Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Twee soorten lijsten in PowerPoint
PowerPoint is een presentatie georiënteerd programma opgenomen in de Microsoft Office productiviteit suite . Het scala van instrumenten te presenteren binnen PowerPoint geeft u de mogelijkheid om presentaties die zowel esthetisch en functioneel te maken . Onder talloze andere opties , het programma kunt u lettertypen aanpassen , wijzigen dia kleuren , plaatst video's , thema's toe te passen en lijsten maken om informatie op afzonderlijke dia's te organiseren . De lijst organisatie methoden die worden gebruikt door PowerPoint zijn de kogel en nummer lijst. PowerPoint Lijsten Gebruikt

Of u maakt een PowerPoint-dia - show van de familiefoto's of een zakelijke presentatie , de lijst -functie is een handige tool . Bijvoorbeeld , kan een slide - show van de familie vakantie foto's met groepsfoto's hebben een lijst toegevoegd aan de zij-of onderkant van de dia met de naam van elke persoon te zien in het frame . Wanneer meerdere afbeeldingen worden weergegeven op dezelfde dia , kan een lijst met een gestroomlijnd bijschrift systeem te creëren binnen een tekstvak .

School en bedrijfsleven
georiënteerde PowerPoint-presentaties kunt de lijst met functies te gebruiken om specifieke problemen aan te pakken en om verwante gedachten . Zo kan een school verslag gericht op belangrijke economische ontwikkelingen in 2010 een lijst gebruiken om de belangrijkste punten van de groei te benadrukken en te groeperen . Evenzo kan een bedrijf een lijst gebruiken om de groep successen en tekortkomingen binnen het bedrijf tijdens een bepaalde periode .
Bullet Lijsten

Bullet lijsten
zijn het eerste type te verschijnen in PowerPoint in de " Paragraaf " set van tools op het programma top lint. Wanneer u op de pijl omlaag naast de kogel gereedschap , andere kogel stijl opties worden weergegeven . U kunt vierkante kogels , diamanten selecteert , vinkjes , vinkje dozen en open center kringen in aanvulling op de klassieke kogel .
Genummerde lijsten

Onmiddellijk aan de rechterkant van de lijst optie kogel is de genummerde lijst hamerknop . Door op deze knop genereert een standaard 1 , 2 en 3 lijst. Wanneer u op de pijl omlaag naast de knop , kunt u extra opties, zoals Romeinse cijfers , kleine letters Romeinse cijfers , en sets van hoofdletters en kleine letters te schakelen . De opties die met deze tool mogelijk voor het maken van een zeer gedetailleerde lijst met behulp van de fundamentele waarin techniek van afwisselend een reeks cijfers en letters op basis van belangrijkheid .
Verbetering van een lijst

Nadat u een lijst voor uw presentatie hebt gemaakt , kunnen verschillende delen van de lijst worden gemarkeerd als u wilt het belangrijkste punt te benadrukken binnen de grotere lijst . Markeer de sectie lijst die u wilt benadrukken. Klik vervolgens op het gereedschap knoppen binnen het lettertype gedeelte van het lint menu om vette opmaak , onderstreept , cursief , brief schaduwen , grotere letters en strike -through lijnen toe te voegen aan uw selectie .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te Size Foto's voor Powerp…
·Hoe maak je een nieuwe opsommi…
·Hoe te Diagrams Zoom maken in …
·Verhuizen Excel-gegevens naar …
·Hoe maak je een geluidsbestand…
·Hoe maak je een PowerPoint-pre…
·Hoe maak je een watermerk toev…
·Hoe Microsoft Powerpoint anima…
·Hoe kan ik muziek Doorheen Pow…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Word-bestand Zip 
·Hoe je Photoshop Eye Make-up 
·Hoe u geluidsbestanden afspelen in Power…
·Hoe maak je een Creeper Skin in Minecraf…
·Hoe te Enveloppen maken in Word 
·Hoe te converteren een Microsoft Works S…
·Hoe maak je een dubbelzijdig vel: Docume…
·Wat is de extensie 100 ? 
·Software om LPs Transfer naar CD's 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com