Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je tanden rechtzetten in Photoshop
Als je scheve tanden of tanden met ongewenste gaten , maar je wilt pronken met een oogverblindende glimlach in een foto , hebben geen angst . Terwijl je zou duizenden dollars te besteden aan orthodontie , nog een eenvoudige en goedkope optie is om je tanden recht in Photoshop . Instructies
1

Scan uw foto op hoge resolutie tot zo gedetailleerd als je kunt . Probeer het beeld te vergroten met 300 tot 400 procent (je kan ook verhoging van de pixels per inch naar 200 of 300 ) . Kopen van 2

Open je digitale beeldbestand en zoom in op je tanden door te kiezen voor " Zoom In "uit het drop down menu Bewerken . Sluit alle openingen tussen de tanden voordat je rechtzetten . Kies de " Magnetic Lasso Tool " en sleep de cursor over de rand van de tanden en het tandvlees aan de linkerkant van het gat , zodat de selectie gebied uitgelijnd op de contour van de brug . Als het gereedschap selecteert meer dan je wilt gebruik maken van de opties voor het gereedschap om de tolerantie lager ingesteld .
3

Houd de " Command /Control" toetsen " J " en om de selectie te kopiëren naar een nieuwe laag (je kunt de lagen palet op en noem de nieuwe laag " Left Bridge" ) . Selecteer de brug aan de rechterkant van de kloof en het kopiëren naar een nieuwe laag ( noem het " Right Bridge" ) .
4

Selecteer de linker brug laag en houd de " Command /Control" en " T " toetsen om het gereedschap Vrije transformatie te laden . Sleep het centrum doos hendel rechts omsluitende om de selectie ongeveer halverwege naar de andere brug te rekken voorzichtig . Sluit de resterende kloof met behulp van Free Transform met de juiste brug laag. Het verschijnen perfect uitgelijnd en de kloof verdwijnt .
5

Selecteren en corrigeren scheve tanden een voor een . Nadat u elke tand te selecteren, houdt " Command /Control" en "T " toetsen om het gereedschap Vrije transformatie te laden . Hou de cursor op een van de hoeken tot je een gebogen pijl en draai de tand totdat deze recht wordt dan gebruikt u de pijltoetsen om de positie aan te passen . U kan nodig zijn om de tand te strekken van de ene of de andere kant om eventuele hiaten .
6

Kies de " Erase om Background ' gereedschap uit de werkbalk . Verf de randen van de linker en rechter brug lagen elk losse pixels die het nieuwe uiterlijk kunnen mar verwijderen . Selecteer beide brug lagen en kies " Omlaag samenvoegen " van de lagen optiemenu palet.
7

Sla uw bestand . Gebruik de " Opslaan voor web " opdracht om een JPEG- versie maken om e-mail naar je nieuwe vriend .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe de Star Trek Effect in Pho…
·Hoe maak je een shirt trekken …
·Hoe maak je een willekeurige R…
·Hoe je huid glad in Headshots …
·Hoe te Streamers & Balloons Ma…
·Hoe maak je een Elf in Photosh…
·Hoe te Niveaus gebruiken om Bl…
·Film Effecten in Photoshop 
·Hoe maak je een label ontwerpe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik TIFF spelen in PowerPoint ? 
·Wat is Truncatie in MS Excel ? 
·Hoe een bestand extensie in Windows Regi…
·Hoe je digitale foto's converteren naar …
·Hoe Voeg een watermerk aan Acrobat Pro 
·Hoe de Sonicwall Email Security Reset 
·Hoe kan ik Excel Formules converteren na…
·Hoe te Circles bijsnijden van foto's in …
·Tutorial voor GIMP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com