Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
De effecten van Bevel & Emboss in Photoshop
Adobe Photoshop is een van de toonaangevende programma's in de ontwerp-industrie , mede dankzij functies die de mogelijkheid om schuine kanten toe te passen of in reliëf om tekst en vorm elementen bevatten . Bij het maken van afbeeldingen voor het web , met name banners en buttons , ontwerpers vinden deze tools bijzonder nuttig . Definitie

De " Bevel and Emboss "-functie in Photoshop kunt u de highlights en schaduwen toepassen op tekst , vormen en andere elementen om een ​​3D uiterlijk te geven . De tekst of vorm lijkt te komen naar u toe . Schuine randen en embosses in de grafische vormgeving zijn vergelijkbaar met schuine kanten in houtbewerking , in dat u veranderen het gezicht van het object .
Gebruikt

Omdat schuine randen en embosses resultaat in een 3D- uiterlijk, kunt u ze gebruiken om de navigatie knoppen voor applicaties en websites te maken . Wanneer gecombineerd met tekst en mouse-over effecten , deze knoppen te onderscheiden van de rest van de website en kan handelen alsof de gebruiker ze heeft gedrukt . Afgeschuinde of reliëf tekst kan dienen als opschriften en titels om de aandacht te vestigen op specifieke onderdelen .
Structuur

Photoshop
kunt u aspecten van de structuur van de te wijzigen schuine rand en reliëf . Aanpassingen voor schuine of reliëf diepte , richting en afstand evenals hoek en kleur , resulteren in een waaier van mogelijkheden . Als u meer diepte van de schuine kant , Photoshop genereert meer drastische bochten dan een schuine kant met een kleinere diepte . U kunt kiezen uit standaard stijlen en structuren of uw eigen schuine kant of reliëf .
Overwegingen

Photoshop
bevat diverse standaard stijlen , met vooraf ingestelde structuren , waaronder afschuining binnen , buiten schuine rand en kussen emboss . Elke stijl heeft een andere vorm en algehele uitstraling , en u kunt experimenteren met deze stijlen of ze gebruiken als basis voor uw gepersonaliseerde effecten . Bovendien kunt u het 3D-effect van een schuine kant te verhogen of reliëf door het toevoegen van een slagschaduw aan uw object na het aanbrengen van de schuine kant . De slagschaduw draagt ​​verder bij aan de indruk dat uw object zit boven of in de voorkant van de achtergrond van het beeld , in plaats van op hetzelfde vlak .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te verbinden twee verschil…
·Hoe maak je een Bat Draw Met P…
·Hoe om afbeeldingen te bewerke…
·Hoe maak je bril een persoon t…
·Adobe Photoshop Font Tips 
·Hoe maak je een pakje sigarett…
·Heeft Photoshop CS2 werk in Vi…
·Hoe je tekst toevoegen aan een…
·? Wat doet Aangrenzend Mean in…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·PDF Exploit Analyse 
·Hoe om afbeeldingen en bestanden te comp…
·Hoe te VSD -bestanden converteren naar P…
·Feiten van Virus Protection Software 
·Hoe te schrijven in InDesign 
·Tutorial over hoe je een webpagina in Ad…
·Hoe te Maand & Jaar gegevens te extraher…
·DIY : NAS Case 
·Toegang krijgen tot Paradox tabellen Van…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com