Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Shade Kleur in Photoshop
Met een compleet scala aan hulpmiddelen waarmee u uw foto's bewerken , kan je niet eens beseffen dat de Adobe Photoshop -software wordt geleverd met andere opties om u te helpen trekken en krabbel op het scherm , geen foto's nodig . Of u nu op zoek bent naar een deel van uw foto te verbeteren of gewoon wilt om creatief vanaf nul , Photoshop biedt manieren om te werken met kleur die moeilijk off - screen reproduceren zou zijn . Experimenteer met andere kleurschakering , amp up diepte van kleur en nieuwe tinten uit je eigen virtuele krijt doos met een paar minuten rond te klikken in Photoshop . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op " File " en klik "Nieuw . " Noem het bestand " Shades " en stel uw voorkeur dimensies , zoals 4 cm bij 4 centimeter . Klik op het menu " Color Mode" en selecteer " RGB-kleur . " Klik op het menu " Achtergrond Inhoud " en selecteer " White . " Klik op de knop "OK " kopen van 2

Open het menu " View " en klik op . " In venster , " dit niet zal vergroten uw afmetingen , het geeft je gewoon meer ruimte om te werken met de kleur van dichtbij .
3

Dubbelklik op de top - links plein van de ' color Picker ', dat is de twee overlappende gekleurde vakjes aan de onderkant van de " tools" palet op de linkerkant van het scherm . Selecteer een verf kleur te beginnen met en klik op de knop "OK " .
4

Klik op het gereedschap " Emmertje " , die eruit ziet als een omslagpunt verf kan , op de " Tools" palet. Als u het niet ziet , rechts - klik op de " Gradient " tool, die eruit ziet als een rechthoek gemaakt van grijs gearceerd lijnen . Deze twee instrumenten delen dezelfde ruimte , selecteert u het pictogram van het verfblik
5

Klik op de witte ruimte van het vak " Shades " , die zich vult met de gekozen kleur
6 < . . p > Open het menu " beeld " aan de bovenkant van het scherm , klikt u op " Instellingen " en selecteer " Hue /Saturation . "
7

Verplaats de " Hue " schuifbalk naar links of de rechts om de schaduw van de kleur te veranderen . Een kleine glijbaan , waar je niet het nummer dat veel , zal blijven binnen de familie kleur veranderen . Hoe groter de glijbaan , het meer verschillende de schaduw zal verschijnen

Dia 8 van de " Verzadiging " balk naar rechts om de diepte van de kleur tint te verhogen; . Hoe verder naar rechts gaat, hoe helderder en levendiger de schaduw zal verschijnen . Klik op " OK" wanneer voldaan .
9

Rechtsklik op de laag Achtergrond op de " Layers " palet en selecteer " Layer van Achtergrond . " Als u niet de " Layers" palet te zien , klik op " Window" en klik op " Layers " om het te openen in de rechterbenedenhoek van het scherm . Klik op " OK " in het pop - up box .

Slide 10 de " Opacity " balk aan de bovenkant van de doos " Lagen " naar 50 procent . Dit ontneemt een deel van de schaduw , waardoor uw afbeelding deels transparant . Hoe lager de dekking , hoe lichter de tint .
11

Klik op het menu "Bestand " , klik op "Opslaan als" en sla de afbeelding op uw computer .
< br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Photoshop- kan…
·Hoe kan ik een ovaal Border in…
·Hoe te Banners Maken Met Photo…
·Hoe je tekst Wijzig Na het al …
·Photoshop Canvas Size 
·Hoe de gratis Command in Trans…
·Hoe te Glanzende Knoppen Maak …
·Hoe maak ik een foto met Schad…
·Hoe maak je een Brush in Photo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een document scannen in Word …
·Hoe maak je een Diavoorstelling met muzi…
·De beste manieren om mijn hele computer …
·Hoe te Tudou bestanden converteren naar …
·Hoe te Toevoegen Meer voetteksten aan Po…
·Hoe maak je een Microsoft Publisher -bes…
·Hoe te Paragraaf Leading in InDesign toe…
·Hoe maak je Center een werkblad Horizont…
·Hoe te verwijderen GMER 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com