Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een iPhone in Photoshop Draw
Teken een iPhone in Photoshop met behulp van gereedschap van het programma " Penseel " en vorm - tekengereedschappen , waaronder " rechthoek ", " Afgeronde rechthoek , " en " Ellipse . " ; Dit project zal een lijntekening van het vooraanzicht van een iPhone 4 te produceren . U kunt Photoshop ' Paint bucket , " " Gradient vult , " en " Layer stijlen " instrumenten te gebruiken om kleur toe te voegen aan deze tekening een fotorealistische weergave van de telefoon opleveren . U kunt ook de afbeelding van realisme door het een slagschaduw met " Slagschaduw " commando van het menu "Layer " . Instructies
1

Klik op " Nieuw " commando van het menu " Bestand " , typ " 220 " in de " breedte " tekstvak . Type " 414 " in de " hoogte " tekstvak , klik op "OK . " Met deze stap creëert een doek en kleinbedrijf tot de proporties van een iPhone . Kopen van 2

Klik op het pictogram pictogrammenkolom de vorm van een rechthoek met afgeronde hoeken aan de functie " afgeronde rechthoek " run .
3

Sleep de muis om een ​​selectie gebied dat zich uitstrekt van de linkerbovenhoek van het doek aan het groeien rechterbenedenhoek . Laat de muis om de rechthoek te voltooien beeltenis behuizing van de telefoon .
4

Teken een rechthoek waarvan de breedte is iets minder dan die van de belangrijkste huisvesting , en waarvan de hoogte is iets onder driekwart van de hoogte van de hoofdhuis . Deze rechthoek vormt de retina display dat applicatie-iconen laat zien .
5

Sleep de retina beeldscherm rechthoek dus het is gecentreerd binnen de behuizing rechthoek .
6

Klik op de " tools " panel vorm van een polygoon om het gereedschap voor het tekenen van driehoeken en andere veelhoeken draaien . Type " 3 " in het " Sides " tekstvak boven het canvas om een driehoek te geven , sleept u in de linkerbovenhoek van het retina display een kleine driehoek te tekenen . Deze vorm geeft de signaalsterkte zichtbaar .

Druk op " T " 7 om tekst - invoer modus te gaan , klik dan op de top centrum van het netvlies display. Typ een tijd zoals " 21:30 . " Trek een kleine rechthoek aan de rechterkant van de retina display om de indicator voor het batterijniveau aan te geven .
8

Klik op het pictogram pictogrammenkolom vorm een rechthoek om de functie " Rechthoekige marquee " run . Houd ' Shift ' om een ​​vierkant te geven , sleept u op het doek om het plein te groeien tot de " Info " TFT " 34 " voor de parameter " breedte " . Dit plein wordt het pictogram van een toepassing ingedrukt .
9

Klik op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een penseel te schilderen modus te gaan , sleep dan binnen de rechthoek om een afbeelding die u wilt voor een te tekenen pictogram om een programma dat draait op de iPhone te vertegenwoordigen. Teken bijvoorbeeld een potlood een tekening programma vertegenwoordigen .

Druk op " V " 10 om de functie " Verplaatsen " run , en sleep het pictogram totdat de " X " en " Y " parameters van de " Info " -paneel tonen " 29 " en " 86 . " Deze posities op het pictogram in de linkerbovenhoek gedeelte van de iPhone .
11

Gebruik de instructies van stap 8 tot 10 tot 19 meer pictogrammen te creëren . Gebruik de functie " Verplaatsen " om deze te regelen in vier rijen iconen , die elk houdt vier pictogrammen gelijkmatig horizontaal verdeeld langs de rij .
12

Klik op de " Tools" -paneel pictogram vorm van een ellips om de tool voor het tekenen ellipsen draaien , dan houdt u " Shift " om een cirkel te specificeren . Klik met de muis halverwege tussen de bovenrand van de retina display en de behuizing rechthoek bovenkant , en een kwart van de breedte van de behuizing rechthoek . Sleep de muis op een korte afstand tot een cirkel, die de camera van de voorkant te vestigen .
13

Teken een rechthoek direct aan de rechterkant van de camera aan de voorkant , in het midden tussen links en rechts randen van de behuizing rechthoek . Deze vorm vertegenwoordigt ontvanger van de telefoon .
14

Klik op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een ellips , en houd " Shift " om een cirkel te specificeren . Sleep net boven de onderste rand van de rechthoek , tussen de linker en rechter randen van de cirkel die de "Home " toets staat groeien . Laat de muisknop los als de parameter " breedte " van de " Info " -scherm verschijnt " 39 . " Schilder een klein plein in het midden van de cirkel te verbeelden de "Home " knop graphic .
< Br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Marker Strokes maken in…
·Hoe te openen een PDF of EPS a…
·Hoe maak je een kalender icoon…
·How to Get Rid van Filmkorrel …
·Hoe te Flesh Tones in Photosho…
·Hoe maak je een professionele …
·Hoe maak je een Layer Mask in …
·Uitvloeien Hulp met Photoshop 
·Adobe Photoshop 9 Tutorial 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik toevoegen een Subtitle op de …
·De Quotient Functie Is Afronding in Open…
·Hoe te Fonts & Symbolen controleren 
·Hoe maak je een JPEG Foto converteren na…
·Hoe te File & Folder Compressie inschake…
·Hoe een standaard bestandsextensie wijzi…
·Wat is de extensie . HPX ? 
·Hoe maak je een formulier Center behulp …
·Beperkte Effecten op EPS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com