Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Wat is de betekenis van het gereedschap Transform in Photoshop ?
Het gereedschap Transform in Photoshop bevinden zich onder het menu "Bewerken " . Ze laten u wijzigingen toe te passen om de oriëntatie en het perspectief van een afbeelding . Een aantal van de tools kunnen worden gebruikt om fouten in het beeld te corrigeren , terwijl anderen zijn creatiever . Om het gereedschap Transform gebruiken , moet tenminste een deel van het eerste beeld worden geselecteerd . Elk instrument kan het beeld te manipuleren door visueel veranderen met de muis of het toevoegen van numerieke waarden voor de opties in de bovenste menubalk . Schaal

Schaal
kunt u bepalen hoe groot of klein het beeld is . Kleine vakjes weergegeven in de hoeken en langs de zijkanten van het beeld waarop u kunt klikken met de muis en sleep . U kunt zelfstandig verbreden en krimpen breedte en hoogte of de hoogte en breedte in relatie tot elkaar te veranderen door het ingedrukt houden van de "Shift" toets terwijl u sleept . Opgemerkt moet worden dat zeer grote stijgingen op schaal van de kwaliteit van het beeld kan worden afgebroken , vooral wanneer de beelden worden afgedrukt .
Roteren

Roteren
kunt u het wijzigen oriëntatie van het beeld . Dit is vooral handig als uw digitale camera per ongeluk is veranderd van een verticaal beeld horizontaal of omgekeerd . U kunt kiezen uit vooraf ingestelde graden rotatie of gebruik vrij roteren . Een dubbele pijl verschijnt aan de buitenkant van het beeld in de Free Roteren mode. U kunt roteren om enige mate nodig , of houd de "Shift " -toets om te roteren in stappen van 15 graden .
Scheeftrekken /Vervormen /Perspective

deze tools werken in verwante maar een iets andere wijze . Scheef schuin uw afbeelding gebaseerd op de X-as en Y-as . Vervormen werkt als Skew behalve dat u bent vrij om de afbeelding schuin naar elke hoek zodat het lijkt alsof het is projecteren in de ruimte . Perspectief verandert het beeld volgens een bepaald visueel perspectief . Als u een foto nam van een afbeelding op een muur die hoger dan ooghoogte , zijn parallelle lijnen hoek naar elkaar toe was . Door het gebruik van het Perspectief tool op die afbeelding , dan kunt u deze convergentie te corrigeren , hoewel een deel van de afbeelding wordt bijgesneden . Je kunt trekken uit een van de dozen buiten de randen afbeelding en sleep ze ook langs een horizontale of verticale as op een van deze drie instrumenten .
Warp

Warp
heeft veel meer controles dan de andere instrumenten , zodat u de meest extreme transformaties maken . Warp zorgt voor een raster over uw afbeelding , zodat u trek en strek individuele porties . Warp heeft ook vooraf ingestelde transformaties gelegen op de top drop- down menu , zoals Arc , Vlag , Fisheye of Twist .
Flip

Flip
kunt u een afbeelding spiegelen horizontaal of verticaal in een klik. Dit is handig als een object is lastig gelegen aan een bepaalde kant van de foto . Houd in gedachten dat de horizontale flip maakt tekst achteruit lezen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Negatieve effecten in Photosho…
·Basis Coloring Tutorial voor A…
·Wat is Portable Photoshop ? 
·Hoe kan ik een achtergrond tra…
·Hoe te ontgrendelen Lagen in P…
·Hoe maak je een collage maken …
·Hoe maak je een Animated Fire …
·Hoe te Anime Een muis gebruike…
·Hoe je Photoshop Actions Run M…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe kan ik opnemen van een Music Afbeeld…
·Hoe een beveiligd PDF-bestand Kopieer 
·Hoe te gebruiken Nero naar een Frequency…
·Hoe maak je een leeg scherm in McAfee Se…
·Hoe maak je een WAV- bestand te comprime…
·Hoe kan ik Excel gebruiken voor structur…
·Photoshop Neon Gevolgen 
·Hoe maak je een naam van een Macro 
·Hoe maak je een knop met MS Word behulp …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com