Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe maak je een Continuous Flow PDF
Portable Document Format -bestanden zijn vaak te vinden op webpagina's , vanwege hun brede leesbaarheid maken . Ongeacht de bron programma waarmee het bestand is gemaakt , kan iedereen met een PDF - leesprogramma openen en bekijken het bestand . Wanneer PDF -bestanden worden gebruikt door verschillende individuen aan een project , kan de behoefte ontstaan ​​om verschillende PDF bestanden te combineren in een document. U kunt een continue stroom PDF te maken , met de juiste software , door het volgen van een paar stappen . Wat je nodig hebt
PDF schriftelijk programma
Toon Meer Instructions
Gebruik een commerciële PDF Writing Program
1

Installeer en start een commerciële PDF schriftelijk programma, zoals Adobe Acrobat Pro . De Adobe Acrobat -programma's , waaronder Standard , Pro en Pro Extended , zijn iets duurder . Omdat ze beginnen op ongeveer $ 450, probeer dan een gratis proefversie van Acrobat Pro van de website van Adobe Systems voor aankoop. Ongeacht het programma dat u kiest, er zeker van dat een functie waarmee u PDF- bestanden te combineren heeft . Kopen van 2

Klik eenmaal op de knop "PDF Create" en selecteer de " Van Meerdere bestanden " optie . Een apart dialoogvenster " Bestanden combineren " wordt geopend . Klik een keer op de " Add Files "-knop . Dit zal een apart venster dat u zal toestaan ​​om de bestanden die u wilt opnemen in de continue stroom PDF- document te selecteren lanceren .
3

Gebruik de " Look in " menu om de map te selecteren waarin de PDF- bestanden worden opgeslagen . Selecteer de PDF-bestanden door te klikken eenmaal op elke bestandsnaam , terwijl u de " Control" ( Ctrl ) toets . Klik een keer op de " Add files " knop . Herhaal deze stap voor elke map die een bestand dat u wilt opnemen in de continue stroom PDF bevat . De lijst van geselecteerde bestanden verschijnt in het venster " Bestanden combineren " .
4

Klik eenmaal op de " Next " knop in het venster " Bestanden combineren " . Selecteer " bestanden samenvoegen in een PDF " om de individuele bestanden te combineren in een continue stroom PDF-document . Merk op dat de afzonderlijke bestanden kunnen worden verplaatst door te wijzen op de bestandsnamen en gebruik te maken van de " Move Up " en " Omlaag " knoppen . Klik een keer op de knop "Create " .
5

Klik eenmaal op de knop "Opslaan" om te voltooien de samenvoeging van de afzonderlijke bestanden in een continue PDF . Gebruik de "Opslaan in " menu om een ​​map waarin u het gecombineerde bestand opslaan. Typ een naam in het veld " Bestandsnaam " en klik eenmaal op de knop "Opslaan" om het proces te voltooien .
Gebruik een gratis PDF Writing Program

Install 6 een gratis PDF schriftelijk programma, zoals PDFill . PDFill heeft een functie , vergelijkbaar met Adobe Acrobat Pro , die u toelaat om meerdere bestanden te combineren . Net als bij de commerciële producten , eerst controleren of de gratis programma dat u selecteert deze functie heeft .
7

Start de PDFill PDF Editor programma . Selecteer de "Open nieuwe PDF Project " optie uit het menu "Bestand " . Deze actie zal een "Open " dialoog box te lanceren . Gebruik de " Look in " menu om een ​​map waarin een van de PDF- bestanden die u wilt opnemen in de continue stroom PDF zich bevindt. Klik eenmaal op de bestandsnaam en een keer op de knop "Openen" .
8

Selecteer de " PDF Tools " optie uit het menu "Extra " . Dit zal een apart venster " Tools" te lanceren . Selecteer de optie "PDF -bestanden samenvoegen " , waarin een apart venster dat u zal toestaan ​​om individuele bestanden te kiezen om te gebruiken in de continue PDF wordt geopend .
9

Klik eenmaal op de " een PDF-bestand toe " knop op het venster " Add PDF-bestanden " . Gebruik de " Look in " drop - down menu om de map waarin de PDF- bestanden worden opgeslagen lokaliseren . Selecteer de PDF-bestanden door te klikken eenmaal op elke bestandsnaam , terwijl u de " Control" ( Ctrl ) toets . Klik een keer op de knop "Openen " . Herhaal deze stap voor elke map die een bestand dat u wilt opnemen in de continue stroom PDF bevat . De lijst van geselecteerde bestanden verschijnt in het venster "PDF -bestanden samenvoegen " .
10

Klik eenmaal op de " Save As " knop om te voltooien van de samenvoeging van de afzonderlijke bestanden in een continue PDF . Gebruik de "Opslaan in " menu om een ​​map waarin u het gecombineerde bestand opslaan. Typ een naam in het veld " Bestandsnaam " en klik eenmaal op de knop "Opslaan" om het proces te voltooien .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe maak je een hyperlink PDF 
·Hoe een PDF te veranderen in e…
·Hoe maak je een PDF als HTML 
·Hoe afdrukken Opmerking Opmerk…
·Hoe maak je een Business Progr…
·Hoe een PDF Library Beheer 
·Hoe kan ik een document scanne…
·Hoe maak je een PDF-bestand op…
·Hoe PDF-bestanden creëren van…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om te controleren een Inloggen voor …
·Hoe maak je een tabblad toe te voegen in…
·Hoe maak je een balans wijzigen in Excel…
·Hoe te verwijderen van de C : \\ users \…
·Hoe je Office 2007 uitschakelen 
·Hoe maak je een iPhone in Photoshop Draw…
·Hoe kan ik een Word-bestand naar een PDF…
·Hoe maak je een PDF- bestand te openen o…
·Hoe kan ik Excel gebruiken op het Smartb…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com