Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe PDF- formulieren wijzigen met Multiple regelafstand
Verander PDF-formulieren met meerdere regelafstand met behulp van gratis web services om PDF's converteren naar bewerkbare documenten gemakkelijk , of met behulp van relatief goedkope software zoals Photoshop Elements . De meervoudige regelafstand van PDF- formulieren bewerken is ook mogelijk met software zoals Adobe's Acrobat Pro editor , maar deze programma's zijn over het algemeen duur , en hun bewerkingsfuncties zijn niet zo krachtig als die van tekstverwerkers . Merk op dat grote PDF- formulieren kunnen produceren, zelfs groter RTF -of Word-bestanden . Als u dergelijke bestanden op een regelmatige basis te bewerken , overwegen te investeren in een speciale PDF-editor . Instructies
omzetten naar Word of RTF
1

Open uw webbrowser en ga naar een site die PDF converteert naar Word-of RTF -bestanden . Dergelijke sites zijn PDFToWord , PDFOnline en Zamzar ( zie bronnen ) . Volg de instructies van de site aan uw PDF-formulier te uploaden , converteren naar Word- of RTF-formaat , en download het Word-of RTF-bestand . Kopen van 2

Open de gedownloade Word-of RTF-bestand , navigatie commando's van de editor gebruiken dan en toetsen om de pagina die meerdere regelafstand u wilt bewerken heeft weer te geven . Ga met je muis over de lijnen die u wilt verwijderen , druk dan op " Delete " om ze te verwijderen . Om extra regels toe te voegen , klik op een van de lijnen , dan " Enter " voor elke nieuwe regel die u wilt toevoegen aan het formulier .
3

Sla het bestand op schijf opslaan , daarna Open de webbrowser op een site die Word-of RTF -bestanden converteert naar PDF-bestanden . Volg de instructies van de site naar het document dat u bewerkt om een PDF- bestand te converteren , en om dat bestand te downloaden .
Photoshop Elements
4

Open Photoshop Elements , klik vervolgens op de " Open " commando File " menu 's " ; . Navigeer naar en dubbelklik op het PDF- formulier dat u wilt bewerken om het te laden in Elements . Het programma zet alle delen van de PDF in beelden , zodat op het formulier moet je image - editing tools van het programma in plaats van de functie Tekst bewerken.
5

Klik hierboven het document gedeelte dat de lijnen afstand je zou willen veranderen . Sleep de muis rond het blok van beeldspraak net boven het gedeelte dat u wilt extra regels toe te voegen aan . Laat de muisknop los om het blok te selecteren . Houd de toets " Ctrl " , sleept u het geselecteerde blok omhoog om de beschikbare onder het blok ruimte te vergroten . Laat de muisknop los te laten vallen het geselecteerde blok .

Klik 6 hieronder het document gedeelte dat de regelafstand u wilt wijzigen . Selecteer het blok van beelden direct onder het gedeelte dat u wilt regels aan . Laat de muisknop los om het blok te selecteren , druk dan op en houd " Ctrl ". Sleep de geselecteerde afbeelding blok omhoog , zodat het overlapt de lijnen die u wilt verwijderen. Laat de muisknop los om de herpositionering van het geselecteerde blok te voltooien .

Press 7 " Ctrl " en " S" gelijktijdig om de bewerkte PDF opslaan .
< Br >

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·XPS naar PDF in Ubuntu 
·Hoe PDF-bestanden van websites…
·Conversie van PDF naar 3D Flip…
·Hoe te Batch afdrukken naar ee…
·Hoe kan ik Maak gratis invulba…
·Hoe PDF-bestanden beveiligen 
·Hoe te converteren HTML naar P…
·Hoe PDF-bestanden Fix 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Animated Ondertitels maken in Pow…
·Verschillen tussen MS Office versies 
·Hoe kan ik Java inschakelen ? 
·Hoe te Image Data ophalen 
·Hoe maak je een 640 x 480 Video coderen …
·Hoe te Audio Met Windows XP Media Center…
·Hoe je Skype Chat Geschiedenis Krijg 
·Hoe te weten of u een Facebook- virus op…
·Wat gebeurt er als Avira & Norton zijn g…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com