Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop Filters Dat Make Flowers and Stars
U kunt gebruik maken van Photoshop- filters om bloem en ster vormen die visuele rente toe te voegen aan uw afbeeldingen te maken . Markeer lichtbronnen in uw foto's met Photoshop- filters , draaien elk licht in een ster . Maak ster en bloemvormen behulp polygon van Photoshop , dan filters hen textuur en dimensie te geven toe te passen . Maak fantasie bloemen en sterren met behulp van de Wave- filter vervormen . Gebruik plug - ins om verfijnde bloem en ster vormen met texturen zoals glas of chroom te tekenen . Star Filters voor Light Sources

Photoshop CS
biedt een verscheidenheid aan filters die u kunt gebruiken om het uiterlijk van lichtbronnen in uw foto te veranderen . Als u een afbeelding met zeer verschillende punten van het licht , zoals een nachtopname met straatverlichting , kunt u elk licht om te zetten in een ster . Maak een tweede laag met alleen de verlichting , en passen de de starburst vorm van de Vorm vervagen filter filter menu om elk een.
Polygon Stars

U kunt ster maken vormen met Photoshop Veelhoek , geef ze dan meer dimensie en maken ze gloeien , het gebruik van filters . Met behulp van geometrie opties van de Veelhoek 's , kiezen hoeveel kanten je wilt en hoe diep je wilt dat de inkepingen in de zijkanten van de vorm te zijn . Zet uw veelhoek ster vormen in gloeiende sterren met behulp van het filter Belichtingseffecten .
Polygon Bloemen

Maak bloemvormige veelhoeken met het gereedschap Veelhoek . Plaats veelhoeken van verschillende kleuren en grootte bovenop elkaar complexere bloemvormen maken . U kunt ook gebruik maken van bestaande vormen van Photoshop 's Custom Shape bibliotheek . Gebruik de filter Belichtingseffecten om uw bloemen meer diepgang met highlights en schaduwen geven . Als alternatief kun je ze veranderen in de drie - dimensionale figuren met 3D Transform filter van Photoshop . Dit filter is niet meer opgenomen in de standaard installatie van Photoshop CS , maar je kunt het installeren van uw Adobe Photoshop -cd .
Wave Filter Bloemen

Gebruik Photoshop Wave Distort filteren om psychedelische retro bloem graphics maken . Vul een witte rechthoek met een kleurrijke gradiënt , dan gelden Wave uit de Distort filterlijst om te zetten in een kabbelend horizontale wave . Het toepassen van de Rechthoekige naar Polar filter uit de Distort menu wikkelt de golfvorm in een bloem . U kunt het uiterlijk van je verloop bloemen te verbeteren met een zachte vervaging filter en enkele lichteffecten .
Plug -in Filters

Naast de filters die worden geleverd met de standaard Photoshop installeren , kunt u plug - in filters - extra hulpmiddelen waarmee u een nog breder scala aan vormen en effecten te creëren . Een voorbeeld is Eye Candy van Alien Skin . U kunt de Super Star filter gebruiken van Eye Candy op veel verschillende veelhoekige en afgeschuinde vormen , met inbegrip van sterren en allerlei bloemvormen maken . Zodra je de basisvorm hebt gemaakt , kunt u texturen zoals glas of Chrome toepassen om uw sterren en bloemen opvallen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Match kleuren bij het g…
·Het wijzigen van het Spry- acc…
·How to Get Rid van de Hand -to…
·Hoe maak je een taart in Photo…
·Hoe kan ik een Animated GIF in…
·Hoe te Reflecterende Bril make…
·Hoe kan ik een advertentie te …
·Hoe te vergeeld document maken…
·Hoe maak je een Java Script Ag…
  Related Articles
Hoe kan ik een Word- bestand dat is niet…
How to Get Rid van een bestand dat Vraag…
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Hoe Word- documenten die niet kan worden…
Hoe kan ik een Word- document dat Geslot…
Hoe kan ik een Word-bestand dat werd ges…
Hoe te Lines toe aan een tabel in Word 2…
Hoe kan ik een Word- document dat niet o…
Hoe kan ik een document dat reeds is afg…
  Software Articles
·Hoe de Document paginaformaat in Word vo…
·Hoe je 4x6 's afdrukken 
·Hoe naar Eigenschappen in Powerpoint 200…
·Mijn Skype wordt niet weergegeven Chines…
·Hoe kan ik een oude versie van Microsoft…
·Hoe te Industry Solution Rapporten confi…
·Hoe je contacten in meerdere toepassinge…
·Hoe maak je een Microsoft Word-bestand o…
·Hoe maak je een Pivot Grafiek Actief in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com