Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een Contribute- werkbalk te verwijderen van Excel 2003
Veel software van derden applicaties zijn bedoeld om wat integratie met Microsoft Excel te bieden . Zij voegen aan Excel 's arsenaal aan werkbalken door het toevoegen van een aantal van hun eigen land . De werkbalk " Contribute " is een voorbeeld van aanvullende functies die verschijnen binnen Excel na de Contribute- software is geïnstalleerd . Excel 2003 maakt het gemakkelijk om een ​​werkbalk uit het zicht te verwijderen , met inbegrip van een " Contribute " werkbalk . Excel 2003 biedt twee methoden voor het verwijderen van een " Contribute " werkbalk : via het menu " View " of via het contextmenu werkbalk . Instructies

Open Excel 1 . Aanpassingen aan de werkbalkinterface worden altijd uitgevoerd binnen het programma . Echter , het maakt niet uit wat voor bestand in Excel wordt geopend , of als het programma -venster is geopend , zonder bestanden geladen . Kopen van 2

Zoek de " Contribute " werkbalk . Het is belangrijk om de werkbalk te zien wanneer het actief is , zodat u gemakkelijk kunt controleren of het verwijderen proces succesvol was . Omdat er veel werkbalken , het verwijderen van een werkbalk is niet altijd vanzelfsprekend , tenzij u zich bewust bent van de precieze locatie in het programmavenster .
3

Klik op het menu " View " . Selecteer de " Werkbalken " submenu . Als de " Werkbalken " submenu niet wordt vermeld, is het menu ingesteld op automatisch te storten en laten alleen de meest gebruikte functies . Klik op de dubbele pijl aan de onderkant van het menu " View " om de lijst met items volledig uitbreiden en selecteer de " Werkbalken " submenu .
4

Zoek de " Contribute " item in de " Werkbalken " submenu . Als de werkbalk " Contribute " is ingeschakeld , zal het een vinkje naast de notering te tonen . Klik op de " Contribute " item in de lijst en het vinkje verdwijnt . De toolbar is niet meer actief en deze is verwijderd uit het scherm Excel 2003 .
5

Klik met de rechtermuisknop op een werkbalk gebied of de knop in het venster Excel 2003 naar de werkbalken contextmenu weer te geven als alternatief voor via het menu " View " . Verwijder de werkbalk " Contribute " op dezelfde manier met deze pop - up menu .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik Excel leren at Home…
·Excel Array Tutorial 
·Hoe gegevens in een Microsoft …
·Hoe de Round Up berekening in …
·Hoe maak je een Embedded grafi…
·Hoe kan ik een label toe aan h…
·Hoe te besparen op 2007 Excel …
·Hoe aan knoppen of speldjes ma…
·Excel Tutorial op Statistieken…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe naar de Aarde Sunrise Maak in Edius 
·Hoe maak Premiere CS5 sneller lopen 
·FinePrint Alternative 
·Hoe de VNC Taskbar icoon Verwijder 
·Hoe je toetsenbord Accelerations Display…
·Hoe maak je uitvoer naar een bestand in …
·Instant Backup Software voor Windows 
·Hoe maak je een Koptekst en voettekst in…
·Hoe de audio in Final Cut Fade 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com