Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je tekst Blend verdienen met Textuur in Photoshop
Adobe Photoshop is een van de meest populaire en meest gebruiken grafische programma's in de wereld . Hij heeft tal van vaardigheden die nuttig zijn voor grafische kunstenaars , reclamebureaus en gewone mensen die willen buitengewone beelden te creëren zijn . Een bijzonder populaire techniek die vaak wordt gebruikt voor reclame alsmede voor webpagina ontwerp is de toepassing van texturen om tekst . Dit kan produceren zeer dramatische resultaten , en is eenvoudig te realiseren met behulp van Photoshop . Instructies
1

Bepaal wat u wilt typen in als uw tekst . Selecteer vervolgens de textuur die u wilt gebruiken in uw document . Er zijn een aantal manieren om deze textuur te krijgen. Je kan gewoon gebruik maken van een van uw eigen door het laden van een foto van uw digitale camera of scannen in een afbeelding met behulp van een scanner ingesteld om het de hoogst mogelijke resolutie . Er zijn ook commerciële sites waar je kunt kopen en downloaden texture packs die u kunt gebruiken . Daarnaast zijn er veel gratis textuur sites, zoals Mayang.com , dat geeft je toegang tot honderden of duizenden textures die u kunt gebruiken zonder aanklacht .

Open Photoshop 2 . Selecteer " File " en klik "Nieuw . " In het dialoogvenster dat wordt geopend te stellen de pixel breedte en hoogte om naar wat u nodig heeft voor uw project . Stel de pixel resolutie tot 72 als het beeld gaat op het web . Zet deze op minimaal 200 pixels als het moet kwaliteit afdrukken . Klik op "OK . "
3

Selecteer het gereedschap " Tekst " uit de werkbalk en in de opties bovenaan selecteer de tekenstijl die u wilt gebruiken . Selecteer ook de grootte van het lettertype . Typ nu in uw tekst . Als u besluit dat u niet van de tekst lettertype en deze wilt wijzigen , markeert u de tekst en selecteert u een andere optie uit de opties aan de top . De tekst wordt automatisch gewijzigd in dat lettertype .
4

Selecteer " File " en klik op 'Openen'. Blader naar de textuur bestand dat u wilt gebruiken die u hebt opgeslagen op uw computer . Klik op " Selecteer " uit het menu en klik op "Select All . " Selecteer " Edit" en klik op 'Kopiëren'. Ga nu terug naar uw tekstdocument , kies "Edit " en klik op "Plakken ". De textuur is nu voor uw tekst.
5

Ga naar de " Lagen " paneel en selecteer de tekstlaag . Selecteer nu de functie " Magic Wand " uit de werkbalk en klik op het gebied buiten de tekst . Selecteer de textuur laag weer en sloeg delete op je toetsenbord . De textuur is nu toegepast op de tekst . Sla uw bestand .

Previous: Next:
  Photoshop
·Veranderen van kleur van Garme…
·Adobe Photoshop voor Fashion D…
·Hoe kan ik een Glanzend Effect…
·Hoe maak je een cartoon Octopu…
·Hoe te Lightning in Photoshop 
·Tips voor Huideffening Met Pho…
·Hoe de Levels werken in Photos…
·Hoe maak je een Rain Effect Ma…
·Photoshop : CS3 Vs . CS4 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Winrar virus te verwijderen 
·Mijn Norton 360 zal niet live - update 
·Hoe je filters in Photoshop installeren 
·Hoe maak je een virusscanner te bouwen 
·Hoe maak je een Microsoft Office 2007- t…
·Hoe je 1 bestand branden op 2 CD's 
·Hoe je meerdere vellen in Excel Selectee…
·Hoe maak je opnemen van een Windows Medi…
·Hoe te openen JSP bestanden in Photoshop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com