Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Hoe to Run een Spybot Search and Destroy Scan
Spybot Search & Destroy is een gratis anti - spyware applicatie . Het zal vinden en te ontdoen van alle spyware op uw systeem . Dit zal anderen stoppen van het maken van ongewenste wijzigingen op de computer , zoals het veranderen van uw startpagina en het toevoegen van onnodige werkbalken . Spybot Search & Destroy zal ook te ontdoen van alle adware , keyloggers , usage tracks en Trojaanse paarden . Zodra je het draait op uw pc , kunt u verzekerd zijn van uw veiligheid . Hier zijn de details voor het runnen van een Spybot Search & Destroy scan op uw computer . Wat je nodig hebt
Spybot Search & Destroy
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open Spybot Search & Destroy . Start deze anti - spyware programma , hetzij door te klikken op het pictogram op uw bureaublad of door te kiezen voor " Start" , " Alle programma's " , " Spybot - Search & Destroy & # x201d , en vervolgens " Spybot - Search & Destroy " opnieuw kopen van 2

update het programma om de nieuwste beschikbare detecties te verwerven . . Klik op de "Zoeken naar updates " knop . Een kleine doos zal openen , dat is de Spybot - S & D Updater . Selecteert ( als het programma niet reeds ) geen VS - gebaseerde site en klik op de knop "Doorgaan" gelegen aan de onderkant van de doos . Klik op ALLE detectie bestanden die opdagen als ze niet geselecteerd . Klik vervolgens op "Download " en laat alle bestanden downloaden . Klik op " Exit " om het downloaden te voltooien .
3

Gebruik Spybot Search & Destroy om uw systeem te scannen . Klik op de "Check voor problemen " om de scan te starten . Laat het de scan in uw hele systeem te draaien . Dit kan veel tijd in beslag nemen , afhankelijk van factoren zoals de laatste keer dat je verricht een Spybot Search & Destroy scan op uw computer en de grootte van het gebied dat wordt gescand . Je moet laten de scan voorafgaand aan de procedure te voltooien . Een bar op de bodem tonen u de voortgang van de scan en welke specifieke controles worden uitgevoerd .
4

Verwijder eventuele problemen gevonden door Spybot Search & Destroy . Nadat u de scan uit te voeren , ziet u een aantal problemen in het rood vermeld ( met een vinkje bevestigd ) en een aantal in grijs ( en niet aangevinkt ) . Je bent veilig aan degenen die zijn automatisch geselecteerd ( alle rode ) te verwijderen . De anderen zijn naar keuze . Als je wilt ze allemaal te selecteren , klik met de rechtermuisknop op een van de genoemde problemen en dan " Alles selecteren . " Als je alle problemen die u wilt verwijderen hebt gekozen , klikt u op " , Fix geselecteerde problemen " en een klein vakje zal verschijnen . Selecteer "Ja" en vervolgens op "OK " om problemen vast te bevestigen . Sluit het programma door te klikken op de " X " in de rechterbovenhoek .
5

Herhaal dit wekelijks , zo niet vaker . Het zal voorkomen dat ongewenste problemen voorkomen in de eerste plaats .

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe te Email naar CompuServe L…
·Wat is Zone Alarm Spy Blocker …
·Hoe je Logitech SetPoint insta…
·Hoe te downloaden van de PSGro…
·Hoe maak je een Self -Extracto…
·Het wijzigen van de tekstkleur…
·iPod naar PC Transfer-software…
·Ik kan een bestand in Iolo ver…
·Hoe de Screen FPS zoeken 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Fruity Loops gebruiken op een PC …
·Hoe maak je een boekje in Word 2007 afdr…
·Hoe te Art converteren naar Pantone kleu…
·Hoe weet ik of een bericht van de McAfee…
·Hoe te openen Zip- bestanden met Windows…
·Hoe kan ik iTunes voor Meerdere accounts…
·Hoe je het mogelijke verlies van gegeven…
·Hoe te Bullets aanpassen in PowerPoint 
·Hoe te Primo PDF implementeren Met Groep…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com