Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
How To auto koplamp Balken Maak in Photoshop
In de dagen van analoge film , elke professionele cameraman nodig om te weten hoe te simuleren een nachtelijke auto scene tijdens het fotograferen bij daglicht met behulp van onderbelichte film en blauwe lens filters . In het digitale tijdperk kan Photoshop-gebruikers doen dit alles in post - productie met meer controle en tegen minder kosten . De technologie is veranderd , maar de onderliggende concepten van de illusie van een auto stationair nachts maken blijven hetzelfde . Nu, echter , kunnen fotografen de koplampen en de nachtelijke verlichting op hun bureau te creëren . Wat je
Adobe Photoshop CS4
Digitale foto Need genomen bij daglicht met de voorkant van een auto in het bovenste derde van het frame met de onderste tweederde gevuld met de vlakke grond
Meer tonen instructies
Day to Night
1

Open een auto foto in Photoshop en maak een aanpassingslaag Niveaus . Noem de nieuwe laag " night_levels . " Kopen van 2

In de aanpassingen panels stellen het hoogtepunt uitgangsniveaus tot ongeveer 50 ( afhankelijk van de foto die u gebruikt moet u deze instelling aan te passen ) . Selecteer het rode kanaal en stel haar hoogtepunt uitgangsniveau tot 75 , en selecteer vervolgens het groene kanaal en stel het hoogtepunt uitgangsniveau tot 150 . Deze aanpassingen maken het uiterlijk van de schemering door het beeld donkerder wordt algemeen en het toevoegen van een blauwachtige tint .
3

Selecteer het laagmasker van de " night_levels " laag en gebruik de lasso tool om twee lange creëren , kegelvormige selecties op de grond te beginnen in de voorkant van elke koplamp . U moet een kegel te maken , druk dan op "shift " om de tweede kegel toe te voegen aan de selectie . Het smalle gedeelte van elke kegel dient dichtst de koplampen --- starten , misschien twee of drie meter voor de auto . Verleng elke kegel voorbij de grens van de foto .
4

Gebruik " Selecteer " > " Rand verfijnen . " In het dialoogvenster aanpassen van de " Feather " instellen op ongeveer 75 pixels en de " Contract /Expand " tot -50 % .
5

Selecteer het gereedschap Verloop en in de controle balk selecteer de " voorgrond te transparant "preset . Klik op de vooraf ingestelde gebied van de controle balk om de Gradient editor te openen . Stel ondoorzichtigheid van de meest linkse dekkingstop tot 0 % . Maak een nieuwe Dekking en Kleur stopt bij de 50 % locatie van de gradiënt ( rechtstreeks tussen de twee transparante stops ) . Zet de dekking van de nieuwe Dekking stop tot 50 % en de kleur van de kleur stop te zwart . Sluit de Gradient editor .
6

Vanaf een punt iets boven en rechtstreeks tussen de kegelvormige selecties , sleep naar beneden terwijl " shift " naar een punt iets buiten de onderkant van het beeld frame. Dit wordt de verlichting van de koplamp is op natuurlijke wijze af te vallen .
7

Selecteer de achtergrond laag en maak een aanpassing van de kleurbalans laag erboven . In het paneel aanpassingen sleep de gele /blauwe schuifregelaar naar geel totdat de koplamp selectie gebied van het beeld lijkt op de gelige kleur van echte koplampen.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Car Met Photos…
·Hoe maak je een donkere huidsk…
·Hoe je Photoshop Online leren 
·Hoe kan ik lettertypen in Phot…
·Photoshop Canvas Size 
·Photoshop Projecten voor Middl…
·Hoe te Smooth Waterfalls Photo…
·Airbrush effect in Photoshop 
·Nieuw Photoshop Effecten 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een film op Apple 
·Hoe maak je een Kleurzweem Met Photoshop…
·Hoe om programma's in een Backup Restore…
·Wat is de extensie T2D ? 
·Web Database Development Tools 
·Hoe maak je een MP4 Video on Winamp Play…
·Penseel werkt niet in Illustrator 
·Hoe te branden AVI naar DVD spelers 
·Hoe kan ik Detect Keylogger of Surveilla…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com