Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe te RPT converteren naar PDF
RPT- bestanden worden meestal rapporteren bestanden die verband houden met het melden van programma's , zoals Crystal Reports . Omdat ze meestal tekstbestanden , kunnen ze worden gelezen met behulp van de meeste tekstverwerkingsprogramma 's , zoals Microsoft Kladblok of Microsoft Word . PDF ( Portable Document Format ) bestanden zijn omzettingen van andere bestanden , zoals de RPT , die kunnen worden weergegeven met behulp van een PDF -programma lezen . Het voordeel van PDF is dat je niet de source programma nodig . U kunt RPT converteren naar PDF door het volgen van een paar stappen . Wat je nodig hebt
RPT -bestand
PDF schriftelijk programma
Toon Meer Instructions
Gebruik een Adobe Acrobat Programmaboekje
1

Download en installeer een van de Adobe Acrobat PDF schrijven van programma's . Er zijn drie versies ( Standard , Pro en Suite ) , maar het proces van het omzetten van een RPT naar PDF is hetzelfde voor elke . Omdat de Acrobat -programma's kan duur zijn , profiteren van de 30 - dagen gratis trial van Adobe ( bezoek hun website ) . Kopen van 2

Klik op de knop " PDF maken " en selecteer " Uit bestand . " Van de " Look in " menu , zoek de map waarin het RPT -bestand wordt opgeslagen . Markeer het RPT -bestand en klik op ' Openen '. Acrobat wordt het RPT -bestand naar een PDF- bestand te converteren , en het zal automatisch openen.
3

Sla de nieuw gecreëerde PDF-bestand door te klikken op het menu "Bestand " en vervolgens op " Opslaan als . " Van de "Opslaan in " menu, selecteer een map waarin u het PDF- bestand op te slaan . Typ een naam voor de PDF in het veld " Bestandsnaam " , klik op " Opslaan " om het proces van het omzetten van een RPT om een PDF te voltooien .
Gebruik een gratis online conversie service
< br > 4

Selecteer een gratis online conversie service aan de RPT converteren naar PDF . PDF Online van BCL Technologies wordt gebruikt in de volgende stappen . Hoewel er verschillende gratis PDF- conversie diensten , de meeste werken op een vergelijkbare manier.
5

Kies het RPT -bestand dat u wilt converteren naar PDF . In PDF- Online , klik op de knop "Bladeren" . Dan, van het " Look in " menu , zoek de map waarin het RPT -bestand wordt opgeslagen . Markeer het RPT -bestand en klik op ' Openen'.
6

Typ een naam voor de PDF-versie van het RPT -bestand in het veld " Output filename " .
7

typ het e-mailadres waarnaar u het PDF-bestand verzonden in het veld " e-mailadres " willen . Klik op de " PDF Convert" knop om de conversie te voltooien . De PDF-versie van het RPT -bestand zal worden geleverd aan het adres opgegeven in stap 2 .
Gebruik een gratis PDF Writing Program

Download 8 en installeer een gratis PDF schrijven programma . Er zijn diverse gratis PDF schrijven van programma's beschikbaar zijn , en de meeste zijn geschikt voor het omzetten van RPT -bestanden naar PDF -bestanden . PDFill wordt gebruikt in de volgende stappen en kan gratis worden gedownload vanaf de PDFill website .
9

Open het RPT -bestand in een tekst bewerkingsprogramma , zoals Kladblok . Kladblok wordt in de volgende stappen . U kunt ook gebruik maken van de source -programma , zoals Crystal Reports . Hoe dan ook , het proces is hetzelfde . Klik op het menu " Bestand " , selecteer " Open . " Van de " Look in " menu , zoek de map waarin het RPT -bestand wordt opgeslagen . Markeer het RPT -bestand en klik op ' Openen'.
10

Klik op het menu " File " en selecteer " Afdrukken. " Klik op de optie " PDFill " in het veld "Printer selecteren " en klik op " Print ". Van de "Opslaan in " menu, selecteer een map waarin u het PDF- bestand op te slaan . Typ een naam voor de PDF in het veld " Bestandsnaam " en klik op "Opslaan " om het proces van het omzetten van een RPT om een PDF te voltooien .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe te Celtx projecten convert…
·Hoe te Notes toe aan een Adobe…
·Hoe PDF Eigenschappen Wijzigen…
·Hoe te converteren . Pdf aan .…
·Hoe maak je een PDF-bestand me…
·Hoe je meerdere PDF -bestanden…
·Hoe een PDF converteren naar J…
·Hoe kan ik Bluebeam instellen …
·Hoe PDF voor afdrukken Creëre…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Office 97 -bestanden te converter…
·Hoe maak je een Multivariate regressie i…
·Hoe maak je een Adobe Lightroom Diashow …
·Hoe MP3 -cd's branden in Vista 
·Kan Spore gespeeld worden op een laptop?…
·Hoe te Headers Met Photoshop 
·Hoe te dupliceren & Reverse een afbeeldi…
·OpenOffice Tutorial 
·Welke gegevens moeten worden opgenomen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com