Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop Airbrush Tips
Wanhoop niet als je foto kwam uit grijs , gespikkeld met stof of werpt uw model in een onzuivere of niet- flatterende licht. In tegenstelling tot de traditionele 35 - mm film , wanneer u een digitaal beeld hebt , kunt u het brengen in een grafisch programma zoals Photoshop en airbrush het gebruik van een verscheidenheid aan gereedschappen en filters . Airbrushen klinkt misschien als iets gedaan op een zanderige straat in de stad of op t - shirts bij het ​​strand promenade , maar met een paar snelle tips , kunt u vinden airbrushen een geweldige techniek om toe te voegen aan uw digitale artwork arsenaal . Tags stad

Net zoals airbrushen wordt vaak gezien met graffiti gebruik op muurschilderingen en muren in een stad , kunt u deze gebruiken op je eigen digitale foto's ook. Zodra u een afbeelding in Photoshop , het gereedschap " Penseel " , gelegen op het " Tools" palet aan de linkerkant van het scherm , opent wordt uw beste weddenschap . Het penseel is uitgerust met een verscheidenheid aan opzetborstels en een paar van hen zijn spuitlak , of airbrush , opzetborstels . Zodra u klikt op de airbrush , je cursor verandert in een airbrush . Hulpmiddel Photoshop " Color Picker " laat u precies kiest uw airbrush kleur . Een belangrijke tip voor airbrushen stad scènes is om gebruik te maken van de " Natte randen " vakje , dat is op de " Penseel " werkbalk aan de bovenkant van het scherm te maken . Het aanvinken van dit vakje maakt van uw airbrush ontwerp semi - transparant , hetgeen betekent dat de onderliggende afbeeldingen in uw fotovoorstelling door de verflagen . Dit is vergelijkbaar met hoe een baksteen of cement muur van textuur toont door middel van een airbrush stad muurschildering .
Beter Close Ups

Veel tijdschriften
en de cover modellen afgebeeld op hen zal afkeuren elk gebruik van airbrushen in hun foto's , maar snuggere lezers zullen weten dat veel foto's zijn onderworpen aan ups raken met airbrushen gereedschappen . U kunt dezelfde functies op uw eigen foto's met Photoshop uit te voeren . Zodra u een head shot of close-up foto geopend in de Photoshop werkruimte , zal functie " Vergrootglas " Photoshop je te helpen bij het ​​in- direct op eventuele problemen vlekken zoals vlekken , rimpels of zelfs vlekken van stof van de lens die op het model overgedragen huid . Photoshop heeft een tool genaamd de " Pipet ", die werkt om een monster te nemen van een pixel van kleur . Na gebruik van de " pipet " om de huidskleur dichtst proeven om het probleem ter plaatse , zou je gebruik maken van airbrush hoofd van de functie " Penseel " 's , die vervolgens airbrushes met die exacte kleur , wat betekent dat u uw cursor slepen over de plaats te retoucheren , die het over met dezelfde huidskleur , het creëren van een naadloze overgang .
Airbrush Clone

een functie vergelijkbaar met de airbrush -techniek wordt gezien met het " " tool, die eruit ziet als een stamper gebruikt om controles te annuleren , gelegen op de " Clone tools " palet. U gebruikt de functie " Clone " om een ​​monster van een patroon of een deel van een afbeelding , zoals bont of de ogen van een kat direct te nemen , herhaal dan die afbeelding in je foto . Bijvoorbeeld , bij gebruik van de functie " Clone " , je kloon straal je instellen voor een bepaald bedrag , neem dan een monster van het patroon vacht van uw kat . Om meer van de vacht aan de afbeelding toe te voegen , je sleept je cursor over de foto , het creëren van lange lijnen van het patroon rondom de afbeelding . Het effect is vergelijkbaar met airbrushen , maar werkt met ingewikkelde patronen , zoals wolken , grassprieten of bellen , om " airbrush " het ontwerpen rondom uw afbeelding .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Rain maken in Photoshop…
·Waarom is een PDF-bestand in P…
·Hoe te verwijderen van een gel…
·Hoe je PSP Iconen maken zonder…
·Hoe Flip Papier maken in Photo…
·Senior Portrait Photoshop truc…
·Hoe maak je een kanaal omzette…
·Adobe Photoshop voor Fashion D…
·Hoe maak je een website met Ad…
  Related Articles
WordPerfect Tips 
Word 2007 Autocomplete Tips 
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Wordpad Tips 
MOUS Certification Exam Tips 
MS Office Training Tips 
Tips voor het produceren van hoge kwalit…
Tips voor het schrijven van een essay om…
WordArt Tips 
  Software Articles
·Hoe maak je een harde schijf Kopieer DD 
·Hoe Vul in een vorm met een patroon in P…
·Hoe te Math Problems Typ 
·Hoe maak je een cd te branden van een Ne…
·Hoe toegang alleen-lezen bestanden in Ex…
·Hoe maak je een lijst van verwijderde be…
·Hoe maak je een sneltoets gebruiken om e…
·Hoe kan ik Norton installeren op een geï…
·Excel 2003 Menu Bar Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com