Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Film Effecten in Photoshop
Photoshop is een robuuste grafische software pakket beschikbaar als onderdeel van de Adobe Creative Suite . Het programma zet creatieve controle van de beelden in de handen van fotografen , grafisch ontwerpers en kunstenaars ; gebruikers zijn niet langer gebonden aan precies wat hun imago eruit zag toen ze drukte op de ontspanknop of digitale flits . Photoshop kunnen gebruikers hun foto's om te zetten in creatieve kunstwerken , maar het laat ook de mogelijkheid om een ​​stap terug in de tijd . Degenen die verlangen naar de dagen van 35 - mm film of zelfs verder - gegaan sepiakleurig effecten zullen merken dat Photoshop kan hen helpen digitale foto's te nemen en uitvoeren van deze film effecten op hun foto's , allemaal in slechts een paar muisklikken . Sepia

Sepia - getinte foto
worden vaak verbannen naar pretpark dress - up portretten waar je kunt stellen als je een Wild West saloon hebt ingevoerd , maar dit effect is gemakkelijk gemaakt met je nieuwste foto's. Gebruik Photoshop " Stijlen " palet , die een sepia kleur blok instelling heeft . Om de look te bekomen , dan opent u eenvoudig uw afbeelding in Photoshop , voeg een nieuwe ( lege ) laag , klik op de sepia kleur op het tabblad " Stijlen " . De foto wordt direct nemen over de oude - timey look. Natuurlijk kunt u uw film te transformeren in andere kleuren ook, zo ongeveer alles onder de regenboog . Met dezelfde palet , kunt u een volledig blauw -getinte afbeelding of een met een verscheidenheid aan tinten van paars te maken .
Black and White

Een van de makkelijkste dingen om te doen in Photoshop is om kleur te verwijderen uit een foto , waardoor het lijkt alsof een oude zwart-wit film geschoten . Dit gebeurt via Photoshop " Beeld " en " Mode" menu's , met behulp van de " grijsschaal " optie . Grijswaarden is term Photoshop voor een kleurloze foto - zie je alleen tinten zoals zwart, wit en grijs . Een cool effect te combineren met dit is steunkleur . Zodra u uw foto omzetten in grijswaarden , kunt u gereedschap " Lasso " Photoshop gebruiken om een klein gedeelte van de afbeelding, zoals iemand zijn oog of een bloem te selecteren en te wijzigen die terug naar kleur en voeg in een pastel of levendige tint . Het zal iemands aandacht trekken en diepte toe te voegen aan het beeld . Na het aanbrengen van wijzigingen , kunt u uw afbeelding op te slaan met een andere versie , zodat u kunt altijd terug naar de originele full-color een .
Filters

Through Photoshop "Filters ", een verzameling van tools die u kunt gebruiken om uw afbeelding te transformeren in uitzien als een mozaïek , aquarel of onderwater foto , kan je ook je imago meer film - achtige . Bijvoorbeeld , de "Color Halftone " filter optie kunt u een nummer waar je uit elkaar breken alle kleuren weergegeven in de afbeelding instellen . De " Solarize " optie toont je hoe je foto eruit zou zien als je de film schoot direct in de zon ( het komt uit op zoek overbelicht ) . Als u wilt dat uw afbeelding te laten uitzien als een Las Vegas neon teken , de " Glowing Edges " filter optie traceert elke scherpe lijn in uw afbeelding , dan verandert het in een gekleurde TL-buis .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te kleurranden Verwijder o…
·Hoe maak je Age Foto van een p…
·Hoe je Photoshop sjablonen geb…
·Hoe te Snakeskin Textures Filt…
·Hoe tot 75 pond te verliezen m…
·Hoe u uw gezicht op ander lich…
·Hoe maak je een T - shirt ontw…
·Hoe te Watermark Pictures Met …
·Hoe te gebruiken Photoshop Ele…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te tonen een nummer als een datum in…
·Hoe je je eigen wenskaarten maken met fo…
·Hoe te Pinnacle 11 Gebruik 
·Tutorial voor GIMP Art 
·Hoe maak je een Mix Tape Cover verdienen…
·Hoe maak je een muziek-cd naar een SD-ka…
·Hoe te Fields Combineer een door komma's…
·Hoe maak je een Web Banner gebruik van F…
·Hoe kan ik een index maken in Access 200…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com