Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Vier Principes voor Effectief tekst in PowerPoint
Met twee tekstvakken reeds in gebreke op een gloednieuwe dia wanneer u Microsoft PowerPoint opent , is het eenvoudig om te beginnen met een presentatie vanaf het begin te gaan typen. Hoewel dit is een snelle manier om in te springen , pauzeren voor te stellen hoe je je tekst zo effectief mogelijk kan leiden tot een betere ontvangst presentatie . PowerPoint kan meer doen dan alleen tekens getypt in een toetsenbord te ontvangen . Vertrouwen op de software om bijeen te drijven en portretteren uw tekst in het beste licht . Schermgrootte
p Met een klik op een knop , kan een PowerPoint gaan van de grootte van het scherm wordt gebruikt om het te construeren om een massieve muur -size projectiescherm om meerdere dia's per pagina gepropt op een vel van kopieerpapier . Om ervoor te zorgen uw tekst leesbaar is , overwegen de uiteindelijke uitvoer en de lettergrootte aan te passen. Elke PowerPoint-sjabloon is ontworpen met bepaalde lettergroottes , zoals 44 voor titel tekstvak de eerste dia 's , maar je bent niet gebonden aan een van deze opties . Terwijl u typt , zich bewust zijn van de vraag of de tekst begint te verdringen de dia . Als dat zo is , overweeg dan het toevoegen van extra dia's door de " Nieuwe dia " knop op het tabblad "Home " , dan is het verhogen van het lettertype .
Over the Rainbow

Misschien wilt om creatief aan de presentatie aandacht van het publiek vast te leggen , en PowerPoint maakt dat mogelijk te maken met de kleur van het lettertype en thema opties die in principe kunnen nemen uw standaard basic zwarte tekst op een witte achtergrond van dia's om iets onder de regenboog . Kleuren kiezen wijselijk om de beste rijden uw tekst punten thuis . Zwart op wit is gemakkelijk te lezen , citroen geel op wit is niet . Stok met een donkere tekst op een lichte achtergrond thema voor de meerderheid van uw punten , met een andere kleur besprenkeld in voor nadruk , zoals rood voor productnamen of om verkoopcijfers achter laten .
break It Up

Breaking up tekst in PowerPoint is zo overheersend dat de meerderheid van de vooraf ingestelde dia's PowerPoint 's en sjablonen komen geformatteerd met kogels . Maak gebruik van kogels - of u nu gebruik maken van PowerPoint of voeg uw eigen - een proces genaamd " afscheuren ", waar u uw doelgroep kleine stukjes informatie te verteren in een keer uit te voeren . Of uw diavoorstelling kijkers voor live kijken naar een presentatie of het bekijken daarvan op hun bureau , een PowerPoint-dia volgepropt met tekst kan maken voor moeilijk lezen . Met behulp van kogels breekt de tekst en biedt veel blanks ruimte rond de lijnen , waardoor het publiek ruimte om te ademen - en lees
Voltooi een recensie

Uw tekst kan . hebben de meest bondige , krachtige boodschap , maar als het is gevuld met een lei van fouten , kan dat bericht samen verloren met uw publiek . Om zoveel effectiviteit vastleggen van uw tekst zo mogelijk , uw presentatie voordat je het geeft . Oefen het lezen van de tekst hardop te zorgen dat het zinvol is en dat de dia's zijn in een logische leesvolgorde . Profiteer van tekst PowerPoint 's controleren ook. Kijk voor kleine rode en groene kronkelende lijnen onder de tekstvakken , waar PowerPoint denkt dat u een fout hebt gemaakt . U vindt hier ook een spellingscontrole , taal checker en thesaurus op het tabblad " beoordeling" van het scherm . Een andere optie is om iemand anders te vragen om de tekst te controleren om het een frisse blik te geven .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te Fonts in PowerPoint wij…
·Hoe te Geometry gebruiken in P…
·Hoe maak je Lanceer een QuickT…
·Hoe PowerPoint laden naar Scri…
·Hoe maak je een Audio Into Pow…
·Hoe PowerPoint publiceren op e…
·Wat maakt een spannende PowerP…
·Hoe te Twee Graphics Combine o…
·Hoe kan ik Excel integreren in…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Wat is AutoCAD Tekeningen ? 
·Hoe je Download Manager zoeken in Vista 
·Hoe de Task Manager herstellen in Vista 
·Hoe te Orchestral Music verdienen op Fru…
·Hoe maak je een 3D Ball maken in PowerPo…
·Hoe om gegevens van Access Transfer naar…
·Hoe te Shrink een Bestandsgrootte 
·Hoe je alle Windows Movie Maker Collecti…
·Hoe te verwijderen van een Excel 2007 -i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com