Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop Tips over hoe om Rocks Zorg
Terwijl Photoshop , de grafische - software module van de Adobe Creative Suite , wordt vaak geassocieerd met het bewerken van digitale foto's , het programma kan dienen als het palet van een digitale kunstenaar met de monitor als een doek en het toetsenbord en muis als kunst levert . Maak aard beelden zoals rotsen met slechts een paar klikken op het scherm . Patronen

Bij het maken van rotsen in Photoshop , niet opnieuw het wiel ( of de rots ) . Door gebruik te maken van Photoshop in - programma patronen en texturen , kunt u een rots vorm ontwerpen en vul het in met marmer , steen en andere rots - achtige uiterlijk, zonder de hand schilderen of tekenen de spleten , vonken en andere aspecten . Om te zien welke patronen zijn beschikbaar , klik op de functie " Emmertje " , die eruit ziet als een kanteling blik verf , op de " Tools" palet. Open het menu "nieuwe " aan de bovenkant van het scherm en selecteer 'Pattern . " Klik op het vak " Pattern " , waar een kleine pijl in een cirkel leidt tot een drop- down menu , klik op de een zogenaamde " Rock Patterns . " Latere versies van Photoshop ( de meest recente ingang van april 2010 is Photoshop CS5 ) bieden meer opgenomen patronen , maar u vindt er ook gratis downloadbare degenen op websites zoals Free Photoshop Patronen , Brush Eezy en Smashing Magazine.

Selecties en duplicatie

bij het maken van een beeld van meerdere stenen, zoals een steengroeve of rotstuin , profiteren van een aantal van de gereedschappen van Photoshop om de werklast te verminderen . Het ontwerp van de eerste rock , gebruik dan Photoshop selectie -instrumenten, zoals de " Lasso , " om een overzicht van de rots te traceren . De " Lasso " vangt een gedetailleerd overzicht van de vorm van de steen , in vergelijking tot een rechthoek of een cirkel omtrek die te veel achtergrond omvat . Als je eenmaal hebt de vorm getraceerd , gebruik maken van traditionele kopiëren en plakken methoden, zoals de "Ctrl " en " C " en " Ctrl " en " V " om te plakken in meer exemplaren van de rots . Herhaaldelijk op " Ctrl " en " V " plakt meerdere exemplaren van de rots .
Transformation

Of u gekopieerd en geplakt meerdere versies van een enkele rots en willen ze te onderscheiden of je hebt een enkele rots tekening en willen zijn vorm te transformeren , zal warp effecten van Photoshop de steen te hervormen . De functie " Warp " werkt bijna zoals het veranderen van een on - screen steen in stopverf ; door duwen de cursor rond omtrek van de steen , kunt u " squish " is , maak richels en hobbels of draai het geheel in de helft . Andere instrumenten in de transformatie collectie ( verkrijgbaar bij Photoshop drop- down menu " Bewerken" ) bevatten manieren om perspectief te veranderen . Dat omvat uitzicht te kijken naar de rots van boven of van dichtbij , of schalen van de rots naar een ander formaat en draaien om het een nieuwe invalshoek te geven .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Pixels verzachten op ee…
·Hoe maak je Voeg een Link in P…
·Hoe te Elements in Photoshop 
·Wat is het verschil tussen Pho…
·Hoe je Een afbeelding toevoege…
·Wat is het verschil tussen Pho…
·Hoe maak je een Layer Horizont…
·Hoe te uitsnijdingen in Photos…
·Hoe te Versleten Photographs i…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
  Software Articles
·Hebben we de mogelijkheid om Print vergr…
·Hoe maak je een server met Microsoft SQL…
·Hoe te Wbadmin Backup Restore 
·Hoe te branden van een PS2 Reality Media…
·Hoe maak je een PDF converteren naar een…
·Hoe gaat u naar de Glow op Fallout 
·Hoe om te sparen OpenOffice Impress Pres…
·Hoe kan ik een veld toevoegen aan een qu…
·Hoe kan ik Norton overbrengen naar een n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com