Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Portable Document Format >> Content
Hoe PDF-bestanden beveiligen
Het beveiligen van een PDF-document omvat het kiezen van de mate van zekerheid die u wilt , hoe hoog een encryptie die u wilt in dienst , en hoe ver ga je om ervoor te zorgen alleen goedgekeurde ontvangers hebben toegang tot het document . Wachtwoordbeveiliging kan gebruikt worden door iedereen die een document exporteert in een PDF -bestand . Het instellen van een wachtwoord en de bijbehorende machtigingen in Adobe Acrobat is vergelijkbaar , maar Acrobat kunt u de beveiliging naar een hoger niveau . Instructies
1

Klik op de Secure knop in de werkbalk van Acrobat , en selecteer " Toon beveiligingsbeleid . " Naar het menu Beveiliging voor Veiligheid Methode selecteert tussen "Wachtwoord Beveiliging , " " ; . Certificaat Veiligheid , " en " Adobe LiveCycle Rights Management " ( . Als u kiest voor een van de laatste twee opties , doorgaan naar stap 7 ) kopen van 2

Selecteer wat u wilt coderen als u "Wachtwoord beveiliging . " het menu dat wordt geopend kunt u alle inhoud van het document te versleutelen , versleutelen alle inhoud behalve metadata , of te coderen alleen bestandsbijlagen geselecteerd .
3

Vinkje de doos voor " wachtwoord vereist om het document te openen , 'en stel uw wachtwoord .
4

Zet je permissies in hetzelfde menu voor bewerken en afdrukken . Als u het vakje voor het beperken van het bewerken en afdrukken te controleren , moet u een wachtwoord om uw toestemming te wijzigen voeren .
5

Kies in het Afdrukken toegestaan ​​drop-down selecties tussen "None ", " . lage resolutie van 150 dpi , " en " hoge resolutie afdrukken "
6

Kies in het " Wijzigen toegestaan ​​"drop-down selecties tussen geen, invoegen , verwijderen en roteren pagina's ; Vullen in formuliervelden en ondertekenen bestaande handtekening velden ; commentaar , formuliervelden invullen en ondertekenen bestaande handtekening velden ; . en Alles behalve extractie pagina's

Verlof 7 ongecontroleerd het vakje voor " Enable kopiëren van tekst, afbeeldingen en andere inhoud ' als u niet wilt kopiëren toestaan ​​. Vink het vakje aan als je dat doet . Er is ook een selectievakje voor het inschakelen van tekst toegang voor schermleesapparaten voor slechtzienden .

Certificaat selecteren beveiligingsinstellingen 8 in het oorspronkelijke Beveiliging menu om de PDF te coderen voor een set van ontvangers die u aanwijst , en stel het niveau van encryptie en machtigingen . Geen wachtwoord nodig , maar alleen gebruikers van wie de identiteit kan worden gecontroleerd en beheerd kan het bestand openen .
9

Selecteer LiveCycle Rights Management voor een hoge mate van veiligheid . De rechten management beleid worden opgeslagen op een server , en de enige mensen die toegang tot de server kan het PDF-bestand met behulp van dit niveau van beveiliging te openen .

Previous: Next:
  Portable Document Format
·Tif Vs . PDF -indelingen 
·Hoe een PDF maken van Access- …
·Hoe maak je een PDF-bestand Ma…
·Hoe een PDF in Word 2007 Schri…
·Hoe te printen naar PDF conver…
·Hoe een PDF afdrukken over mee…
·Hoe PDF exporteren naar Excel 
·How To Save en Draai het weerg…
·Hoe maak je als PDF opslaan in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Word- documenten opslaan als JPEG -b…
·Hoe Smart Tags verwijderen in Word 
·Hoe te ClamWin In een Security Center 
·OpenOffice Calc Tips 
·Hoe kan ik zoeken naar en verwijderen So…
·Hoe maak je een 3D- cirkeldiagram in Exc…
·Hoe de bar maken op de top van Microsoft…
·Hoe te RapidShare Link Lijsten Gebruik 
·WMA naar DVD formaat 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com