Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe te Awesome PowerPoint Tables Creëren
U mag dus worden gericht op het samenstellen van een echt opvallende PowerPoint- slideshow presentatie die je missen op een aantal van de software andere functies . In feite , het maken van tabellen in PowerPoint is enigszins gemakkelijk te missen - de tafel schepper is verborgen achter een tab en de hele weg aan een kant van lint het tabblad 's . Maar zodra je de tafel schepper vinden , PowerPoint en biedt een keur aan mogelijkheden om uw dia tafels een aantal van de meest opvallende collecties van informatie mogelijk te maken . Instructies

Open Microsoft PowerPoint 1 . Klik op het vak " Klik om een ​​titel toe te voegen " en druk op de toets "Delete " . Klik op het vak " Klik om ondertiteling toe te voegen " en druk op de toets "Delete " . Deze zullen geen invloed op uw tafels , maar het verwijderen van hen wist het scherm zodat u de best mogelijke tabel kan maken . Kopen van 2

Klik op het tabblad "Invoegen " . Klik op de "Table " knop direct onder het tabblad .
3

Sleep de cursor om rijen en kolommen afmetingen van de tabel te vormen . De tabel wordt geopend op de PowerPoint-dia , maar verschijnt in PowerPoint 's ietwat generieke tinten blauw .
4

Bekijk de nieuwe gele tabblad en lint " Hulpmiddelen voor tabellen " aan de bovenkant van het scherm . Scroll naar beneden de "Table Styles " gedeelte van het lint - de schuifbalk is zeer klein en niet zichtbaar , dus klik erop om rijen van meer opties te onthullen . Klik op een van de opties in de sectie "Dark " , zoals de zwarte kopregel met de gearceerde paarse onderste rijen .
5

Klik op de "Effecten " knop op het lint . Klik op "Cell Bevel " en zweven - zonder te klikken - de cursor over de verschillende opties in de fly - out menu . Merk op hoe sommige transformeren de tafel in de computer toetsen en sommige maken de tafel lijken de segmenten van een Hershey bar . Klik op een als het past bij uw voorkeuren tafel .
6

Klik op "Effecten " weer . Klik op " Shadow " en zweven over de opties , met inbegrip van degenen die de tabel eruit te laten zien alsof het drijvende of in 3D . Klik op een schaduweffect , indien gewenst.

Klik in een van de cellen op de tafel , zoals de top - linker header 7 . Typ de tekst voor die cel . Markeer de tekst . Klik op de " Snelle stijlen " knop op het lint . Kies een van de fly - out opties voor nog veel meer decoratieve , opvallende tekst zoals staal , gloeien of halve vervaagd .

Herhaal 8 op de tabel te vullen met tekst en stijlen toe te passen . Houd in gedachten dat te veel verschillende stijlen kan maken van de tafel kijken drukke en moeilijk te lezen .
9

Markeer een enkele cel , rij of kolom aan de tabel . Klik op de " Shading " knop op het lint . Klik op een gekleurd vierkant . De gemarkeerde cellen te veranderen . Dit is een manier om de PowerPoint kleuren negeren en je eigen patronen , zoals dambord , argyle , regenboog of een smiley .
10

Klik op het tabblad " File " en "Opslaan als . " Typ de naam voor de tabel bestand en klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe Microsoft Powerpoint anima…
·Hoe te Notes te hechten aan ee…
·Hoe PowerPoint Lyrics Creëren…
·Wat zijn PowerPoint overgangse…
·Hoe DVD Movie Clips Load Into …
·Hoe te Kranten verdienen op Mi…
·Hoe maak je een Mac PowerPoint…
·Hoe PowerPoint 2007 dia's Same…
·Hoe je Powerpoint Defaults mak…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te GIF in Photoshop Maak 
·Hoe maak je een taart diagram behulp Maa…
·Definitie van een ingesloten grafiek op …
·Hoe je Tempo Verandering in Cubase 
·Hoe maak je een Clone Oracle Database Ma…
·Hoe kan ik Windows Movie Maker WMV video…
·Hoe maak je een PCM -bestand Interpretee…
·OpenOffice Informatie 
·Hoe kan ik meerdere velden in Bento 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com