Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Photoshop 2010 Slagschaduw Technieken
Het programma van de keuze voor veel grafische design professionals , Photoshop CS5 , uitgebracht in 2010 , is de nieuwste aflevering in Adobe's succesvolle lijn van grafische tekening , lay-out en editing software . Photoshop CS5 bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen van bestaande vaardigheden, maar behoudt ook een aantal van meer gevestigde en betrouwbare onderdelen van het programma , zoals de slagschaduw opties . Toegang tot de Slagschaduw Instellingen

De slagschaduw instellingen zijn toegankelijk via het palet Lagen , die kan worden gevonden door te klikken op " Layers , " onder " Venster " in de menubalk van Photoshop . Het palet toont alle huidige lagen in uw document en biedt de mogelijkheid te creëren nieuwe lagen en verwijderen van bestaande. Dubbelklikken op een laag , of met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor " Blending Options ... " verschijnt het venster laagstijl . Klikken op slagschaduw langs de linkerkant van het venster slagschaduw instellingen van het programma te onthullen .
Indeling van het Venster

Het venster slagschaduw instellingen is samengesteld uit twee hoofdonderdelen . Het bovenste deel , genaamd "Structuur" , controleert de overvloeimodus , dekking , hoek , afstand , verspreiding en de grootte van de laag slagschaduw . Het onderste gedeelte , genaamd "Kwaliteit" , kunt u de laag slagschaduw wijzigen met behulp van contouren , terwijl het aanpassen van de hoeveelheid pixelruis het bevat .
Inzicht in de attributen
< br >

ervaring opdoen door te spelen met de verschillende sliders is de beste manier om te leren over de effecten van elke optie . De verschillende overvloeimodi onder de " Blend Mode" drop- down menu van invloed op hoe de slagschaduw zal mengen met de lagen eronder . Bijvoorbeeld , het selecteren van " Multiply " op een donkere schaduw zal het contrast van de lagen eronder te verbeteren .

Direct grenzend aan de " Blend Mode" selectie is een getinte ruiten , die standaard op zwart voor nieuwe schaduwen . Klikken op deze kleine venster Photoshop kleurenkiezer tonen , zodat u de kleur van de slagschaduw te veranderen .

De " Dekking " schuifregelaar verandert het totale percentage van de transparantie voor uw slagschaduw , met 100 procent betekent een solide kleur en 0 procent betekent volledige duidelijkheid .

de " Angle " selectie wiel geeft u de mogelijkheid om de richting van het licht , dat is het creëren van de slagschaduw te passen . Houd in gedachten dat de schaduw zal worden uitgebracht in de richting tegengesteld aan de gekozen hoek . Bijvoorbeeld , als de gekozen hoek is 90 graden , of recht omhoog , de schaduw geworpen zullen worden rechtstreeks naar beneden .

De "Distance ", " Spread " en " Size " sliders invloed van de laag slagschaduw in relatable manieren . " Afstand " staat voor de scheiding , in pixels , tussen de objecten op je laag en de slagschaduwen ze gieten . Een hoger aantal pixels geeft een grotere afstand tussen de schaduw en de objecten op de laag . " Spread " geeft aan hoe zacht de rand van de schaduw zal zijn , met 100 procent betekent een stevige rand en 0 procent wijst op een zeer zachte rand . De " Size " schuifregelaar beïnvloedt totale grootte in verhouding de schaduw aan de andere bewerkbare sliders .

Een wijziging in de instelling " Contour " van invloed op hoe licht de slagschaduw zal afzetten langs de randen van de schaduw . Verschillende contouren bieden verschillende en soms verrassende , effecten . De " Noise " slider , direct eronder , verandert hoeveel ruis , of pixelation , is aanwezig in de slagschaduw .
Behulp Drop Shadows effectief

Drop schaduwen
kan zijn een krachtig hulpmiddel voor het creëren van visuele pop in een ontwerp of een foto , maar het gebruik ervan effectief vereist ervaring en real -world referenties . De beste slagschaduwen weergeven hoe echte schaduwen worden geworpen in de omgeving om je heen . Met een natuurlijk effect , deze schaduwen helpen om contrast toe te voegen zonder dat het lijkt te kunstmatig of opzettelijk samengesteld .

De meest waardevolle manier om effectieve slagschaduwen snel te bereiken is door te onderzoeken hoe schaduwen om je heen reageren. Als u van plan over het toevoegen van een slagschaduw aan de achterkant van een foto , analyseren hoe een echte foto werpt een schaduw als ze in een situatie vergelijkbaar met degene die u maakt . Hetzelfde geldt voor de schaduwen van bomen , mensen of andere voorwerpen . Met behulp van een foto als referentie en langzaam aanpassen van elke slider zal resulteren in perfecte slagschaduwen elke keer .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Gif Animaties maken op …
·Hoe om te doen Borders op Phot…
·Hoe de Shine Stap uit een foto…
·Tutorial over Lichaamshaar in …
·Hoe maak je omkeren een Color …
·Hoe te ATN bestanden installer…
·Hoe maak je een cursor verdien…
·Hoe maak je een groep van Phot…
·Hoe te Vlekken In Photoshop re…
  Related Articles
Hoe maak je een Drop Cap gebruiken in Wo…
Hoe je toe meer dan 25 items in een Drop…
Hoe een postbakje Creëren 
Hoe maak je een Drop Box Build 
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Hoe kunt u Steek een dropdown menu in Wo…
Hoe Word 2010 Met Windows 7 Aanmelden 
Hoe te Wijzigingen bijhouden in Word 201…
Hoe te wijzigen Office 2010 Van Duits na…
  Software Articles
·Hoe te Transparanten maken in Microsoft …
·PowerPoint 2007 Afdrukopties 
·Hoe te JW Player gebruiken in WPF 
·Over een externe harde schijf voor een b…
·Hoe te Audio Bitrates converteren 
·Hoe maak je een verslag te scannen en de…
·Hoe te verwijderen van een Norton Protec…
·Hoe maak je een bankafschrift Downloaden…
·Hoe maak je een Power Point presentatie …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com