Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Hair Change in Photoshop CS3
Changing haartonen is een uitdaging , ongeacht of het haar is blond , rood , bruin of zilver . Gebruik Photoshop om kleur selectief te veranderen . Maak kleurverschuivingen voorzichtig . Hardhandige verandering zal produceren pruik als resultaat . Observeren en het behoud van natuurlijke highlights en toon variaties . Blijf kleur en waarde veranderingen binnen de algemene toonbereik van de foto 's . Gebruik Layers vermogen maken decoratieranden of maskers om het haar volledig isoleren van de rest van het beeld . Gebruik verzachtende filters om uw wijzigingen mengen naadloos . Begin met het veranderen van een donker blond haar kleur om een ​​donkerdere rode tint . Wat je nodig hebt
Fotografisch beeld
Scanner
Computer
Photoshop-software
Computer tablet
Stylus
Computer printer
Toon Meer Instructions
< br > 1 Betreft

Zet haar op je computer . Upload uw digitale foto op naar het bureaublad . Scan een fotografische afdruk naar het bureaublad . Scannen op 300 DPI . Open Photoshop-software en de lading in uw afbeelding . Kopen van 2

Kies " Lagen " in de menubalk . Kies " Laag dupliceren " uit het pull -down menu . Een kopie van uw achtergrondafbeelding verschijnt in het venster ' Lagen Control " .
3

Klik op de " Magic Wand " pictogram in het venster" Tools " . Typ " 12 " in de " Tolerantie " venster op de horizontale menubalk . Klik op het haar van het onderwerp . Een gesegmenteerde lijn verschijnt rondom uw selectie .
4

Hit " Shift " op het toetsenbord en klik op aangrenzende gebieden te vergroten het selectiegebied . Hit " Option " en klik op geselecteerde gebieden te verwijderen . Ga verder tot het hele haar vorm is inbegrepen . Pas de " Tolerantie " -nummer om de selectiviteit van het verhogen of verlagen " Magic Wand . "
5

Kies " Select" in de menubalk . Selecteer " Feather " en type " 10 " in de " Doezelstraal " optie box . Kies " Select " weer in de menubalk . Kies "Save Selection . " Een nieuw venster verschijnt . Klik op de " Channel" select bar . Selecteer " Achtergrond Kopie Masker " van de optie pull -down venster . Een zwart vierkant verschijnt naast uw afbeelding icoon op je laag in het venster ' Lagen Control " . Dit masker pictogram bevat een kleine weergave van uw haarmasker . Het vertegenwoordigt een matte of een masker.
6 Hair

Klik strengen op de " Oog" of " Visibility " icoon naast je achtergrond laag in het venster ' Lagen Control " . Uw achtergrond verdwijnt het verlaten van uw haar vorm te zweven op zichzelf . Kies " Beeld " in de menubalk en " Werkelijke pixels " uit het pull -down menu . De afbeelding verschijnt vergroot . Kijk goed naar de haren . Zorg ervoor dat u hebben alle de strengen
7

Selecteer uw masker om het te tweaken ; . Klik op de zwarte " Mask" icoon op je " haar " laag in het venster ' Lagen Control " . Klik op de " Voorgrondkleur " plein aan de onderkant van het venster "Tools" . Selecteer zuiver wit uit de " Color Palette " en klik op "OK " om het venster te sluiten .
8

Selecteer het gereedschap " Brush " van het venster " Tools" . Kies " Soft Airbrush " van de " Brushes " opties submenu . Typ " 20 " in de " Penseelgrootte " venster op de horizontale menubalk . Gebruik je stylus en verf voorzichtig om eventuele lacunes vast in de mat . Verwijder ongewenste gebieden door het schilderen met zwart in plaats van wit . Blijven schilderen tot je tevreden bent .
9

Selecteer " Beeld " in de menubalk en " Fit op het scherm . " De vergrotingsfactor terug naar de standaardinstelling . Klik op de " Oog" of " zichtbaarheid" icoon op je achtergrondlaag weer zichtbaar te maken . Kies " Beeld " in de menubalk en " aanpassing " en vervolgens " Levels " uit het pull-down en submenu's . De ' RGB Levels aanpassen " venster verschijnt .
10 Dieprode kleur

Kies " B " uit het pull - down" RGB " select venster . Zoek de "Output Levels" schuifbalk . Klik op het pijltje rechts - side en schuif deze naar links . Selecteer " G " in het pull - down " RGB " select venster . Klik op het pijltje rechts - kant en trek het verlaten . Het haar is rood gekleurd . Pas schuifregelaars om kleur te tweaken .
11

Kies " Een laag maken " van de " Lagen " menu bar . Sla je afbeelding op als een JPEG-of TIFF -bestand . Print uw beeld op de printer .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak GIF animaties Look Go…
·Hoe je objecten in Photoshop E…
·Photoshop Filters Dat Make Flo…
·Hoe te Wings verdienen op Phot…
·Hoe maak je een Clipping Group…
·Hoe de Paint Cursor Meer Zicht…
·Hoe te Crop Marks in Photoshop…
·Tips over Uitsnede in Photosho…
·Photoshop Photo Manipulation T…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·SQL Sever Prestatie 
·Hoe te Contactpersonen verplaatsen Van e…
·Excel Tips & Tutorial 
·Hoe te MIDI Tracks Bewerken 
·Hoe maak je een groep van Photoshop Brus…
·Hoe kan ik iTunes gebruiken Overseas 
·Hoe kan ik Excel converteren naar Notepa…
·Hoe kan ik een fax verzenden met Skype 
·Microsoft Access Schakelbord Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com