Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Delen van Actie-instellingen in PowerPoint
PowerPoint is uitgegroeid tot de meest gebruikte toepassing voor het presenteren van uw onderwerp , uw ideeën en het maken van je punt duidelijk aan uw publiek . Met een verscheidenheid aan thema's en lettertypen kunt u uw informatie te organiseren en te houden de aandacht van uw publiek . Deze krachtige Microsoft applicatie heeft de mogelijkheid om dia's animeren , met elkaar te verbinden uw dia's , geluiden afspelen en automatisch het hele presentatie uit te voeren zonder ooit te klikken op een muis . De ' Actie-instellingen ' pop-up venster is de kern die al deze krachtige functies regelt . Begrijpen wat onderdelen beschikbaar zijn in de actie-instellingen is de eerste stap om echt te ontketenen PowerPoint . Open het ' Actie-instellingen ' Pop - up venster

Open uw PowerPoint-presentatie en controleer het tabblad " View " en zorg ervoor dat u zich in de " normale " weergave . Klik op de foto , de knop of de illustraties die wat actie nodig heeft toegevoegd . Op het tabblad "Invoegen " ( in de groep "Links" ) op " Actie " en het pop - up venster wordt geopend . Er zijn twee tabbladen in dit venster , " muisklik ", die de actie die zal plaatsvinden wanneer u met de muis klikt definieert , en ' Mouse Over , " waarin de actie die plaatsvindt bepaalt wanneer u de cursor over de slide of het object . Standaard wordt de "Click Mouse" tab opent met de " None" optie al geselecteerd .
Hyperlink naar

Deze hyperlink optie is net als elke hyperlink en het laat je om te springen rond dia naar dia in uw presentatie zonder de vooraf ingestelde volgorde . Dit kan erg handig zijn als verschillende glijbanen voortdurend verwijzen naar een samenvatting dia . U kunt deze verschillende dia's zo configureren dat een simpele muisklik verschijnt het overzicht glijbaan en helpen uw publiek te houden van de informatie wordt gepresenteerd . Deze hyperlink kunt u naar de eerste of laatste dia , een vorige dia , de volgende dia of zelfs de presentatie te beëindigen . Je kan ook klikken op uw manier in een andere PowerPoint-presentatie , een URL of de openstelling van een ander bestand .
Run Program

Selecteren van de " Run Program " toets kunt u om uw computer te bladeren en richten een ander programma om te beginnen met lopen op uw muisklik . Zo kan je een flash video die je graag zelfstandig wil op dit punt uit te voeren of misschien wilt u Excel te openen en tonen enkele nummers hebben . Je bent alleen beperkt door uw verbeelding .
Run Macro

kiezen van de " Run Macro " actie opent een drop-down van alle macro's die woonachtig zijn op uw pc . U kunt elk van deze macro's te kiezen en het zal klaar om te draaien op uw muisklik zijn.
Object Actie

De " Object Actie" keuze kunt u de muis klik uw weg naar een OLE-object . Object Linking and Embedding ( OLE ) maakt koppeling van Microsoft-documenten en objecten . Bijvoorbeeld , kunt u een Excel -spreadsheet in uw presentatie , die wordt geopend in de volledig functionele weergave van uw muisklik insluiten . Dit werkt met andere Microsoft- compatibele toepassingen . Het belangrijkste verschil tussen alleen het openen van de Excel- applicatie of een ingesloten Excel-spreadsheet is waar de gegevens worden opgeslagen . Embedded spreadsheets de gegevens op te slaan in uw presentatie .
Geluid afspelen

kiezen van deze actie zal een geluid associëren met uw muis klikt . Er is een complete bibliotheek van geluiden beschikbaar die applaus , bom, Tromgeroffel , typemachine of kunt u uw eigen audio-bestand te selecteren voor een aangepaste sound de bijbehorende met uw muisklik bevatten .
Highlight Click < br >

deze optie
kunt u geselecteerde tekst met een muisklik te markeren . Dit is een leuke feature om je publiek te vestigen op de tekst die uw ideeën ondersteunt als je het maken van een punt . Het helpt om uw publiek geïnteresseerd en betrokken bij uw presentatie .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe een Inkblot op PowerPoint …
·Hoe maak je een film exportere…
·Hoe te tekenen in PowerPoint 2…
·Hoe kan ik een uitvoerbare Pow…
·Hoe PowerPoint- presentaties o…
·Hoe maak je een PDF- bestand v…
·Hoe kan ik een Word-bestand ma…
·Hoe kan ik een oude PowerPoint…
·Wat is Aangepaste animatie in …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe maak je een Afbeelding opslaan Vanui…
·Drupal : Zen Vs . Basic 
·Hoe kan ik een Birthday Card Make Out of…
·Wat is MP3 Bestand compressie ? 
·Hoe kan ik een laptop voor 3D Animated G…
·Hoe maak je een Media Player Playlist Bu…
·Hoe kan ik een dvd branden op een PC in …
·Wat is de extensie P7M ? 
·Hoe maak je een Contribute- werkbalk te …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com