Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe je Tempo Verandering in Cubase
Cubase is een audio-editing programma waarmee u te maken, te bewerken , manipuleren en exporteren audio -bestanden voor verschillende doeleinden . De Cubase software is bedoeld om te worden gebruikt als onderdeel van een audio werkstation , en kunnen worden gebruikt om audio tracks importeren van instrumenten of andere programma's . Zodra de audio die u wilt bewerken wordt geïmporteerd in Cubase , kunt u de speciale tempo editor gebruiken om het tempo van de muziek die u bezig bent te veranderen . Instructies
1

Open de Cubase software en klik op de " File " menu- optie bovenaan . Selecteer " Project openen " om de meest recente project dat u hebt gewerkt te openen . Zodra het project is geladen , klikt u op het " Project" menu- item op de bovenkant van het scherm , gevolgd door de " Tempo Track " optie die op het drop - down menu verschijnt .

Wacht 2 voor de tempo venster editor te verschijnen . Deze tool zal u toelaten om het tempo van een hele baan of delen van een track te veranderen . Het tempo van de hele baan u bezig bent verschijnt in het venster als een grafische voorstelling . Je ziet ook een tijdslijn aan de bovenkant van het scherm .
3

Selecteer het gereedschap " Draw " op de werkbalk aan de linkerkant van het scherm . Klik op de lijn in het tempo editor met deze tool en sleep deze omhoog of omlaag om het tempo voor de hele baan te veranderen . Net als met elk ander deel van het programma , klik op de " Play " knop om te luisteren naar het spoor om uw wijzigingen te bekijken .
4

Klik op een deel van de lijn tijdens het gebruik van de functie " Draw " eenmaal om een ​​nieuw tempo gebeurtenis te maken . Klik en sleep deze gebeurtenis omhoog of omlaag om het tempo te verhogen of te verlagen . De piste zal dan verhogen of verlagen van het tempo als het deze gebeurtenis bereikt . Maak meerdere evenementen in heel de lijn om het tempo in de hele track te wisselen .
5

Klik op de "Insert Curve " menuoptie die aan de bovenkant van het menu tempo editor verschijnt . Hier vindt u een " Jump" en optie " Ramp " zien . " Jump" wordt automatisch geselecteerd en is de instelling voor het veranderen van het tempo direct bij elke tempo evenement . Klik op " Ramp " om geleidelijk het tempo tussen elke gebeurtenis .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe MP3 bestanden te downloade…
·Hoe kan ik een audio- WAV -bes…
·Hoe de overdracht van de harde…
·Hoe maak je een hamerslag in D…
·Mediaspelers die kunnen Music …
·Hoe kan ik muziek van mijn iPh…
·Hoe je Spotify Commercials Ver…
·Wat voor soort tekst bestanden…
·Hoe je je eigen Subliminalen Z…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Capture audio van een DVD 
·Hoe te controleren of Norton Is Running 
·Hoe Kan Ik stel meer dan een aanleg van …
·Hoe maak je een bibliografie Reference i…
·Hoe een eenvoudig Windows- bestand voor …
·Microsoft Excel Tutorial & Lessen 
·Hoe maak je een Activation Error op Micr…
·Hoe maak je een Norton-account maken 
·Hoe maak je een MIDI Ringtone Creëren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com