Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je Uitsnede een onderwerp Photoshop CS5
Het uitsnijden van een onderwerp uit de achtergrond is een handig foto- editing tool , vooral als print en web- ontwerpers gebruiken drijvende voorwerpen . Succes isoleren van een object in een afbeelding hangt mede af van de kleur contrast tussen het voorwerp en de achtergrond . Zelfs zonder contrast , kan maskeren gereedschappen Photoshop CS5 's helpen de taak te volbrengen . Instructies
1

Open je plaatje door te klikken op " File " en " Open" en het navigeren naar uw imago . Kopen van 2

Open het " Layers " palet door te klikken op de " windows "drop - down menu en selecteer" Lagen . " Een verkleinde afbeelding van de afbeelding wordt weergegeven als de vergrendelde " Achtergrond " laag in het palet Lagen .
3

Maak een gedupliceerde laag van de " Achtergrond " laag door te klikken op " Ctrl " ( " cmd " voor Mac-gebruikers ) plus " J. " Klik op de gedupliceerde laag om het te selecteren , als dit nog niet is geselecteerd .
4

Terug naar je afbeelding . Onder de " Select " drop - down menu , selecteer "Color Range . " Een dialoogvenster wordt geopend . Klik op het gebied in de afbeelding dat u wilt selecteren , toevoegen van basiskleuren om uw selection.This zal een wit masker in de preview-venster van de nieuwe dialoog venster te maken . Houd de toets " Shift " en blijven klikken op de afbeelding om meer basiskleuren aan uw selectie toe te voegen . Onthoud deze regel , want het is makkelijk te krijgen verwarde : Witte gebieden in de preview-venster zal verschijnen in het eindproduct . Zwarte gebieden zal .

Speed ​​5 verdwijnt het proces van het selecteren van uw basiskleuren in door de " Tolerantie " slider naar een hoger nummer . Het zal kleuren die dicht bij degenen die je op toevoegen. Laat de vaagheid nummer als je het oppakken van te veel kleuren . U kunt dit doen op elk moment. De vaagheid nummer niet hebben bij de start in te stellen .
6

Klik op het selectievakje naast " Inverse " als het gebied dat u hebt gekozen is het gedeelte dat u wilt verdwijnen , zoals een witte hemel achter een onderwerp . In dit geval , zou het makkelijker om de hemel te selecteren en de selectie omkeren om de rest van de foto grijp dan het zou zijn om individueel te selecteren alle andere kleuren in het deel dat u wilt behouden . Als uw onderwerp is een gekleurd vak met subtiele schaduw variaties die zit in het midden van een witte achtergrond , selecteer de witte achtergrond , klik dan op " Inverse " om het vak te krijgen.
7

Klik op " OK "om het venster te sluiten .
8

Klik op de " Mask " knop Toevoegen onder aan het palet Lagen . Het is de grijze vierkant met de witte cirkel in het midden . Het masker wordt opgeslagen als een kanaal in het " Channels" palet. Klik op het tabblad " Channel" om uw nieuwe kanaal te zien . Je zal een miniatuur van de zwart-wit afbeelding van uw keuze die je zag in de preview-venster van de Color Range dialoog box zien .
9

Klik weer op het tabblad " Lagen " . Zie je niet je masker op je afbeelding nog omdat de oorspronkelijke achtergrond laag onder je nieuwe laag wordt weergegeven door de blokkeerde sectie . Klik op het oog pictogram naast de " achtergrond" laag in je " Layers" palet om die laag te verbergen en laat alleen de nieuwe laag tonen . Het masker wordt nu weergegeven en de gemaskeerd gebied zal verdwijnen, waardoor je uitsparing .
10

Sla de afbeelding op in het . Gif formaat om de transparante achtergrond behouden . Het opslaan van als een . Jpg zal een witte achtergrond toe te voegen aan transparante gebieden .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik Ontlast in Photosho…
·Hoe maak je een Sun - Faded Co…
·Hoe te gebruiken Photoshop CS 
·Hoe maak GIF animaties Look Go…
·Hoe beelden Twist in Photoshop…
·De functies van Adobe Photosho…
·Hoe te Streamers & Balloons Ma…
·Photoshop Tutorial op grijswaa…
·Hoe te Fotoranden in Photoshop…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·PowerPoint Logische Structuur 
·Hoe krijg ik mijn Muisaanwijzer Out van …
·Hoe te images branden op een CD Disc Ter…
·Hoe kan ik AVI converteren naar Zip 
·Hoe maak je een titel kaartformaat voor …
·Hoe kan ik iTunes Met een Folder Sync 
·Hoe te openen Taakbeheer Door middel van…
·Hoe maak je een webcam in Skype 
·Hoe kan ik iTunes Songs Fix op Audacity 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com