Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe maak je een diavoorstelling maken op Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint 2010 is een fluitje van een presentatie-software en een deel van de Microsoft Office- groep producten . Alle informatie in een PowerPoint-presentatie woont in dia's , waarin tekst , afbeeldingen , video , audio en zelfs sommige eenvoudige animatie kan bevatten . Zodra u alle dia's hebben gebouwd , PowerPoint kunt u de presentatie als een diavoorstelling te slaan , zodat iedereen met PowerPoint gewoon het bestand en horloge de show kan openen . Instructies
1

Open het programma PowerPoint . Een lege presentatie verschijnt in het programmavenster . Kopen van 2

Klik op het tabblad " File " aan de bovenkant van het venster en kies " Nieuw " uit de lijst met opties die op het scherm verschijnen . Je zal een lange lijst met sjablonen op de rechterhelft van het scherm te zien . Blader door de sjablonen totdat je er een vindt die je leuk vindt . U kunt ook dubbelklikken op " Thema's" om een ​​blik op een paar extra sjablonen te krijgen. Klik op de "Download" of "Create" toets op de rechterhelft van het scherm om de sjabloon te laden . Als geen van de sjablonen of thema's zijn naar wens, klik op het tabblad "Home " om terug te gaan naar uw lege presentatie .

Klik 3 de onderste helft van het " Nieuwe dia " knop op de PowerPoint- lint . Kies een nieuwe dia uit een van de negen -out opties . U ziet de nieuwe dia verschijnen aan de linkerzijde van het venster presentatie . Herhaal dit proces tot uw presentatie het gewenste aantal dia bereikt . Als u de volgorde van de dia's wilt wijzigen , kunt u klikken op een, en sleep het naar de gewenste locatie in de diashow .
4

Selecteer de eerste dia die u wilt bewerken . U ziet de dia verschijnen op de rechterkant van het scherm . Klik in een vakje te beginnen met typen . Tekst in PowerPoint gaat als bullet points standaard , dus als u op " Enter " een nieuwe kogel zal verschijnen . U kunt de " Font " en " Paragraaf " gebieden van het lint om te bepalen hoe de tekst eruit ziet , de controle van de tekst uitlijning en zelfs uitschakelen van de bullet points gebruiken .
5

Klik op een van de zes iconen in het midden van een ongebruikte tekstvak om die functie toe te voegen aan het vak in plaats van tekst . De pictogrammen zijn voor tabellen , grafieken , illustraties , slimme kunst , foto's en films . Bij het klikken op een ieder krijgt u een venster waarin u kunt kiezen voor de exacte kunstwerk of bestand dat u wilt toevoegen te krijgen. Wanneer u ervoor kiest om een tabel of grafiek toe te voegen , zal een klein Excel -venster weergegeven zodat u de waarden die u wilt weergeven kunt invoeren .
6

Gebruik de opdrachten onder het tabblad " Ontwerp" om te veranderen hoe de afzonderlijke dia's verschijnen . Gebruik de opdrachten onder het tabblad ' Overgangen ' om effecten toe te voegen aan elke dia als het op het scherm verschijnt . Gebruik de opdrachten onder het tabblad "Animaties " om kleine animaties toevoegen aan afzonderlijke objecten .
7

Klik op het tabblad "Slide Show " . Selecteer de "Set Up Slide Show " knop om een ​​klein venster te openen . Gebruik de opties in dit venster om uw diapresentatie hoe je het wilt . U kunt kiezen tussen een volledig scherm of een windowed een . U kunt een bepaalde groep dia's te laten zien , in plaats van ze allemaal te kiezen . U kunt ervoor kiezen om de show lus continu hebben . Standaard kan de show naar de volgende dia , maar u kiest om de diavoorstelling gebruik timings moeten de dia's in plaats daarvan te bevorderen . Klik op ' OK ' als u klaar bent met het instellen van de show .
8

Klik op de knop " Oefen Timing " te lopen door de show en het opzetten van uw timings naar de volgende dia te gaan . U kunt in plaats daarvan kiezen voor de "Record Slide Show "-knop , die zal opgericht timings en ​​ook toestaan ​​om laser pointer gebaar , animatie timing en zelfs gesproken tekst opnemen .
9

Klik op het tabblad " File " en kies " Opslaan als" aan de linkerkant van het scherm . Voer de naam voor de presentatie in het veld " File Name " . Klik op de vervolgkeuzepijl naast " Opslaan als type" als u de presentatie als een show te slaan . Kies " PowerPoint Show" uit de lijst met opties . Klik op 'Opslaan' om het bestand op te slaan .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een storyboard in …
·Hoe u een nieuwe dia toe aan e…
·Hoe te M4A bestanden Put in Po…
·Hoe maak je presentaties met P…
·Hoe te Slide Translation In Po…
·Hoe Songs starten op specifiek…
·Hoe te XPS converteren naar Po…
·Hoe maak je een Macromedia Fla…
·Hoe maak je een Flash Video vo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Nero naar One Song Verd…
·Hoe maak ik een MP3 CD te maken met iTun…
·Hoe gebruik Excel om voorraadniveaus Ber…
·Hoe te Blocnotes maken in Microsoft Word…
·Hoe je veranderingen in Microsoft Excel …
·Hoe te Helium Music Manager verbinding m…
·Hoe maak je een snelkoppeling maken Dire…
·Hoe speel ik mijn foto's op mijn DVD-spe…
·Beschrijving van het project Extra in vB…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com