Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Tips voor het plaatsen van foto's naar een PDF
Het Portable Document Format -bestand of PDF- extensie , is gunstig voor een grote reden - iedereen met een gratis downloadbare software product genaamd " Adobe Reader " kan het te openen . Computergebruikers die ontvangen software bestanden die zijn gemaakt in de eigen programma's , zoals Adobe Photoshop PSD -bestand of het Microsoft Publisher PUB -bestand , moet deze programma's geïnstalleerd , PDF's , zijn echter voor iedereen toegankelijk . En , hoewel niet altijd bewerkbaar , PDF's kan worden verbeterd door het toevoegen van afbeeldingen aan uw punten te illustreren . Get Acrobat

Een PDF is een " vergrendeld " versie van een bestand dat kan zijn gemaakt in een Adobe-product , zoals Photoshop of InDesign , of een ander geheel andere onderneming , zoals Microsoft Word en Publisher . Zodra het document wordt geconverteerd naar een PDF , wordt het niet-bewerkbare gesmolten in de meeste gevallen , wat betekent dat u geen toegang toe om foto's te plaatsen . Dit is vergelijkbaar met wat er gebeurt als je uitprinten elk soort document van de computer . Nadat u het papier in je hand hebt , kunt u niet meer aan toe te voegen . De uitzondering hierop is de Adobe - gemaakt en verkocht software , Acrobat . Acrobat is de software die wordt gebruikt om PDF-bestanden te openen en te bewerken . Wanneer u Acrobat kopen en te installeren , je bent in staat om foto's naar een PDF . Controleer de website van Adobe voor een gratis proefperiode , en u kunt experimenteren met het invoegen van foto's naar een PDF zonder kosten .
Tijdelijke oplossingen

Gewoon omdat je fysiek niet kan " breken in " een PDF zonder Acrobat betekent niet dat je verdwaald bent voor het invoegen van foto's . Veel software programma's bieden optimale oplossingen . Het belangrijkste is ervoor te zorgen dat de software inderdaad een PDF kan openen . Zo kan het grafische programma Photoshop ( ook door Adobe ) een PDF te importeren . Als het eenmaal is geopend op de Photoshop- canvas , gewoon de afbeelding in te voegen , kopieer het en plak het rechtsaf de PDF te openen . Niet alle grafische programma's kunnen PDF's openen . De basis van Windows Paint , opgenomen in alle besturingssystemen , kan niet. Een andere manier om de oplossing te doen is door de PDF in de houder van een ander document type. Bijvoorbeeld , het openen van een PDF in Microsoft Word opent de PDF op de Word- pagina . U bent dan vrij om het tabblad "Invoegen " Word te gebruiken om foto's en illustraties toevoegen aan de PDF .
Old School

Desktop publishing en grafisch ontwerp software
kan veel verouderde en logge machines hebben vervangen , maar een manier om foto's naar een PDF is om terug te gaan een paar decennia in de tijd . Nadat u de PDF hebt afgedrukt , uit te printen of knip de foto's die u wilt gaan op de PDF . Tape of plak ze direct op het PDF - als lijmen , laat de lijm drogen . Plaats de PDF gezicht naar beneden op een fotokopie ruit en maak een kopie . De resulterende papier zal uitzien , net alsof de beelden op de PDF zijn ingevoegd .
Overwegingen

Of u nu werkt met de Acrobat- software of een tijdelijke oplossing product , het invoegen foto's naar een PDF vergt een beetje vooruit te plannen . Alles wat je toevoegt aan een PDF-document zal de bestandsgrootte toenemen . Hou dit in gedachten als u van plan bent om het bestand te mailen of opslaan op een gedeeltelijk volledige draagbare schijf . Ook bij het plaatsen van foto's , zich bewust zijn van wat je kan verduisteren . Foto plaatsing op een PDF is belangrijk , vooral als de pagina al is gevuld met plaatsen om te ondertekenen , dozen om te controleren of andere details .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe maak je een pdf beveiligen…
·Hoe je meerdere PDF- bestanden…
·Hoe te iSeries Spool Bestanden…
·Hoe te Hyperlinks invoegen in …
·CHM naar PDF conversie 
·Hoe maak je een PDF convertere…
·PDF Om iPhoto 
·Hoe te uploaden . PDF 
·Hoe PDF naar XML converteren 
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe te SAV converteren naar CSV 
·Hoe kan ik een AVI -bestand met Windows …
·Hoe maak je een Excel- Database Verbeter…
·Hoe maak je een Black & White PDF -besta…
·Hoe PDF-bestanden converteren naar afbee…
·How Do You uitschakelen McAfee Security …
·Hoe kan ik Excel 's KUBUSLID Functie Geb…
·Wat betekent PDF Mean ? 
·Embosssing effecten Met Adobe Illustrato…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com