Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Flesh Tones in Photoshop Corrigeer
Omdat we gewend zijn te zien menselijke gezichten dagelijks , kunnen onze ogen af te halen op subtiele verschillen in huidskleur en kleur . In photography toepassingen betekent dit dat een off flash toon blijkt bijzonder duidelijk kijkers en moet worden gecorrigeerd voordat de foto kan worden gezien afgerond . Terwijl huidtinten eenmaal trouw met filters en complexe ontwikkeling technieken werden gemaakt , heeft digitale fotografie maakte deze manipulatie processen toegankelijker . Een zo'n stukje fotomanipulatie software , Adobe Photoshop , heeft een verscheidenheid aan tools beschikbaar om u te helpen huidtinten corrigeren . Instructies
1

Open het portret dat u wilt bewerken in Photoshop door het openen van het menu " bestand " en klikken op " open" uit het drop down menu . In het venster file explorer , vind het bestand en markeer het en klik op de knop "open " . Kopen van 2

Klik op de " nieuwe vulling of aanpassingslaag " knop in het deelvenster lagen . Kies " kleurbalans " uit het drop down menu .
3

Pas de kleur schuifregelaars om een meer realistische , trouwe vlees toon te creëren . De meeste digitale camera's maken de huid iets te rood of magenta en met te weinig geel. Verplaats elk van de drie schuifregelaars een klein beetje in de richting van cyaan , groen en geel . Het bedrag dat elke schuifregelaar beweegt is afhankelijk van uw afbeelding , maar waarden tussen 0 en 15 zijn meestal het beste . Bewerken op basis van uw persoonlijke voorkeur , dus blijven de schuifregelaars te manipuleren tot je waarden het best kijken voor je foto te vinden .
4

Klik op de aanpassingslaag ( witte rechthoek ) op de " kleurbalans " layer .
5

Vul de aanpassingslaag met zwart door functie " emmertje " . Dan, met de functie " penseel " , beginnen de gebieden die u wilt beïnvloed door uw kleurbalans in het wit te schilderen . Uw wijzigingen zullen beginnen te tonen door in de gebieden die u wit schilderen. Verf de gezichten en blootgestelde huid van uw onderwerpen .
6

Maak een nieuwe aanpassingslaag door te klikken op de " nieuwe vulling of aanpassingslaag " knop , en kies vervolgens " niveau " van de drop down menu .
7

Verplaats de rechter witte driehoek op het uiterst rechts van het histogram ( de donker gekleurde grafiek ) en de linker zwarte driehoekje uiterst rechts einde van het histogram . Dit verhoogt het contrast van de afbeelding en verwijdert het mistig effect dat huidskleuren verkleurt .
8

Klik op de " select " menu-optie op de werkbalk en kies " kleurengamma " uit het drop down menu . Stel de " Fuzziness " tot en met 20 , en klik op het pipet met het plusteken ernaast .
9

Klik herhaaldelijk op verschillende gebieden van de huid in uw foto totdat het voorbeeldvenster toont alle gebieden met vlees als een wit silhouet . Afhankelijk van het gamma van huidtinten in uw afbeelding , kan dit proces ergens tussen een paar klikken om enkele tientallen muisklikken nodig .
10

Kies " image " van de werkbalk en klik op " passen " , en vervolgens " kleurtoon /verzadiging . "In de pop - up box , zet de " verzadiging " schuifregelaar naar links . Een waarde tussen -5 en -15 is gebruikelijk , maar kan het nodig zijn om te verhuizen naar zo hoog als -25 . Blijven om de schuifknop te manipuleren totdat u een aangenaam niveau van desaturatie vinden . Digitale camera's hebben de neiging om de huid te kleurrijk te maken , en dit desaturatie proces zal de huid terug te keren naar een meer realistisch niveau .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Dialoog Ballonnen in Ph…
·Inkleuren van een foto voor Sp…
·Hoe te converteren van een Pho…
·Hoe Page Edges maken met Photo…
·Hoe te Fliers Photoshop ontwer…
·Hoe te Gradient maken in Photo…
·Hoe te Cool Effects verdienen …
·Definitie van Photoshop 
·Adobe Photoshop 5.5 Tutorial 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om Blank Velden Verandering in MS Ac…
·Hoe kan ik een Word - Processing documen…
·Hoe download ik New Audio Drivers? 
·Hoe kan ik Ship Met PayPal ? 
·Hoe een Big Fish Game Manager uitschakel…
·Hoe streaming video's opslaan in Linux 
·Hoe te verwijderen Trojan Clicker 
·Hoe maak je een PDF converteren naar een…
·Hoe kan ik een Word- document te bouwen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com