Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe te Kranten verdienen op Microsoft PowerPoint
Een krant maakt gebruik van kolommen tekst opgesteld over de pagina , samen met foto's en krantenkoppen om verhalen te presenteren in een visueel toegankelijke manier . Het is gemakkelijk om de stroom van de tekst in een krant volgen, omdat de kolommen zijn meestal minder dan twee centimeter over . De randen van de kolommen en de afbeeldingen in een rij gaan , wat het gemakkelijker maakt om de pagina te navigeren . Het creëren van de visuele effecten van een krant in PowerPoint vereist tweaken van de instellingen voor de tekstvakken , achtergrond en foto's in uw presentatie . Instructies
1

Open een nieuwe , lege PowerPoint-presentatie . Klik op het tabblad " Ontwerp" en klik vervolgens op de " Achtergrondstijlen " knop . Kies een grijze achtergrond met een subtiele fade in kleur te benaderen het uiterlijk van krantenpapier . Kopen van 2

Klik op " View " en klik vervolgens op het selectievakje naast " Grid Lines . " Dit zal u tonen stippellijnen op de dia om u een idee van hoe de dingen staan ​​in de rij te geven .
3

Klik op " Invoegen " en vervolgens " Tekstvak . " Klik en sleep om het tekstvak te tekenen op de dia . Typ de titel voor uw krantenartikel . Selecteer de tekst en klik op het tabblad "Home " . Formatteert het lettertype en de grootte met de opties in de sectie " Lettertype " van het lint . Titel lettertypen kan zowel serif of schreefloos . De serifs zijn de lijnen boven en onder aan elke letter in het horizontale vlak . Titelfonts zijn schoon , vet en gemakkelijk te lezen . Vermijd script stijl fonts of fonts met grafische elementen . Verkies een vlakte , sterke lettertype , en beperk uw lettertypen ( voor koppen en artikelen ) tot ongeveer twee het uiterlijk consistent en overzichtelijk te houden .
4

Klik op het tabblad "Invoegen " en klik vervolgens op ' Tekst Box . " Teken het tekstvak op de dia voor de kolom inhoud . Typ de eerste paar woorden van de kolom in het tekstvak . Met de rechtermuisknop op het tekstvak en kies " Vorm opmaken . " Klik " Text Box" in het linkervenster . Klik naast " Niet AutoAanpassen " en klik vervolgens op de knop 'Kolommen' . Kies het aantal kolommen dat u wilt in het tekstvak en gebruik minstens een centimeter afstand 0.2 . Klik op ' Sluiten '.
5

Klik op het tabblad "Home " en stel de lettergrootte met de tools in de sectie ' Lettertype ' . Klik op de " uitvullen " knop in de sectie paragraaf . Hierdoor wordt de marge rechtvaardigen naar links en rechts van elke kolom column effect . Kies een lettertype serif voor de tekst van het krantenartikel . De serifs creëren van een horizontale lijn die helpt om de ogen te begeleiden en houdt met de krant gevoel . Gebruik rechte , schone , dunne lettertypes . Vermijd lettertypen die mono - spaced , wat betekent dat elk teken neemt evenveel horizontale plaats op de lijn .
6

Klik op het tabblad "Invoegen " en klik op "Beeld ". Kies de afbeelding die u wilt opnemen met uw krant PowerPoint . Klik op de " Hulpmiddelen voor afbeeldingen : Format " tab - meestal het wordt automatisch geselecteerd nadat u een afbeelding in te voegen - en klik vervolgens op de " Color " knop aan de linkerkant van het lint . Kies " Grijswaarden " uit de opties .

Typ de tekst van uw artikel in het tekstvak 7 . Als u het einde van het tekstvak te bereiken met de rechtermuisknop op de rand van het vak en kies 'Kopiëren'. Rechtermuisknop op een lege ruimte op de dia onder de foto en klik op ' Plakken'. Verwijder de tekst en typ de rest van uw artikel .
8

Sleep de tekstvakken en afbeeldingen op de dia op een lijn met de rasterlijnen . Plaats de titel in de linkerbovenhoek van de schuif aan de bovenkant van twee of drie kolommen . Plaats de foto aan de rechterkant over de bovenkant van twee of drie kolommen .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een PowerPoint- sj…
·Grappig PowerPoint Ideeën 
·Hoe je afbeeldingen Transparan…
·Hoe je 3 - D Diaovergangen Maa…
·Powerpoint 2003 Vs . Powerpoin…
·Hoe kan ik audio op te slaan i…
·Hoe maak je een kort verhaal m…
·Hoe te lijnen voor Notes Zet P…
·Hoe een Sound -bestand wilt in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een frame in Photoshop Eleme…
·Hoe kan ik een cd branden in Windows 200…
·Hoe om te bellen met Skype naar Skype va…
·Hoe te Voetnoot in Excel 
·Hoe uw eigen CGI Short Film Zorg 
·Hoe to Run een Spybot Search and Destroy…
·Hoe kan ik een Stuck schijf Get Out van …
·TCP /IP Terminal emulatie Protocols 
·Hoe PDF-bestanden converteren naar XML 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com