Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe de vector gebruiken in Photoshop
Vector - gebaseerde grafische types zoals SVG ( Scalable Vector Graphics ) zijn de hoogste resolutie 2D grafieken zijn beschikbaar voor de kunstenaar om te creëren en te manipuleren . Rastor - gebaseerde grafische formaten, zoals JPEG , GIF en PNG zijn gebaseerd op pixelkleurwaarden . Vector - gebaseerde formaten bestaan ​​uit een vorm die wordt gedefinieerd door ankerpunten die het voorwerp langs een gedefinieerde baan omvatten . Als gevolg hiervan , vector beeldspraak verliest geen kwaliteit door in-of uitzoomen op de foto bij het bekijken of het manipuleren van de foto. Adobe Photoshop heeft de mogelijkheid voor de gebruiker om vector graphics manipuleren . De belangrijkste instrumenten die u kunt gebruiken voor Vector beeldmanipulatie in Adobe Photoshop zijn de volgende : 1 - De Pen Tool , 2 - The Path Selection Tool , en 3 - The Shape Tool . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats een 2D- afbeelding in Photoshop voor manipulatie met de vector instrumenten door de " File , Open File" te selecteren , menu-optie . Zodra de afbeelding is geladen , slaat u de afbeelding in Photoshop PSD formaat door te kiezen voor de menu-optie "Bestand . " En vervolgens " Opslaan als. "

Dubbelklik 2 op de afbeelding in de Layer werkbalk om de enkel beeld laag die een nieuwe afbeelding laag die een kopie is van het originele beeld zal creëren ontgrendelen . De Layer werkbalk bevindt zich aan de onderzijde - rechterzijde van de Photoshop van Adobe . Rechtsklik op de nieuwe laag en typ een unieke laag titel .
3

Kies de ' Pen Tool ' uit de werkbalk en maak een schets van het object in het 2D-beeld door te klikken op belangrijke schets punten van de vorm . Elke klik voegt een ankerpunt om de afbeelding te creëren . Als het klaar is met het maken van ankerpunten over de afbeelding sluit de laatste ankerpunt zodat het voldoet aan de voor het eerst gemaakt .
4

Kies de "Convert Anchor Point Tool " en wikkel de gebieden die meer rondingen nodig hebben om passen bij de oorspronkelijke vorm van de 2D- afbeelding . Als er vreemde ankerpunten , dan verwijderen door het punt te selecteren en op de toets " Delete" op uw computer .
5

Herhaal het pad creatieproces voor elke belangrijke vorm in de 2D- afbeelding converteren naar vector-formaat . Bij het aanmaken van nieuwe vectorpaden , selecteert u de functie " Color Picker " als eerste in om dezelfde kleur te gebruiken als de component van de vorm worden getraceerd in de Vector trace . Elk onderdeel van het originele beeld raster zal een vector pad gedefinieerd en omgezet in bestelling nodig om de rasterafbeelding volledig omzetten naar vector-formaat .
6

Selecteer de "Opslaan als submenu in het ' File ' menu-opties en bekijk uw nieuwe vector graphic . Voor het opslaan om te gebruiken op het internet , SVG is de geprefereerde vector formaat voor 2D- web- graphics .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te gebruiken Adobe Photosh…
·Hoe te filmposters Photoshop Z…
·Tekst Trucs op Photoshop Eleme…
·Verbrande Teksteffect in Photo…
·Hoe te ellipsen in Photoshop S…
·Hoe kan ik XP Skins Met behulp…
·Hoe te Tan Lines op foto's met…
·Hoe te Shapes op Adobe Photosh…
·Hoe te Marker Strokes maken in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Marquee Tool gebruiken in Photosh…
·Hoe kan ik een MP3 -codec voor Windows M…
·Hoe maak je een Movie Clip Voeg in een s…
·Hoe kan ik een object in Photoshop Refle…
·Hoe te Pas de Canvas Size Met Potlood an…
·Hoe om te leren Primavera P6 
·VERT.ZOEKEN 
·Hoe u uw Pics Bloody Met GIMP 
·Problemen bestanden schrijven naar cd's …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com