Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Feiten van Virus Protection Software
Het internet is een toegangspoort tot onbeperkt kennis en activiteiten . Echter , het internet is ook niet erg veilig vanwege de vele verschillende virussen die een computer aan te vallen en beschadigen of stelen van data . Antivirussoftware kan helpen bij een computer tegen virussen en alle andere aanverwante kwaadaardige software zoals wormen en Trojaanse paarden te beschermen . Om een ​​computer effectief te beschermen , de antivirussoftware moet zijn up to date en de computer firewall moet worden ingeschakeld ten alle tijden . Effectieve virusbescherming

Voor eventuele antivirussoftware , zijn er twee belangrijke onderdelen die altijd moeten up-to- date . De eerste is het antivirusprogramma , het deel van de software die filtert en blokkeert virussen van het aanvallen van de computer en de tweede is de definitie files . De definitiebestanden een gegevensbank van de virussen waarvan de antivirus beschermt de computer . De virussen blijven veranderen en hebben nieuwe en betere manieren van aanvallen van een computer . Door aanpassing van de definities en toepassingen , is de software altijd uitgerust om te vechten tegen alle bekende bedreigingen .
Overwegingen

Zelfs als een computer antivirussoftware is bijgewerkt , zijn er kans dat het zou kunnen geïnfecteerd raken . Antivirussoftware komt niet met garanties van het houden van een computer te allen tijde beveiligd . Er is altijd een raam periode tussen het ontstaan ​​van een nieuw virus en de oprichting van een aanvraag om het te filteren . De computer kan besmet raken door een nieuw virus , waarvan de definitie is nog niet gemaakt .
Anti - Spyware Software

Spyware
is software die is om de online activiteiten van een gebruiker te volgen . Spyware genereert ongewenste reclame en kan zelfs persoonlijke informatie zoals contactgegevens en gegevens van creditcards te nemen . Anti - spyware software kan helpen deze software te detecteren en te verwijderen van de computer . Echter , anti - spyware moet ook worden bijgehouden op de computer te beschermen tegen spyware bijgewerkt .
Optimale Methoden

Een firewall is vereist, samen met de antivirussoftware maximale bescherming te geven aan de computer . Een firewall kan een computer onzichtbaar voor online aanvallers blijven . Op deze manier , de computer blijft beschermd tegen Trojaanse paarden en virussen . Een firewall voorkomt ook de geïnstalleerde software upgrades zoeken op internet . De verschillende software om uw toestemming vragen voordat er iets wordt gedownload van het internet .
Andere methoden van Virus Protection

Er zijn verschillende andere methoden van bescherming tegen virussen die kunnen helpen houden een computer veilig . Phishing filters en spamfilters zijn enkele van de andere toepassingen die geen deel van de antivirussoftware kan zijn , maar kan uw computer te beschermen tegen kwaadaardige bestanden . Virussen kunnen ook op een computer worden verzonden via een veilige zoek e-mail van iemand die op een mailing list van de ontvanger . Phishing filters en spamfilters verwijder dergelijke e-mails uit de inbox .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe kan ik toevoegen aan Vertr…
·Hoe de McAfee Security Suite t…
·Hoe kan ik Norton PC Personal …
·Comodo Scan vergrendelen Lapto…
·Kan AVG Logs Be Deleted ? 
·Hoe maak je een dubbele Folder…
·Hoe te Confickr virus te verwi…
·Hoe kan ik Norton installeren …
·Hoe kan ik Norton op stille mo…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe te Transfers op Quicken Enter 
·Hoe te Trademark Symbol verdienen Number…
·Hoe kan ik Windows Media Player 10 insta…
·Hoe kan ik Google Taakbalk Install 
·Compatibiliteit Tips voor het creëren v…
·Hoe om muziek op MP3's van het internet 
·Hoe om email adressen te importeren uit …
·Hoe om te upgraden naar Microsoft Word 2…
·Hoe je het type over de top van de tekst…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com