Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik XP Skins Met behulp van Adobe Photoshop
Thema's of skins Maak zijn het gezicht van de interface van een besturingssysteem . Zij zijn de grafische user interface die wordt weergegeven op het menu Start , Desktop Toolbar , Program Windows en meer . Het besturingssysteem Windows XP wordt geleverd met slechts een handvol van visuele thema's . Hoewel Microsoft een tool die deze thema's aanzienlijk kunnen aanpassen niet is vrijgegeven , zijn third-party software ontwikkelaars oplossingen en programma's die met succes de Windows-thema kan veranderen geïntroduceerd . Wat je nodig hebt
Computer
Windows XP
Style XP
StyleBuilder XP
Adobe Photoshop ( versie 7.0 of hoger ) op Twitter Toon Meer Instructions
1

downloaden en installeren Style XP evenals StyleBuilder XP . Deze zijn gratis programma's die worden gebruikt om de Windows XP-thema , evenals de export nieuwe thema's die u maakt wijzigen . StyleBuilder XP is een add - on programma voor Style XP . We zullen alleen met StyleBuilder XP naar een nieuwe huid , die we vervolgens kunnen bewerken in Adobe Photoshop te creëren . Download deze vanaf een veilige en betrouwbare bron , zoals Cnet 's Download.com . Kopen van 2

Run StyleBuilder XP , en maak een nieuw bestand . Selecteer een locatie waarvan u wilt in staat zijn om toegang tot dit bestand . Meestal moet je een nieuwe map op het bureaublad voor elk nieuw thema dat u te creëren . Aangezien we zullen het bewerken van het nieuwe thema aan te passen in Photoshop , klikt u op " Bestand > Zip " om het nieuwe thema te exporteren zoals het is. Een dialoogvenster zal verschijnen met het label " Zip-bestanden . " Controleer de volgende vakken : .

Voeg de Msstyles File

Include de Shellstyle Files

Neem het thema File

Include XML + BMP bronbestanden < . br >

Hit " OK" en start uw nieuwe zip-bestand .
3

Open het zip-bestand dat u hebt gemaakt en extract de inhoud naar de map die u hebt gemaakt in stap 2 . Blader naar de uitgepakte map met de naam "Blue . " In deze map , zal er een grote hoeveelheid van beeldbestanden , die elk zijn stukjes van de gebruikersinterface van het thema. Dit zijn de bestanden die u kunt bewerken in Photoshop aan te passen en op maat naar uw wens .
4

Open de beelden van de " Blue" map in Adobe Photoshop en bewerken. Aanpassen aan een nieuwe visuele stijl creëren om uw thema . Terwijl u bent vrij om de inhoud afbeelding bewerken zoals je wilt , moet u dezelfde beeldgrootte te houden om de compatibiliteit van uw nieuwe graphics in het oude thema bestand te behouden . Dit proces moet worden herhaald voor elke afbeelding die u wilt aanpassen .
5

Sla elke afbeelding die u als de oorspronkelijke indeling waarin u ze hebt geopend , met dezelfde bestandsnaam als goed bewerken . Om uw nieuwe thema toe te passen , browse eenvoudig naar de map waarin u uw thema uitgepakt in , zoek de "thema . " Bestand en dubbelklik erop . Dit zal pop -up van uw Windows- Box Properties scherm , waar u moet in staat zijn om uw nieuwe thema te selecteren uit het drop - down menu en pas het toe .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Prijs Verminderde Banne…
·Hoe te Revert Kleuren Terug na…
·Hoe maak GIF animaties Look Go…
·Hoe maak je Neem een watermerk…
·Adobe Photoshop Signature Tuto…
·Hoe te filmposters Photoshop Z…
·Hoe je Bright White Vlekken ve…
·Tips voor Adobe Photoshop 7.0 
·Rokerige Tekst effecten voor P…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik meerdere Songs Selecteer in i…
·Hoe de koptekst in Excel 2007 Lijn 
·Quark Vs . Photoshop 
·Hoe kan ik een schrijven IF -functie voo…
·Hoe te Waarden Willekeurig Schik in MATL…
·Hoe maak je een PowerPoint Slideshow sta…
·Hoe te Lintje uitschakelen in Office 200…
·Informatie over Microsoft PowerPoint 
·Hoe maak je een tabel sorteren in oplope…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com