijn in het linkerdeelvenster . De " Slides " deelvenster in de rechterbovenhoek , geeft de geselecteerde dia in een grotere , bewerkbare indeling . Ten slotte is de " Notes " venster , in de rechter , kan gebruikt worden om notities bij elke dia voor gebruik tijdens uw presentatie te schrijven .
Diasorteerder

" Slide
sorteerder " uitzicht is vergelijkbaar met de" " tab in " Dia Normal ' view . Deze visie maakt gebruik van de volledige PowerPoint -venster om miniaturen van uw dia's weer te geven . U kunt deze weergave gebruiken om uw presentatie te organiseren door te slepen en de dia's in een voorkeursvolgorde . U kunt ook gebruik maken van "Slide Sorter " oog om een ​​printbare versie van uw presentatie voor te bereiden .
Notes Pagina

De " Opmerkingen Page " view is een uitgebreide versie van de " Notes " venster in " Normal " view . In deze weergave kunt u de volledige PowerPoint -venster gebruiken om te werken aan uw notities . U kunt ook gebruik maken van " Notities Page ' om uw notities te bereiden en af ​​te drukken in de volledige pagina -indeling .
Slide Show Bekijken

" Slide Show "view is de norm presentatie bekijken in PowerPoint . Je zou deze weergave gebruiken om uw presentatie te tonen aan een publiek als een diavoorstelling , omdat het gebruik maakt van het hele scherm en geeft je hele diavoorstelling , inclusief timings , animaties , films en overgangen . Bij gebruik van "Slide Show " zicht op zowel uw beeldscherm en een tweede monitor of projector , zullen u en uw publiek de diavoorstelling te zien in zijn geheel .
Presenter View

" Presenter " weergave toont zowel uw presentatie en de toelichting die bij elke dia . Het geeft ook miniaturen van uw dia's , waardoor het makkelijker om over te slaan of terug te keren naar dia's als dat nodig is . Deze weergave is ideaal voor presentaties die veel sprekende betrekken , omdat de presentator zijn of haar aantekeningen kan beoordelen als de presentatie naar voren beweegt . Als je " presentator " view gebruiken terwijl aangesloten op een projector of een tweede monitor , zal uw publiek uw presentatie te zien in "Slide Show " view .
Lezen
Bekijk

" lezen " view is ontworpen om individuen toestaan ​​om een PowerPoint- presentatie te bekijken op hun eigen computer . Deze weergave is gelijk aan " Slide Show " view , maar de presentatie opent in een apart venster met ingebouwde controles voor het verplaatsen van de diashow naar voren of achteren . Deze weergave is ideaal voor situaties waarin u een diavoorstelling kunnen delen zonder presenteren aan een live publiek .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een . WAV-bestand …
·Hoe PowerPoint- presentaties C…
·Hoe maak je een foto Dia Show …
·Hoe maak je een animatie afspe…
·Hoe maak je een tekstvak op ee…
·Hoe te Commentaren Toevoegen a…
·Hoe maak je een PowerPoint Opg…
·Hoe te Watermerk in PowerPoint…
·Hoe je Romeinse cijfers Get on…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe kan ik een Word- document schalen na…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
  Software Articles
·Hoe maak je een CDA -bestand wijzigen na…
·Hoe te Maanden In een Excel Werkbladdocu…
·Software Compliance Issues 
·Hoe kan ik een afbeelding invoegen in Wo…
·Hoe maak je een beschadigde Doc File 
·Soorten Spreadsheet programma's 
·MS Office voor Mac Tutorials 
·Hoe kan ik een MDF-bestand op de SQL Ser…
·Hoe je Line Breaks Force in § § 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com