Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe kan ik een Word-bestand dat werd gesloten voordat Saving
Wanneer u werken hard , vingers vliegen over het toetsenbord herstellen , weinig dingen zijn erger dan een plotselinge , onverwachte sluiting van Microsoft Word . Voordat u begint met paniek over uw verloren werk , moet je een poging om uw verloren document te herstellen maken . Met een beetje geluk , zul je op zijn minst een gedeeltelijk opgeslagen bestand dat u kunt gebruiken om uw document weer op te bouwen in plaats van te beginnen vanaf nul vinden . Instructies AutoRecover

Open Microsoft Word
Word 1 uit het menu 'Start' van uw computer als het programma of de computer uitschakelen terwijl je werkt in Word . Woord dat vaak opnieuw wordt automatisch gestart na een onverwachte afsluiting zoals deze , maar zelfs als dat niet gebeurt , wanneer u het programma opnieuw opent , elke herstelde bestanden worden weergegeven in een deelvenster herstel op de linkerkant van het scherm .

Klik 2 op het bestand dat u wilt herstellen in het linker herstel en de laatst opgeslagen versie van het bestand komt . Als de laatst opgeslagen versie was AutoRecover en niet gered door u , de volgende keer dat u het bestand probeert te slaan , wordt u gevraagd om een nieuwe naam voor het bestand in te voeren .
3

Voer een bestand naam als je zou willen om het herstelde bestand op te slaan onder een nieuwe naam . Navigeer naar de oorspronkelijke locatie , klikt u op de bestandsnaam en druk op de " Save" knop om over te slaan de oorspronkelijke versie van het bestand als u zeker weet dat de auto- herstelde versie is de meest recente versie .

Wanneer AutoRecover Fails
4

Zoek naar het oorspronkelijke Word-bestand op de harde schijf van de computer als het bestand niet wordt weergegeven in het herstel paneel in Word . Te zoeken , gaat u naar het menu 'Start' en typ de naam van het bestand rechtstreeks in het zoekvak in Vista of Windows 7 en druk op ' Enter ', of selecteer de " Search " en " op Bestanden of mappen " opties in XP , typt de bestandsnaam in en druk op ' Enter '. Als het bestand komt , dubbelklikt u op de naam van het bestand om het te openen en te kijken of een van uw wijzigingen opgeslagen .
5

Probeer te vinden de auto- herstelde Word- bestanden handmatig . Klik op de Office -knop in de linkerbovenhoek van het scherm en kies " Opties voor Word . " Schakel naar " Opslaan" in het linkerpaneel en noteer het in het vakje " AutoRecover file location" genoemd pad . Navigeer naar de map op de harde schijf . Type " . Asd" in het zoekvak om te zoeken naar AutoHerstel -bestanden .

Look 6 door de tijdelijke bestanden die zijn opgeslagen op de computer . Open zoekfunctie van het systeem weer uit het menu 'Start ' of gebruik het zoekvak direct in het menu . Typ " * . TMP " in het vak en druk op ' Enter '. De Word-bestand zijn opgeslagen als een tijdelijk bestand .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Toevoegen Mijn handteke…
·Waarom zijn mijn Word-document…
·Word 2007 Training 
·Hoe te Address Labels maken me…
·De beste Printable Fonts 
·Hoe te Fonts Vertalen 
·Hoe verander ik regelafstand i…
·Hoe maak je een grafiek in Abi…
·Hoe naar MS Excel converteren …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je MS Word 2007 Reset 
·Quickbooks Opleiding voor Accountants 
·Hoe kan ik een Unsealer in eudemon Krijg…
·Hoe je zaak Pricing gebruiken in Quickbo…
·Hoe te W2 Inkomen in Quickbooks Meld 
·Hoe Access 2007 gebruiken 
·Hoe de ingangen in de SQL 
·Hoe maak je een Uitgekomen Line in Photo…
·Hoe te Macro brengen in alle werkmappen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com