Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop Tricks & Illusions
Photoshop , een grafisch programma verkocht als onderdeel van de Creative Suite van Adobe onderneming ( nu op zijn vijfde versie , CS5 ) , zet de controle terug in de handen van fotografen , kunstenaars en ontwerpers . Photoshop wordt geleverd met een artillerie van filters , gereedschappen , paletten en kleuren , allen die kunnen worden gebruikt om afbeeldingen en foto's te transformeren . Hoewel het lijkt misschien een truc of een illusie , de details Photoshop maakt werk om zich te mengen in een beeld alsof ze echt waren gefotografeerd of getekend op die manier . Disappearing Act

Photoshop
heeft de mogelijkheid om trucs en illusies uit te voeren . Bijvoorbeeld , met zijn functie " Clone " , kan Photoshop vast gebieden van een model van het gezicht die kunnen worden aangetast door acne , littekens of zelfs te veel looien crème . Photoshop kan meer dan alleen een smet verdwijnen te maken , het kan een dolende vreemdeling uit een familieportret te verwijderen , neem een pluizige wolk op een heldere blauwe hemel en vestigen een wapperend sliert van haar terug op het hoofd , allemaal met een paar muisklikken en een naadloze overgang , zodat de foto ziet er niet helemaal veranderde .
Quick Change Color

Door twee van Photoshop 'magische' tools- de " Lasso " en de " Hue " schuifbalk - kunt u een snelle verandering illusie van kleur uit te voeren in uw foto . De " Lasso " werkt als een selectie-instrument . U schetsen een gebied in de foto , zoals een kat , iemands shirt of een bloem , verplaats dan de " Hue " schuifbalk . Dit werkt op de kleur van het geselecteerde gebied volledig veranderen , maar op een realistische manier . Het vult niet met verf of ga ondoorzichtige , de kleur transformeert net alsof het de originele . Bijvoorbeeld, als je werkt aan een familiegroep foto , kunt u deze tools gebruiken om iedereen t-shirt kleur veranderen naar dezelfde tint, waardoor de groep een uniforme uitstraling . U kunt ook de kleur van een donkere , bewolkte hemel op een heldere , zonnige dag te wijzigen of te wijzigen te - fake tan van een vriend naar een meer realistische schaduw binnen enkele minuten .
Optical Art Illusions

je hebt misschien bracht een paar seconden nemen van een foto , maar met Photoshop , kunt u uw kijker te laten denken dat je dagen of zelfs weken doorgebracht creëren van een ingewikkeld kunstwerk . Photoshop filters zijn een verzameling van tools die maken uw afbeelding in iets anders . Zo zal de " Aquarel " filter uw foto te nemen en te veranderen zijn harde randen en lijnen zodat het lijkt op een pastel -versie op doek ( u bepalen hoeveel kleur en dik de verf eruit ziet ) . In dezelfde geest , kunt u ook een platte foto te zetten , zodat het lijkt alsof het water is genomen , aangevuld met mozaïek tegels stukken , ingebouwd in een neon - tubed teken van Las Vegas of zelfs reliëf , alles zonder dat u flinke kunst en constructie kopen benodigdheden om dit te doen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Metal Brush in Photosho…
·Teksteffecten in Photoshop 
·Hoe te Cotton Candy Clouds mak…
·Hoe maak ik een Gradient op ee…
·Hoe kan ik een afbeelding acht…
·Hoe maak abstracte foto's in P…
·Hoe je Photoshop Styles creër…
·Hoe te kleurfilters in Photosh…
·Hoe om te doen Animation Photo…
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
Copy & Paste Help 
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Fix It Utilities 9 Pro 
·Dragon Naturally Speaking Issues 
·Hoe je meerdere PDF- bestanden te compri…
·Vertrouwen Niveaus in Norton Internet Se…
·Hoe te Glass Textures maken in Photoshop…
·Hoe je Adobe Pagemaker 7.0 Converteren n…
·Hoe u de automatische bijschriften gebru…
·Hoe maak je een correctie in Quickbooks …
·Hoe te voorkomen een PDF- bestand opslaa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com