Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop Neon Gevolgen
Photoshop gereedschappen Adobe's toelaten om high - tech neon looks te creëren . Neonverlichting is licht dat wordt geproduceerd door gassen zoals argon of krypton . Neon licht kan worden gezien in alle soorten en maten en in de hele wereld - van New York naar Hong Kong naar Johannesburg . Door het gebruik van een grafisch programma zoals Photoshop , kunt u een neon effect te gebruiken om de lichtbundel van koplampen van auto's , lichten in de stad scènes , tekst , ruimtevaartuig een vreemdeling of zelfs een alien zelf te creëren . Neoneffect Photoshop kan ook de illusie van beweging en energie . Oplichtende rand

Gloeiende randen
identificeert de randen van kleur en voegt een neon - achtige gloed aan hen. Maak van elke foto in zwart-wit en toepassen gloeiende randen om de contouren te maken gloeien . Nadat u de gloeiende randen toe te passen , spelen met de kleurtoon /verzadiging om uw beeld aan te passen .
Neon Glow

Neon gloed
voegt verschillende soorten gloeit om de objecten in een afbeelding . Dit filter is handig voor het inkleuren van een afbeelding en verzacht haar blik . Voeg een neon gloed van het artistieke uitklapbare menu onder filters .
Expand

Gebruikers
kan een neon effect in Photoshop te creëren door het dupliceren van een beeld en het toevoegen van gloeiende randen . Door te gaan naar de onderste laag van het hoofdmenu en het kiezen van de select optie kunt u dan laad je selectie . Eenmaal geladen , kunt u naar de optie te wijzigen en vervolgens uitbreiden van uw afbeelding . U kunt ook de pixels en voeg een kleur aan uw selectie .
Invert

Gebruik een combinatie van filters om neon tekst te maken door het omkeren van de tekst . Zorg ervoor dat u een donkere achtergrond hebben . Filters, zoals de Gaussiaans vervagen , wat een wazig effect voegt toe te passen , en solarisatie , die vergelijkbaar is met het blootstellen van een fotografische afdruk aan het licht tijdens de ontwikkeling , dan pas de auto niveaus en kleurtoon verzadiging .
Tekst < br >

Maak neonletters door een beroerte aan uw tekst toe te voegen . Slag zal het object schetsen . In het vak optie , klikt u op het vakje " buitenste gloed " een gloed die zal uitgaan van de buitenrand te creëren .
Gradient

Een andere techniek om neon te maken van Photoshop is een gradiënt overlay en een Gaussiaans vervagen toe te voegen . Je kunt je laag dupliceren en vervolgens in het menu layer style selecteren gradiëntbekleding . Zet de mengmodus op normaal en de dekking op ongeveer 60 procent . Kies uit een verscheidenheid van hellingen en voeg vervolgens een Gaussiaanse vervaging op ongeveer 4 pixels .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Sneeuw toevoegen aan ee…
·Hoe kan ik unmerge in Photosho…
·Hoe kan ik een afbeelding Look…
·Hoe de RAW Tab aanpassen in Ph…
·Hoe maak je een lijn in Adobe …
·Hoe te kleurfilters in Photosh…
·Hoe je Adobe Photoshop Album S…
·Hoe Clean Up Gebogen lijnen in…
·Hoe kan ik een Oude Kaart Effe…
  Related Articles
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Tekst Effecten in Word 2007 
Verf Mix Effect in Photoshop 
Hoe je Soft Effecten In Wordart 
Windows Media Player Effecten 
Hoe te Geluidseffecten toevoegen aan Web…
Hoe je Photoshop Caches Delete Met Clean…
  Software Articles
·Hoe te MathType gebruiken in OneNote 
·Hoe te Divx installeren op Windows Media…
·Hoe te voorkomen dat malware 
·How to Set Up een Live Webcast 
·Hoe controleer ik de driver conflicten t…
·Hoe te Oude afbeeldingen in Windows Movi…
·Plaatsen voor Pures naar Train 
·Hoe te toetsen Maken op Word- documenten…
·Hoe Linux Mint branden op een cd 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com