Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Adobe Photoshop Elements 6 Tricks & Tips
Photoshop Elements 6 is de iets minder dure broertje van Photoshop . Het heeft veel van dezelfde tools en functies die Photoshop heeft , zozeer zelfs dat je vaak kunt gebruiken tutorials geschreven voor Photoshop in Photoshop Elements . Natuurlijk zijn er verschillen , zoals in de manier waarop je zou behandelen colorizing een beeld . Maar voor de meeste doeleinden , kan Photoshop Elements meer dan het werk doen . Inkleuren van een beeld |

Photoshop Elements
6 kan u helpen om nieuwe gestileerde kleuren toepassen op een afbeelding . Open eerst een afbeelding in kleur je wilt werken . Ga dan naar het menu en selecteer " Verbeteren , " dan " Kleur aanpassen ' en klik op ' verwijderen Color . " Dit levert een nogal uitgewassen afbeelding in grijswaarden . Om dit een beetje te verbeteren , klikt u op het icoon " Adjustment Layer " en selecteer " Levels . " In het dialoogvenster dat wordt geopend , sleept u de juiste schuifregelaar naar links totdat het de grote bocht bereikt . Het beeld ziet er better.Now klik op de " New Layer " icoon . Kies een kleur uit de kleurstalen , selecteert u het penseel en verf over enkele elementen van de foto , zoals haren of bladeren . Verander nu de " Blending Mode" op " Color . " Dit maakt de geschilderde laag kijken transparant . Vervolgens zakken de " Dekking " van de laag op 50 % of zo . Ga op deze manier om kleur in het hele beeld .
Betere Lips

Als je een foto van een jonge vrouw die je gaat gebruiken in een promotie- poster , advertentie of brochure , kunt u ervoor kiezen dat u wilt haar lippen een beetje meer glanzend en glanzend uitzien . Dit is eenvoudig te realiseren met behulp van Photoshop Elements . Klik eerst op de " New Layer " -pictogram , selecteert u de laag en noem deze " Lips . " Selecteer nu het gereedschap " Pen " en maak een pad omtrek rond de lippen in de afbeelding . Vervolgens met de rechtermuisknop op de omtrek en kies ' Maak een selectie . " Gebruik de " Emmertje " Ook , om de selectie te vullen met zwart . Selecteer de " Blending Mode" en het veranderen van " Normal " naar " Softlight . " Laat dan de " dekking " van de laag ongeveer 80 % . Het resultaat is lippen die echt opvallen in het beeld .
Voeg een Tattoo

Photoshop Elements kan u helpen een tatoeage toevoegen aan een beeld van uzelf of iemand anders . Eerst moet je een afbeelding van een tattoo die je kunt gebruiken krijgen . De afbeelding moet van het ontwerp tegen een gekleurde achtergrond , en de tattoo zelf kan de kleur niet delen in de achtergrond . Open zowel de afbeelding die u wilt de tatoeage van toepassing op en het beeld van de tatoeage zelf . Selecteer het gereedschap " Toverstaf " , zorg ervoor dat in de opties " Aangrenzend " is uitgeschakeld , klikt u op de achtergrond kleur en verwijder deze . Sleep nu de tatoeage beeld op de andere afbeelding .

Selecteer het gereedschap " Move" en zet " Toon Transform Controls . " Ga naar de buitenkant van een van de hoeken van het selectiekader en draai de tatoeage op de gewenste positie ten opzichte van de persoon in de afbeelding . U kunt ook grijpen de hoek en pas de schaal omhoog of omlaag. Klik op " Enter" om de wijziging toe te passen . Nu , zodat het lijkt meer alsof het is eigenlijk op de arm , gaan over naar de " Lagen " -scherm en verander de " Blending Mode" op " Multiply . " Laat dan de " dekking " van de laag ongeveer 70 % . Tot slot , selecteer " Filter " , vervolgens " Blur " en klik op " Gaussiaans vervagen . " Voer een zeer laag aantal , het draaien van de voorvertoning aan en uit om het te beoordelen . Wanneer u een aantal die er goed uitziet , klikt u op " OK . "

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Images /Pictures Combin…
·How to Get Rid van Facial Glow…
·Hoe kan ik een aangepaste Text…
·Hoe maak je een curve grafiek …
·Hoe de kleur van je kleren aan…
·Hoe te Snakeskin Textures Filt…
·Hoe te stoppen Photoshop opene…
·Hoe maak je een Feather Voeg e…
·Hoe te scannen naar Photoshop 
  Related Articles
Hoe te Opeenvolgend nummer Elements in W…
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
  Software Articles
·Hoe te Hair bewerken in Photoshop 
·Hoe je Guitar Pro Install 
·Hoe maak je een Macromedia Flash- bestan…
·Hoe kan ik muziek kopiëren van Gedeelde…
·Hoe je technische tekeningen maken in Il…
·Hoe te Reason gebruiken Met Logic Pro 
·Hoe te Expressions in Access Deblokkeren…
·Hoe te Winrar om Zip 
·Hulp voor Stof voor 3D Studio Max 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com