Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Kleurzweem Met Photoshop Verwijder
Als je ooit een foto bij tl-verlichting hebt genomen , heb je misschien gemerkt dat de foto had een groene tint aan het . Of misschien heb je een foto genomen en de persoon 's gezicht ziet er roodachtig omdat het licht weerkaatst van een nabijgelegen rode object op het gezicht . Dit heet een kleurzweem , of een ongewenste kleurverschuiving in een image.Adobe Photoshop biedt vele tools om te werken met kleurzwemen . Van beeldaanpassingen dat de foto op de pixel niveau om niet-destructieve aanpassingslagen die u toelaten om de foto aan te passen zonder dat de onderliggende pixels te veranderen , er zijn vele manieren om te experimenteren met totdat u het gewenste resultaat te krijgen. Instructies
1

Maak een Variatie aanpassing. Uit het menu " Beeld " , kies " Aanpassingen ", selecteer vervolgens " Variations " van het vervolgmenu . In het scherm dat opent , selecteert u een van de preview- beelden en experimenteren met de schaduw , middentonen , hoogtepunt en verzadiging opties . Probeer ook het gebruik van verschillende niveaus van fijnheid en grofheid .

De wijzigingen die u aanbrengt zijn cumulatief , dus let goed op de foto rechts label " Actueel Pick " zoals dat is hoe je foto eruit zal zien als je sla uw aanpassingen . kopen van 2

een automatische kleur correctie . Uit het menu " Beeld " , kies " Aanpassingen ", kiest u "Auto Color " van het vervolgmenu . Hiermee wordt het beeld automatisch op basis van Photoshop presets .
3

Maak een aanpassing kleurbalans . Uit het menu " Beeld " , kies " Aanpassingen ", kies dan " Color Balance" uit het uitklapmenu . Experimenteer met kleurbalans niveaus bij het selecteren van verschillende Tone Weegschalen .
4

Gebruik Niveaus om het beeld aan te passen . Uit het menu " Beeld " , kies " Aanpassingen ", selecteer " Levels " uit het uitklapmenu . In het scherm dat opent , selecteert u de "Set Grey Point" pipetpictogram en klik op een gebied van de afbeelding dat is een middentoon van de kleurzweem . Pas de helderheid van het beeld met behulp van het ingangsniveau schuifregelaars in het dialoogvenster Niveaus .
5

Maak een Hue /Saturation aanpassingslaag . Uit het menu " Lagen " , selecteer " Nieuwe aanpassingslaag ", selecteer " Hue /Saturation " vanuit het uitklapmenu . In het scherm dat opent , selecteert u de kleur waarmee je foto is getint . Verlaag het verzadigingsniveau door de schuifregelaar naar links.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Grappige Comites maken …
·Trippy Photoshop Technieken 
·Hoe te Achtergronden Photoshop…
·Hoe te kopiëren uit Word naar…
·Hoe gebruik je een afbeelding …
·Over Adobe Photoshop 
·Hoe maak je een Dot - Matrix P…
·Hoe te Elements in Photoshop 
·Photoshop Levels 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is PaperPort Watson ? 
·Hoe de Screensaver in VLC 
·Hoe je DWG TrueView Install 
·Hoe te Zimbra gebruiker Bladwijzers Back…
·Hoe om audio van het internet opnemen zo…
·Hoe te voegen een YouTube film in PowerP…
·Hoe je tekst invoegen in Clip Art & Open…
·Hoe maak je een WaveBurner Logic Pro 8 G…
·Hoe maak je een grote Excel-werkblad afd…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com