Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te lichteffecten in Photoshop
Adobe Photoshop Render heeft vele fotografische verlichting problemen maakte een ding van het verleden . Het programma omvat een relatief eenvoudige interface voor het renderen en het aanpassen van lichteffecten , dat zelfs onervaren gebruikers kunnen profiteren . Gebruikers hebben een verscheidenheid van effecten om uit te kiezen en kan kleur , positie en de schaal aanpassen met slechts een paar klikken van de muis . Wat je
Computer
Digitale afbeelding of grafische
Need Toon Meer Aanwijzingen

Open Photoshop 1 en open de afbeelding die u wilt lichteffecten toe te voegen aan door " File > Open" te selecteren in het menu van de toepassing . kopen van 2

Selecteer de " Layers " palet aan de rechterkant van je canvas . Dubbelklik op de " Achtergrond " laag om het te ontgrendelen . Voor afbeeldingen met meerdere lagen , klikt u op de laag die u wilt lichteffecten toe te voegen aan , of plat de afbeelding door het selecteren van " Laag> Een laag . " Dit zal een enkele laag bestaat uit alle lagen van de afbeelding te maken en zal u toelaten om lichteffecten toe te voegen aan elk element van uw afbeelding in een keer.
3

Selecteer " Filter > Render > , lichteffecten " uit het menu van de toepassing . Dit brengt de " Lighting Effects " dialoogvenster .
4

Selecteer een verlichting stijl van de " Style " drop - down menu . Selecteer de gewenste " Licht Type " van dat drop-down menu. U kunt de kleur van het licht te veranderen door te klikken op de kleurstaal aan de rechterkant van de " Intensity " schuif in de " Licht Type "-gebied van het dialoogvenster. Het is ingesteld op standaard wit .
5

Stel de schuifregelaars in het "Eigenschappen "-gebied van het dialoogvenster op basis van uw voorkeuren . U kunt glans , materiaal uiterlijk , belichtingsniveau en geluidseffecten te regelen op dit gebied . Experimenteer met elk van deze schuifregelaars voor de meest natuurlijke of gewenst effect voor uw compositie .

Positie 6 de bron van je licht in je afbeelding door te klikken en de kleine cirkel in het preview-venster naar links te slepen van het instellen van sliders . De cirkel zal de kleur van uw licht zijn . U kunt ook de scherpstelling , breedte en het gebied van de verlichting effect aanpassen door te klikken en slepen van de kleine vierkante ankerpunten aan de verlichte ruimte in het voorbeeldvenster . Klik op ' OK ' wanneer u tevreden bent met de resultaten , of klik op " Opslaan " om uw licht op te slaan voor later gebruik in andere projecten .
7

Selecteer " Bestand > Opslaan als" uit de toepassing menu . Voer een nieuwe naam en locatie voor uw nieuw verlichte afbeelding op te slaan . Dit is vooral belangrijk voor de projecten die zijn afgeplat , als je niet wilt dat de oorspronkelijke afbeelding en de afzonderlijke lagen overschrijven .

Previous: Next:
  Photoshop
·How to Get Rid van de kloof tu…
·Hoe kan ik een afbeelding kopi…
·Hoe de Photoshop Cursor Change…
·Hoe te Silhouette Achtergronde…
·Hoe maak je een Ghost afbeeldi…
·Hoe maak je een Flash Gallery …
·Color Shading technieken in Ph…
·Wat is het verschil tussen Pho…
·Hoe te glass maken in Photosho…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een webcam gebruiken op QQ 
·Goede titels voor PowerPoint Budget 
·Hoe te Audio Sync in een AVI -bestand Fi…
·Hulp voor het maken Geconsolideerde Jaar…
·Hoe je Diablo II downloaden 
·Vinkjes in Adobe Illustrator 
·Hoe maak je een Adobe Acrobat Reader bij…
·Hoe maak je een badge op Photoshop Zorg 
·Hoe de Windows Backup Profile Retrieve 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com