Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Streamers & Balloons Maak in Photoshop
Opblazen ballonnen kan een hoop gebakken lucht te nemen en inspinnen slingers vergt bereik en inspanning , maar niet alle manieren om feestelijke omvatten dergelijke grote inspanning . Get the party started on - screen door het maken van slingers en ballonnen via Adobe Photoshop . Met grafisch ontwerp tools van Photoshop , trekken feestelijke party accessoires voor een website , wenskaart of poster . In Photoshop , vind kleuren voor elke gelegenheid , niet alleen wat er gebeurt te zijn te koop in de lokale partij winkel . Teken je eigen slingers en ballonnen met behulp van Photoshop . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op het menu " File " en selecteer " Nieuw . " Type " partij" in het vak Naam . Typ de gewenste afmetingen van het beeld in de vakken Breedte en Hoogte , zoals " 8 " voor elk . Selecteer " Inches " uit het drop - down menu's voor elk. Open het menu " Achtergrond Inhoud " en klik op "White . " Klik op de knop " OK " om het witte doek te openen . Kopen van 2

Rechtsklik op het Shape tool, die kan lijken op een lijn , grijze rechthoek , grijze cirkel of grijze ster , in de buurt van de onderkant van de instrumenten paneel . Kies " Ellipse Tool " van de fly - out menu . Klik in het vak Kleur in de werkbalk aan de bovenkant van het scherm en kies een kleur voor de eerste ballon .
3

Klik op de partij doos en de cursor verandert in een plusteken . Klik en sleep de muis naar beneden en naar rechts om het ovaal van de ballon te vormen . Laat de muisknop los . Herhaal dit om meer ballonnen te tekenen , of de kleur in het vak Kleur en blijven ballonnen te tekenen .
4

Verander de kleur in de Kleurkiezer om zwart of een andere kleur voor de ballon strijkers . Klik op het gereedschap Penseel , die eruit ziet als een penseel , in het midden van het deelvenster Gereedschappen . Trek de borstel sizer , de tweede - van - de - links -optie in de werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Schuif de Grootte balk op " 1 . "

Draw ballon strings 5 door te beginnen vanaf de basis van de ballon en de muis te slepen naar de onderkant van de doos partij . Maak strings krullend door het tekenen van de lente - achtige strings of zigzagt .
6

Selecteer een nieuwe kleur in de Kleurkiezer voor de eerste streamer . Trek de borstel sizer en verhoging van de grootte van " 10 . " Kies de stevige ronde borstelkop . Beweeg de cursor over het vak partij . Als de cursor omvang lijkt te klein of te groot is voor een streamer , formaat wijzigen met de schuifregelaar Grootte .
7

Klik op de partij doos , pers en de linker muisknop ingedrukt en sleep de cursor van links naar rechts , op en neer of diagonaal een streamer vormen. Voeg meer streamers door het aanpassen van de schuifregelaar Grootte en het kiezen van nieuwe kleuren .
8

Klik op het menu " Bestand " , selecteer " Opslaan als" en klik op de knop "Opslaan" .
< br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Acties Druk in Photosho…
·Hoe de randen Los op een afbee…
·Hoe maak je Color Books in Pho…
·Hoe te tekenen Photoshop 
·Hoe je Diamond Plate Photoshop…
·Hoe maak je een Sabatier verdi…
·Hoe maak je Overlay een grafis…
·Hoe te Richtlijnen In een Phot…
·Beschrijving van Adobe Photosh…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Pivot Table gegevens wijzigen 
·Wat zijn functionele afhankelijkheden ? 
·Hoe een PDF te converteren naar invulbar…
·Hoe kan ik dvd's op mijn iPod Met iTunes…
·Hoe kan ik een lijst in Microsoft Word A…
·Hoe te Autorun dvd's branden 
·Hoe kan ik een Excel 2007 bestand te ver…
·Hoe maak je een tabel sorteren in oplope…
·Hoe te wijzigen Een beeld naar het ander…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com