Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te Transparanten maken in Microsoft Word
Het instellen van de lange hals projector en pull -down scherm van de school ruimte transparantie machine lijkt misschien een overblijfsel vergelijking met elektronische whiteboards en laptop projecties , maar transparanten hebben hun voordelen . Waardoor ze in Microsoft Word is nog net zo snel als in hun hoogtijdagen , vrijwel gelijk aan het ontwerpen van de meeste andere standaard Microsoft Word-documenten . Maak transparanten in Word en maak je klaar om uw projector te starten . Instructies

Open Microsoft Word 1 . Standaardsjabloon van Word is een 8,5 -inch met 11 -inch pagina, die is van hetzelfde formaat als het meest transparant papier . Om het paginaformaat wilt wijzigen, klikt u op het tabblad " Pagina-indeling " , klik op de " Size " knop direct onder de tab en kies een nieuwe transparantie paginaformaat . Woord past automatisch de pagina in het venster . Kopen van 2

Start de transparantie informatie , zoals de pagina titel en /of auteur te typen . Markeer de pagina titel en gebruik de controles in de " Font " deel van het lint te vergroten het type of het lettertype wijzigen . Laat de standaard tekst als zwart , dat zal best weergegeven op de transparantie papier .
3

Druk op de " Enter " toets om een ​​nieuwe regel te beginnen of druk op " Enter " twee keer naar een verlaten lijn van ruimte onder de titel transparantie . Typ de tekst voor de transparantie .
4

Verander de tekst verschijning op de transparantie om het gemakkelijker te lezen door te wijzen op de paragraaf of sectie en rechts - klikken op het hoogtepunt te maken . Selecteer " Paragraaf ". Pull down de optie " Regelafstand " en klik op " 1.5 lijnen " of "Double . " Klik op "OK . "
5

beelden toe aan de transparantie als nodig is door te klikken op het tabblad ' Invoegen ' , hieronder te klikken op de "Picture " knop en bladeren naar de locatie van de foto 's . Dubbelklik op de afbeelding op de pagina transparantie te voegen . Merk op dat de kleuren van het beeld niet precies hetzelfde kunnen drukken op het heldere papier en kan niet hetzelfde worden geprojecteerd op de muur /scherm kijken .
6

Klik op het tabblad "Bestand" . Klik op "Opslaan als . " Typ een naam voor het transparantie -bestand en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe de MS Word Gereedschap Men…
·Hoe te installeren EPS -bestan…
·Hoe u Microsoft Word-documente…
·Hoe maak je pagina's uit een M…
·Hoe maak je een Microsoft Offi…
·Hoe kan ik een rand om tekst i…
·Hoe te Tabs in Microsoft Word …
·Gemeenschappelijke Microsoft W…
·Hoe kan ik een afbeelding bewe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Ontbrekende bestanden te herstell…
·Hoe te converteren naar ICS VCS 
·Hoe te converteren naar PDF ACAD 
·Hoe kan ik een lege cd ? 
·De voordelen van de Tuxedo Software Serv…
·Wat is het verschil tussen Photoshop en …
·Hoe mensen praten over een cd opnemen 
·Hoe kan ik Norton Expiratie Disable 
·Hoe te Achtergronden gebruiken voor Addr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com