Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe een e-mailhandtekening Afbeelding Met Knopen in Photoshop
De meeste e-mail providers toestaan ​​dat de invoeging van een " handtekening ", meestal een citaat of andere individueel bericht . U kunt echter pas uw handtekening met het gebruik van een afbeelding . Bijvoorbeeld , kunt u een e-mail van uw visitekaartje maken dat laveert op elk van uw uitgaande berichten . Wat je nodig hebt
Digitale afbeelding
Toon Meer Aanwijzingen

Open Photoshop 1 en maak een nieuw bestand door te gaan naar het menu " File " en selecteer " Nieuw . " Zet de ' Width " en " Height " tot 6 centimeter elk en de " resolutie " tot 72 pixels per inch . Klik op de knop "OK " . Ga terug naar het menu "Bestand " en kies " Opslaan" om uw werk te houden . In het dialoogvenster , selecteer " Photoshop . " Kopen van 2

Open de digitale afbeelding die u wilt gebruiken en het formaat wijzigen door te gaan naar het menu " Beeld " en " Image Size . " Maak het 5 - door - 5 inch met een resolutie van 72 ppi . Klik , vasthouden en slepen het beeld op je leeg document . Dit zorgt voor een laag , ga naar het menu " Layer " en selecteer "Layer Style . " Klik op de " Bevel and Emboss " knop om uw imago te geven wat diepte . Selecteer vervolgens " Slagschaduw " om een schaduw achter het.
3

Selecteer de "T "-type instrument in de werkbalk kant. Klik in uw document en typ uw bericht . Het kan een visitekaartje van het type bericht of een persoonlijk zijn . Klik op het gereedschap Verplaatsen in de top van de werkbalk zijkant en beweeg uw tekst waar u het wilt over de afbeelding . Ga naar het menu " Venster " en selecteer " Styles " om het palet . Kies elke stijl die u wenst om uw tekst flare geven .
4

Gebruik de functie " Afgeronde rechthoek " in de zijkant Toolbar te stellen in uw knoppen . Teken de eerste , selecteer vervolgens een " stijl " van de " Stijlen " palet. Ga naar het menu " Layer " en kies " Laag dupliceren . " Gebruik de functie " Verplaatsen " om uw tweede knop te herpositioneren . Doe dit voor zo veel knoppen als u wilt maken . Klik op de functie " Type" en schrijf je tekst voor elke knop . Beweeg elke tekst " Layer " over de juiste knop .
5

Sla je email handtekening als een Photoshop-document om de lagen in het geval je wilt ze later veranderen behouden . Ga dan naar het menu " Layer " en selecteer " Afbeelding pletten . " Ga naar het menu " File " en selecteer " Opslaan als. " In het dialoogvenster , kiest u ' JPEG ' als uw bestandsformaat .
6

Upload uw afbeelding naar een website . U kunt uw persoonlijke website te gebruiken of te uploaden naar een community fotogalerij website . Sla het URL-adres voor uw afbeelding .
7

Ga naar uw e-mailaccount in en kies ' Accountinstellingen '. Dit zal iets anders voor elk e- host. Vind de handtekening opties en klik op "Voeg afbeelding . " Dit zal een browser vraagt ​​om een URL-adres . Typ of plak de URL voor de handtekening en klik op "OK . " Ga dan naar uw e-mail en kies " Compose " of " New Message " om een ​​blik op uw e- afbeelding van de handtekening te krijgen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Photoshop CS4 …
·Hoe maak je een Photoshop- doc…
·Hoe maak je een Shade Kleur in…
·Hoe je Chrome Pipes maken in P…
·Hoe je twee afbeeldingen samen…
·Hoe te Silk Fabrics Teken in P…
·Hoe te Camera Shine verwijdere…
·Photoshop 7.0 Tutorial 
·Hoe maak je bril een persoon t…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is Apple Bonjour.Msi ? 
·Hoe te Oude VHS Tapes omzetten naar DVD'…
·Rode-ogenreductie in Photoshop 
·Hoe te verwijderen van DRM VOB Boeken 
·Hoe maak je een CV in Word 2007 Schrijf 
·Hoe je foto's en titels te branden op ee…
·Hoe de rijhoogte vergroten om Pixels in …
·Ongeveer een PDF naar een Word Converter…
·Hoe maak je een standaard Vereniging voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com