Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Nieuwe functies in Photoshop CS5
CS5 is de nieuwste versie van Photoshop , uitgebracht door Adobe in 2010 . De software omvat een breed scala van beeldbewerking en webdesign opdrachten , en deze nieuwste versie brengt een hele reeks van nieuwe functies en tools . Een volledige lijst van de nieuwe functies geïntroduceerd met CS5 (samen met prijzen en beschikbaarheid ) is te vinden op de officiële productpagina op de website van Adobe . Nieuwe tools en effecten

Nieuwe features
betrekking tot beeldbewerking en vormgeving zijn een verbeterde schilderen effecten , zoals de Mixerpenseel ( voor op - canvas mengen van kleuren ) en Kwastuiteinden ( voor meer realistische , levensechte borstelstructuren ) . De nieuwe Content Aware Fill tool kan objecten uit een scène te verwijderen en op de achtergrond intelligente vullen met weinig invoer van de gebruiker . CS5 introduceert ook een Puppet Warp tool die afbeeldingen en andere beeldelementen kunnen rekken via een door de gebruiker opgegeven punten op een afbeelding . Adobe Repousse is een nieuwe functie die het mogelijk maakt 3 - D logo's en artwork te worden gemaakt van lagen en selecties , terwijl de nieuwe Adobe CS Review gereedschap ( online beschikbaar ) kunnen andere gebruikers om commentaar op een ontwerp via het web .
< br >
verbeterde tools en effecten

Photoshop selectie gereedschappen
zijn verbeterd in CS5 , waardoor meer complexe selecties worden gemaakt . De HDR imaging -functionaliteit is ook verbeterd , meer controle over hoe hoog dynamisch bereik foto's zijn gemaakt en verwerkt waardoor de gebruiker . Photoshop 3 - D-capaciteiten worden opgewaardeerd in de nieuwste versie van de software te - 3 - D objecten en ontwerpen kunnen worden uitgebreid met aangepaste belichting , schaduwen en materialen ( waaronder glas en chroom ) . Ruwe beeldverwerking is verbeterd met de toevoeging van een plug - in om ruis te verwijderen en geeft de gebruiker meer controle over het uiterlijk van de afgewerkte foto .
Performance and Media Management

Photoshop CS5
is geoptimaliseerd om sneller te werken dan zijn voorganger op alle gebieden . Ook is geconfigureerd om te profiteren van de extra verwerking bandbreedte op 64 - bits platforms voor verdere verbetering van de prestaties . De verbeterde media management component maakt het makkelijker om te navigeren door de foto's , muziek en video op het lokale systeem - . Flexibel batch hernoemen en context - gebaseerde filters zijn twee van de verbeteringen opgenomen
Andere nieuwe mogelijkheden

Photoshop CS5 brengt veel kleinere tweaks en nieuwe features aan de beeldbewerking workflow te verbeteren en het voltooien van taken een efficiënter proces . Automatische afbeelding rechttrekken , een on-screen kleurenkiezer , en de mogelijkheid om de transparantie van alle zichtbare lagen in een keer te veranderen zijn enkele van de wijzigingen ten opzichte van CS4 . Vignetten na het uitsnijden effecten , zwart -wit foto conversie en creatieve inhoud vormen zijn ook verbeterd .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Glitter maken op Photos…
·Hoe maak je een Regenboog in P…
·Hoe te Patronen installeren in…
·Wat Photoshop programma's hebb…
·Hoe je kleur in Adobe Photosho…
·Hoe maak je een laag in Photos…
·Hoe te kopiëren & plakken van…
·Hoe maak je een Witte Starburs…
·Hoe maak je randen in een Phot…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te Miniatuur Pics In TVersity 
·Hoe kan ik Fake Wimpers maken in Adobe P…
·Copy & Paste faalt op de Remote Desktop …
·Hoe de Clone Stamp gebruiken in Photosho…
·Hoe maak je een online Flash-film 
·Hoe kan ik muziek kopiëren van CD naar …
·Hoe maak je automatisch creëren Visio S…
·Hoe maak je een Photoshop- expert Word 
·Hoe een Acronis Universal Restore Moeder…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com