Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe een venster in Photoshop te creëren
Photoshop is een interessant programma gemaakt door Adobe die het mogelijk maakt het bewerken van foto 's en het creëren van artistieke beelden . Het creëren van een venster met behulp van Photoshop is een voorbeeld van de artistieke kwaliteiten van het programma . Hoewel er verschillende versies van Photoshop beschikbaar is , de basisprincipes van het maken van een venster is hetzelfde voor elke versie . Ramen zijn basic kunst op Photoshop , maar ingewikkelde kunstwerken en veranderingen worden soms gemaakt om de basis- venster . Instructies
1

Open een nieuwe pagina . Ga naar " File " en vervolgens " Nieuw . " Selecteer een transparante achtergrond en voer de gewenste breedte en hoogte van het venster .

Klik 2 op " Layer " en kies vervolgens " Nieuwe laag " om een tweede laag in het document te plaatsen. Gebruik de rechthoek gereedschap om een rechthoek voor het venster te maken . Kies een kleur voor het raamkozijn . Elke gewenste kleur is passend .
3

Open een derde laag en maak een tweede rechthoek . Laat de tweede rechthoek als wit van kleur . Plaats deze in de eerste rechthoek . De tweede rechthoek is kleiner dan de eerste en past binnen terwijl een marge van de tweede rechthoek omheen .
4

Selecteer de Rectangle Marquee Tool en vervolgens op " Control" en klik op de gekleurde rechthoek . Druk op ALT en vasthouden. Teken een rechthoek zo groot als de witte rechthoek terwijl u de Alt-toets ingedrukt en klik op de witte rechthoek .
5

Klik op de laag met de gekleurde rechthoek en vervolgens te kopiëren . Kopiëren met " CTRL " en " C " Open een nieuwe laag . Druk "CTRL " en " V " om de gekleurde rechthoek op de nieuwe laag te plakken .
6

Teken een rechthoek in het frame met de rechthoek tool. De kleur moet overeenkomen met de gekozen voor de originele lijst kleur . De hoogte is iets kleiner dan het frame en de breedte niet groter is dan de breedte van het frame . Druk op CTRL en klik vervolgens op de nieuwe rechthoek . Plaats de nieuwe rechthoek in het midden van het frame . Klik op de laag met de nieuwe rechthoek en selecteer " Rasterize Layer . "
7

Selecteer de laag met het kozijn en vervolgens op CTRL en klik op de laag met de nieuwe rechthoek . Beide lagen zijn nu geselecteerd .
8

samenvoegen van de lagen door rechts te klikken op de bovenste laag en het selecteren van " Merge " of " Merge Layers . "
9

Wis het oorspronkelijke gekleurde rechthoek door rechts te klikken en te kiezen voor " Verwijderen. " Het is niet meer nodig voor het venster .
10

Maak het raam . Klik met de rechtermuisknop op de laag met de witte rechthoek en selecteer blending opties . Verander de algemene dekking op 25 procent en de Blending Fill Dekking op 64 procent .

Select Gradient Dekking 11 en klik op de Verloopbedekking knop . Selecteer een zwarte en witte kleur en verander de dekking naar 70 procent . Gebruik een lineaire stijl in een hoek van 125 graden .
12

Open een nieuwe laag en plaats elke gewenste object zoals gezien uit het raam . Wolken , blauwe lucht , landschap of iets anders geschikt is als preferred . De grootte van het object of beeld zoals gezien uit het raam , zodat het past binnen het gekleurde kader . Stel de lagen zodat het frame is geplaatst , de witte rechthoek onder het frame en het beeld aan de onderkant . Het eindproduct is een raam .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Woorden verwijderen met…
·Hoe maak je een transparante B…
·Hoe maak je een Club Flyer Pho…
·Waarom kan geen Photoshop Open…
·Hoe kan ik Uitsnede Een persoo…
·Gratis tutorial over hoe je Ad…
·Hoe te Sparkle In een Diamond …
·Hoe je tekst Blend verdienen m…
·Hoe maak je een Card Sketch Ph…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Postscript lettertypen convertere…
·Hoe de iSight- camera uitschakelen 
·Hoe te converteren SXC naar XLS 
·Hoe om bestanden van een Mac naar een LG…
·Hoe de achtergrond Sleutel Out in After …
·Excel plugins voor Google Finance 
·Hoe je Office 2003 PST converteren naar …
·SQL Server Management Studio Stored Proc…
·De Insert Paragraaf Rule op InDesign 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com